ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי בתקציב של כ30 אלף. אנחנו נוסעים בממוצע כ25 אלף ק"מ בשנה. ויש לי דילמה, האם ללכת עם "העדר" ולקנות טויוטה קורולה אומנם רק עם הגיר הרובוטי משנת 2008-2009 יכנס לי בתקציב. או שלרכוש רכב צרפתי, סיטרואן C4 עם המנוע האוטמוספרי והגיר הרגיל לדוגמא, שנת 2012-2013. או שאולי בכלל לחפש שברולט קרוז? אם כן אז איזה דגם/שנה נחשבים לאמינים ומוצלחים יותר. אם אני יוצא מנקודת הנחה שכל אחד מהרכבים הוא מיד ראשונה-שנייה פרטית, שטופל בקפידה ובזמן, ולא נסע קילומטרז' מטורף אלא ההפך, באופן משמעותי פחות מהממוצע. מה יתן לי "ראש שקט" יותר לתקופה של שנתיים וחצי , שלוש? אני מדבר מבחינתם אמינות, עלות אחזקה שוטפת,צריכת דלק וכו. ובאופן כ…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 2 תגובות
- 722 צפיות
שלום אני מתלבט האם לקנות או לא לקנות סיויק סדאן מודל 2013 ברמת גימור פרמיום אני רוצה לדעת את כל המידע לגבי הרכב הזה יתרונות, חסרונות, מחלות,צריכת דלק,ירידת ערך בקיצור כל מה שאפשר תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, יש לנו 4 ילדים בגילאים חודשיים,5, 8 ו 10 וברשותינו מיצובישי אוטלנדר 7 מקומות שאשתי נוהגת בה (היא עובדת מהבית ובד"כ לוקחת את הילדים לבית הספר, לחוגים וכד'). רכב זה משמש אותנו לנסיעות של כל המשפחה. אני עובד במרחק של 40 ק"מ לכל כיוון מהבית ומבלה כשעה וחצי כל יום בדרכים ומחפש רכב שמצד אחד אוכל לקחת לפעמים את כל 4 הילדים (מגן, בית ספר ועוד) ומצד שני לא יהיה יותר מדי בזבזני בדלק. התקציב שלי הוא כ 100,000 ש"ח לקניית רכב. תודה, ירון
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
- 0 תגובות
- 620 צפיות
ערב טוב לכולם חיפשתי בפורום ולא מצאתי חוות דעת על ג׳טה 2008 מנוע 2000 הדגם הכי מפואר? איך הרכב מבחינת אמינות צריכת דלק וכו ? שמעתי גם שהגיר בעייתי האם כדאי להתרחק מרכבים כאלה ? ומה כדאי לבדוק לפניי קניה של רכב כזה ?
הודעה אחרונה מאת 206+, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן חברים. החלטתי להשתדרג קצת ולרכוש רכב חדש עם מימון חלקי (אם זה כלכלי/כדאי או לא נשאיר לדיון אחר בבקשה) התקציב הוא באזור ה50K, יש מקום לחריגה קלה למעלה אך מעדיף להישאר בטווח. אני גר באזור הררי, חשוב שיהיה קצת כוח לרכב, רוב הנסיעות נכון להיום הם בין עירוניות אך לעיתים די פקוקות, בין 50-100 ק"מ ביום. הדרישות שלי הם ככה: גיר אוטומט (לא רובוטי, לא דאבל קלאצ', לא קופיפו שיושב בגיר ולוחץ על מצמדים - רק אוטומט) אמינות ואחזקה - כמה שפחות מחלות מוכרות, לא מורכב לאחזקה, כמה שיותר חסכוני בדלק וכו'. מבחינת גודל רכב מיני קטן לי מידי, ומשפחתית מיותרת = סופר מיני. שנתון כמה שיותר גבוה (2013 ומעלה עדיף) רכב ששומר על מחירון במידה סבירה ולא צונח בלי מצנח. …
