Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב בגדול 45 אלף, שנתון 2013 והלאה, אוטומטי/רובוטי.

עד עכשיו נסעתי בניסאן אלמרה ישנה. הרכב היה כמובן מיושן, ערום, רוכן בפניות. אבל היה עם מנוע 1.8 סביר, וצריכת דלק לא נוראית. זה מה שאני מכיר ורגיל אליו ורוצה להשתדרג.

לאחרונה יצא לי לנסוע על כמה מועמדות (לשעבר)- פיקנטו וספלאש.

מה אני אגיד לכם? אני מרגיש שנסעתי על אותה אלמרה רק 10 שנים חדשה יותר בשנתון, ו-30 אלף יותר במחיר.

אני לצערי, מתקשה לשלם פי 4 יותר על רכבים שהתועלת היחידה שלהם זה "שנתון" ועוד 100 שקל חיסכון בדלק בחודש.

השאלה שלי האם יש רכבים בתקציב הזה, בשנתונים הללו שיביאו קצת אקסטרה מאותה אלמרה שהייתה לי? או שמראש אין לי מה לחפש בגזרה הזאת, ואני אהיה חייב להתפשר משמעותית בשנתון?

פורסם

בתוספת של 5 אלף יש לך את הקליאו 2013, הרכב חק יותר, לא רוכן בפניות אם כי בעיר נוקשה, מאובזר בטיחותי הרבה יותר.

מה שכן היו פה לאחרונה כמה תלונות לגבי מוח גיר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש רכבים עם מנוע טורבו.

יש לך את הואגיות (עם עדיפות גבוהה לידנית)

את הצרפתיות קליאו ו-208, שאני לא יודע אם נכנסות בתקציב עם מנוע 1.2T.

יש את הקליאו 0.9 שלדעתי תיכנס.

וזה בערך מה שעולה לי לראש עכשיו.

פורסם

תודה על המענה.

רוצה ומעדיף ידני, אבל לצערי החברה מסרבת בכול תוקף לנהוג על ידני. ככה שמוגבל רק לאוטומט.

את הואגיות אני מכיר והם אחלה, אבל DSG זה לא בשבילי.

ממה שראיתי האופציות היותר רלוונטיות הן הקליאו החדשה וסוניק RS. אבל גם אליהם אני אצטרך להקפיץ את התקציב ובהרבה.

פורסם

תיראה מיני לא יתן לך מענה טוב, בסופר מיני אם אתה רוצה ביצועים טובים זה או הגרמניות או הרנו.

יש רכבים כמו היונדאי i20, ריו,יאריס הם אמינות אבל לא יהיו מהנות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב-45 אלף שקל אתה לא תקנה סופר מיני עם פלפל מ-2013. אתה כן תוכל לקנות "סתם" סופר מיני עם מנוע טורבו, אבל פלפל כהגדרתו לא יהיה שם.

האופציות שלך הן כמו שאמרו 208 וקליאו אם אתה לא רוצה DSG. בטח אפשר למצוא גם פיאסטה, אבל שוב, גיר.

אם אתה רוצה לרדת בשנתון יש את המיטו היא קצת יותר מעניינת.

אחרי כל זה, אם אתה שואל אותי, תמתח קצת את התקציב ותקנה סוניק RS. אוטו חמוד ברמות ויש כמה שמפורסמות ביד2 ב-50-55 אלף שקל.

אם תצליח לשכנע את חברה שלך לרדת מהשטות הזאת של רק אוטומט, יהיו לך עוד אופציות. כמו הפונטו 135 (עד 2012), איביזה FR 1.4 (עד 2011), סיטרואן DS3 (לא זוכר בדיוק טווח שנים), מיני קופר (ישנה יותר), אבארט 500 (אולי, לא סגור על זה).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מצטרפת ליוליאן להמלצה על קליאו 1.2 טורבו.

היא הכי קרובה למכלול הדרישות שלכם, גם אוטומטית, גם מתאימה לשנתון, גם זריזה וסה"כ בעלת התנהגות חביבה.

ה208 משמעותית נוחה יותר, אבל רוכנת יותר ודגם 1.2T יצא רק ב2015, ככה שאולי תוכלו למצוא את דגם האקסס על הקשקש של התקציב, אבל מבחינת האבזור יתכן ותרגיש שאתה יורד ברמה מהאלמרה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הבעיה שהוא צריך אוטומט והתקציב לא גבוה כול כך.

אבל לעומת האלמרה הקליאו תהיה מהנה יותר.

איך הסוניק לעומת הקליאו לדעתך?

פורסם
סורי, קשה לקבל את ה"הכנסה" של רנו קליאו לקטגוריית "עם פלפל".
אתה מוזמן לסיבוב הרחבת אופקים.

הקליאו היא הסופר מיני עם הכי הרבה פלפל בקטגוריה הזו (מבחינת ניהוג).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...