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, היינו שמחים לקבל עזרה וייעוץ בנוגע לקניית רכב משפחתי (זוג+1), חסכוני בדלק ואמין. אנחנו גרים באיזור בית שמש והרכב אמור לשמש אותנו לנסיעות לאיזור המרכז בכל יום (120 ק''מ +-). כרגע ברשותי יונדאי i35sw והיא לא מי יודע מה חסכונית (10-11 ק''מ לליטר). היינו מעוניינים ברכב חסכוני יותר בדלק וגם שיהיה מרווח מספיק לעגלה ודברים נוספים של התינוק. אנו מתלבטים בין רכישת רכב חדש/ליסינג דרך ליסינג מימוני (תשלום ראשוני ולאחר מכן תשלום חודשי למשך 3 שנים) לבין רכישה מ-פרטי. המליצו לי על רכבים כגון: פורד פוקוס, רנו פלואנס, קיה סיד ודומיהן. אשמח לקבל עזרה והכוונה מקצועית יותר. תודה רבה, טום
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
- 8 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום לכולם , אני מתלבט בין שני סוגי רכבים : 1. סקודה אוקטביה חדשה מנוע 1.0 2.טויוטה קורולה חדשה מנוע 1.6 מה שחשוב לי : רכב נוח ( מושבים ) , יציבות על הכביש ( לא להרגיש קפיצות ובורות בנסיעה ) , מנוע חזק. איזה מבין הרכבים עדיף ? בנוסף, איך הסקודה אוקטביה החדשה (מנוע 1.0 ) ? (יחסית לדגם הקודם שהוא 1.2 )
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
ראינו ביד 2 קרוסאובר ידנית במחיר מפתיע משום מה הבעלים יזם בדיקה עצמאית ושלח תוצאות כתוב בדגם 4xs … האם זה קרוסאובר?! ואם משהו יכול להסביר את הליקויים שנמצאו בבקשה… מעבר לזה פוזלים מכיוון משפחתית ידנית לעבר קרוסאוברים אם יש למישהו נסיון או ידע מה יכול להיות אמין יותר וזול לתחזוקה בין הסוזוקי והסובארו תודה
הודעה אחרונה מאת Roy Ofra, -
-
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם לחפש רכב באזור ה 80 אלף. יד ראשונה 2012 בערך. או לחלופין ללכת על ליסינג פרטי מימוני חדש - לעשות 36 תשלומים וכעבור 3 שנים להמשיך לרכב חדש יותר. חשבו לציין שזה הולך להיות רכב עבודה שלי ואני נוסע משהו כמו 20-30 אלף קילומטר בשנה. החברות מציעות לי חשבונית על כל חודש שכירות . בטור עוסק פטור זה נותן לי משהו בכלל? מישהו מבין בזה? הרואה חשבון לא ידע בדיוק מה לענות לי לגבי זה.
הודעה אחרונה מאת danbr, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 448 צפיות
אהלן, אחרי כמה המלצות וטיפה מחקר, החלטתי לקנות יונדאי i20. אני מתכוון לקנות חדשה, ורציתי לדעת האם יש הבדלים כלשהם בין הסוכנויות השונות? אם כן, אשמח להמלצה על סוכנות טובה במרכז. תודה!
הודעה אחרונה מאת yschvimer, -
- 2 תגובות
- 842 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות BMW X5 2012 דיזל יש למישהו המלצות ובאיזה בעיות אני צריך לדאוג? תודה
הודעה אחרונה מאת idan10, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם. בימים האחרונים אני מסתכל קצת על אתרי היבואנים ועל הלוחות ברכבים שבקטגוריית סופר מיני ומשפחתיות (משהו באזור הלאון, אוקטביה, אסטרה וכד׳) ונראה שכל הרכבים הידניים בהיצע, הם או רכבים לנישה מסויימת (לאון FR עם מנוע ראבק) או רכבים ערומים לחלוטין בגרסאות הגימור הנמוכות ביותר שהיבואן הצליח לקבל מהיצרן. יש דבר כזה רכב ידני בשנתונים האלו 2016 עד היום בערך) שהוא גם מאובזר ברמה טובה, עם מנוע מספק (נטייה לTSI 1.4 או דברים דומים בכוח) וגם ידני? או שהפריבלגיה להתעסקות בהילוכים שמורה רק למבקשי אבזור נמוך או רמות גימור ספורטיביות? (גם FR יכל להגיע בחשבון אם לא היה בגרסאת 3 דלתות בלבד, אבל אז ככה או ככה מדובר בעסקה לא סטנדרטית ודי יקרה)
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
-
היי לכולם מתעניין לגבי שני הרכבים האלו , אני מתכוון להסב לגז את הרכב כך שהשיקול של דלק לא כל כך משמעותי. אני מתעניין בדגמים המפוארים שלהם, שהם די דומים באבזור. אשמח לשמוע חוות דעתכם מי עדיף אני מחפש. אמינות. חלקי חילוף זולים. יכולת של הרכב. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת glmn180, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני נמצא לפני לקיחת פיגו 308 שנת 2015 לבדיקה. האם יש דגשים חשובים שעליי לדעת לפני ? מה מרווח הטיפולים לדגם הזה ? תודה רבה, אייל
הודעה אחרונה מאת save, -
זקוק לרכב לתקופה של 3 שנים בלבד- לא מעוניין להתעסק במכירה וקניה ולא להשכיב כמה עשרות אלפי שקלים אצל היבואן באוויס אקספרס מציעים ב1200 ש"ח בערך לחודש (נוח לי מאוד מבחינת החזרה) את האיביזה 1000 גרסת רפרנס הדרישות שלי 1. רכב חסכוני בדלק 2. רכב שיהיה מהיר (0-100 ) 3. רכב צעיר וקטן (נוסע לבד 90 אחוז מהזמן) אוטומטי בלבד האיביזה נראה שעונה על הדרישות אך דבר אחד מטריד אותי הרכב לא יהיה שלי, אך כול תקלה היא עליי, בשנתיים הראשונות הרכב מכוסה באחריות יצרן בשנה השלישית- לא מפחד מתקלות בגיר שיגרמו לי לשלם המון על רכב שאפילו לא שלי. איך האיביזה באמינות בשנים הקרובות? איך ה dsg ? והמנוע ה1000 החדש. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, בשעה טובה אני אמור לקבל היום את המאזדה. כיוון שזו פעם ראשונה שאני רוכש רכב חדש מהיבואן, האם יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו?
הודעה אחרונה מאת מרכז שירות שי-לי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ב"ה אהלן חברים, מחפש רכב לנסיעות קצרות (כ250 ק"מ בחודש / 3000 ק"מ בשנה), לטווח של כשנה. בגלל הטווח הקצר (ולכן עדיף שתהיה הוצאה לא גדולה מדי בהסתכלות לטווח של שנה) אעדיף רכב שנחשב אמין ושיהיה בו ביטוח צעיר (לא חדש!) זול. מבחינתי אפשר גם ידני. מה אתם הייתם לוקחים בהתחשב בעובדות? מקריאה בפורום שמעתי על הסיריון / ג'אז / ריו, רק שסביב התקציב הזה מצאתי רק ידיים עשיריות או קילומטראז' שחשבתי שזה הפרס השבועי למנחשים 99 מספרים בלוטו (האמת שהיה גם 260,000 ק"מ, השאלה אם זה לא יותר מדי לדעתכם !?). אשמח להמלצות מנסיונכם! תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצ"ב תוצאות בדיקת רכב ( יונדאי i30 2011 CW סטיישן), האם מדובר פה בבלאי סביר? האם כדאי לקנות או לא לקנות? יום טוב.
הודעה אחרונה מאת yanivfizin, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי, לפני כשנה רכשתי מאזדה 2 בהנחה של כ 12% ממחיר היבואן. לפני כשבוע עשיתי תאונה ורכב הושבת. לפי השמאי יש להוריד לי 14% מהמחירון מכיוון שהרכב נקנה באפס קילומטר. מה שלא ברור לי הוא ההגיון שרכבים נמכרים גם כעת בהנחה של פחות מ 14% בעוד (לדוגמא קורולה ב 10%) בעוד שבמחירון של לוי יצחק מורידים 14%. אני מפספס משהוא? יום טוב, ירון
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית/השכרת רכב רנו פלואנס 1.6 בנזין (2013) עם 100000 ק"מ מחברת LEASE4U למשך שנתיים- אני מבין שזו הגרסה החדשה . [הרעיון הוא שאני שוכר את הרכב לתקופה של שנתיים בתשלום קבוע כאשר טסטים וטיפולים הם באחריותי, ובסיום ההשכרה הרכב חוזר לחברה] מבחינת המחיר- המחיר מקובל עלי והרכב נוח לי לצרכים שלי. החברה נותנת לי אחראיות על מספר מכלולים: 1. מנוע: גוף מנוע, ראש מנוע, בוכנות ושרוולים, טבעות אטימה, טלטלים, גל ארכובה, גל זיזים, מסיבים ומשאבות שמן. 2. תיבת הילוכים: אחריות מלאה על חלקים פנימיים בלבד. 3. מערכת הגה: מסרק הגה, זרועות בוכנות, משאבת הגה כוח. 4. מערכת קירור: משאבת מים (במידה ואין צורך לפרק רצועת תיזמון), טרמוסטט. 5. …
הודעה אחרונה מאת Top Geek, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב טוב חברים. אחרי נהיגה מהנה של שנתיים וחצי בסיאט איביזה סטיישן,אני מעוניין לעבור לרכב גבוה ורחב יותר במושבים האחורים. כרגע ההתלבטות הינה בין הפג'ו 2008 שנת 14-15 ידני/רובוטית או סיטרואן c4 קקטוס שנת 15,שניהם כידוע מצוידים במנוע 1200 סמ"ק ו 82 כ"ס. השאלה היא: אומנם מבחוץ הקקטוס נראית גדולה יותר אך האם בפועל מרחב פנים שלה גדול יותר ונוחה יותר מאשר ה 2008. וכן בפג'ו עצמה האם הגיר הרובטי לוקה בבעיות אמינות ביחס לידני (אני רגיל ומכיר את מגרעות הרובוטי ע"פ הגיר האוטומטי)? רב תודות למכוונים.
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מחפש רכב ידני עד 35 אלף כמה שיותר יחסוך לי בדלק ויהיה נחמד גם לפנים טיפה מודרני מסתכל על שנתונים מעל 2010 אני נוסע בשנה בין 15-20 אלף ק''מ ובעיקר נסיעות בין עירוניות ככה שאני לא יודע אם אני צריך מנוע 1 או 1.2 מתלבט בעיקר בין C1 2015- שראיתי אותה ונראת ממש חמודה ומודרנית מבפנים אך מפחד שתתעיף לי מתישהו קיה פיקנו שברולרט ספארק סוזוקי ספלאש סוזוקי סויפט סקודה פאביה סיאט איביזה (יש מלא דגמים לא יודע מה מתאים לי שנה שנתון וגודל) אשמח להצעות או לדגמים ספציפים , (שנה ודגם)
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי, לפני כחודש ניגשתי לאחת מחברות הליסינג לבצע טרייד אין לאחר שבעבר כבר רכשתי מהם מספר רכבים והייתי מרוצה. רק שהפעם הגעתי לסניף אחר. בחברה הציעו לי רכב ובבבדיקה של הרכב, שהם הציגו, נכתב בשורת שילדה: "תיקוני מרכב, משמעות נמוכה=תיקוני מרכב וצבע, מעיכות שריטות בצבע + פגמים, דלת אחורית שמאל פגומה, נזק לפאנלים, כנף אחורית שמאלית פגומה/ תוקנה. לטענתם הרכב לא עבר תאונה ולכן לקחתי אותו לבדיקה. בבדיקה שביצעתי נכתב בשורת שילדה: ליקויים בעל משמעות נמוכה "תיקוני פגיעות במרכב פח וצבע סביב, תיקון תאונה בחזית, הוחלפו חלקי מרכב, הוחלפה קורת רוחב קידמית וחזית פיבר, נזק פנלים+מילוי חומר. מסתבר שהרכב עבר תאונה עניין הקורה הקידמית קצת הלחיץ אותי אך גם הבוחן וגם מנהל הסניף הרג…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 5 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
היי מעוניין לרכוש מיד שנייה כרכב שני במשפחה. בגדול אף פעם לא היתה לי סיאט רק רכבי יפאניות . השאלה היא איך הרכב מבחינת אמינות, מנוע גיר(רק ידני),ירידת ערך,בעיות חשמל,סחיבה,צריכת דלק וכו? כמו כן אני מעוניין לרכוש את הדגם FR? אשמח לקבל חוות דעת מהמבינים שבפורום. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת opher50, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפש לחתן שלי רכב עבודה, 30 K בשנה לפחות. אמינות הוא הקריטריון הראשון המאוד חשוב לנו אחר כך חסכון, אוטו' בלבד. הבחור טס ממקום למקום כל היום ומגיע לבאר שבע עד נתניה ביום עבודה. בהתחלה חשבתי על טויוטה פריוס, אך נראה כי יקרה לתקציב שלנו והרבה רכבים מעל 170K ואולי גם הונדה אינסייט הזולה מעט. אפשרי גם דיזל, ההרפתקאה האחרונה היתה מונית קיה ועשתה הסבה לרכב רגיל ושבקה ממש בימים אלה אחרי שנה עבודה בקושי והרבה כסף בקילקולים מיותרים.
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היי, חבר מעוניין ברכב הנ"ל, ישנם בעיות אמינות כמו הדור שלפניו או שברובו הרכב אמין כמו מאזדה 3\קורולה\לאנסר\פורטה וכו' אם יש בעיות למה לשים לב? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
היי אני מחפשת לעצמי רכב ראשון, התקציב דיי גמיש. הנפח של המנוע חייב להיות גג 1,600 וזה לא יכול להיות ג'יפון כי העבודה שלי היא במקום צפוף וללא חניה גדולה. הסתכלתי השבוע על פיאט 500 שנת 2015 אבל אני מאוד בחששות בגלל שהמשפחה וחברים אומרים שזה יצרן פחות אמין ויותר אביזר אופנה. אירופאיות פחות באות בחשבון אבל גם אפשרי (עדיף לא צרפתיות כמו סיטרואן). אשמח להצעות אחרות לרכב או עוד דעות לגבי הפיאט 500. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 830 צפיות
ברשותי רכב מודל 2010 שעשה 156 אלף ק"מ, יד ראשונה. אני מתלבט אם יש הבדל משמעותי בקושי למכור את הרכב עכשיו או בעוד שנה-שנתיים. מעבר לירידת המחיר הרגילה. אני עושה בממוצע 22 אלף ק"מ בשנה. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום יש לי שאלה לגבי עסקת טרייד אין שהציעו לי באלבר. אני מעוניין לקנות קיה סיד סטיישן 0 ק״מ ולתת בעסקת טרייד אין את היונדאי i20 שלי. פרטים על הרכב שאני מוסר: יונדאי i20 שנת 2009 גרסת ״סופרים״ 1.6 ספורטיבי - כמו כאן. עבר 140K ק״מ, אני יד שניה (קניתי יד ראשונה מפרטי). שלחו אותי באלבר (שם אני רוצה לקנות את הרכב) למכון בדיקה בפי גלילות לעשות בדיקה לרכב שלי. מצרף את התוצאות שלי כאן. הסוכן מכירות של אלבר אמר שמעניין אותם רק בעיות גיר, מנוע ושילדה. יש קצת פגיעות שלדה - ידעתי עליהם כשקניתי את האוטו. הבעלים הקודם עלה על אבן. אני נוסע איתו כבר 6 שנים בלי אף בעיות. מעבר לזה בעיקר צבע ודפיקות וכאלה. האוטו נוסע טפו טפו מעולה. העסקה: אני מוסר את הרכב שלי ומוסיף 82K…
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש בקרוב רכב חדש שישמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר (בתל אביב, לא בשעות של פקקים) הרב הגדול של הנסיעות יהיה עד 10-15 ק"מ. בשעות הלילה. התקציב הוא עד 40-45 אלף שקל. אני אישית מאוד אוהב את הקיה פיקנטו, אני אשמח לשמוע על המלצות נוספות. תודה רבה מראש, אביב.
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -