Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אני מחפשת לעצמי רכב ראשון, התקציב דיי גמיש. הנפח של המנוע חייב להיות גג 1,600 וזה לא יכול להיות ג'יפון כי העבודה שלי היא במקום צפוף וללא חניה גדולה. הסתכלתי השבוע על פיאט 500 שנת 2015 אבל אני מאוד בחששות בגלל שהמשפחה וחברים אומרים שזה יצרן פחות אמין ויותר אביזר אופנה. אירופאיות פחות באות בחשבון אבל גם אפשרי (עדיף לא צרפתיות כמו סיטרואן).

אשמח להצעות אחרות לרכב או עוד דעות לגבי הפיאט 500. תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי BlackWidow
פורסם

בואי תעזרי לנו לעזור לך:

א. מה זה תקציב גמיש? עד כמה הוא גמיש?

ב. כמה אנשים את מתכננת לקחת איתך? כי פיאט 500 זה לא בדיוק רכב ליותר מ-2 מבוגרים

ג. מה חשוב לך ברכב, חוץ מזה שיהיה קטן?

ד. למה נפח מנוע עד 1600? מה קורה אח"כ?

ה. כמה ואיפה את מתכננת לנסוע בשנה?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

א. תלוי ברכב. נגיד אם מדובר ביצרן אמין כמו הונדה או סקודה זה יכול להגיע מקסימום עד 60-65K. על פיאט אני לא אתן יותר מ55K לדוגמא.

ב. בעיקרון אני נהגת יחידה ולא יהיו ברכב יותר מ-2-3 אנשים כולל אני.

ג. חייב להיות אוטומטי, חסכוני, ובעיקר אמין. יופי זה גם בונוס. לא חייב להיות קטן פשוט זה העדפה.

ד. אני קצת מפחדת מרכבים גדולים יותר אבל גם יותר מ1,600 תופס אם הרכב יתאים לשאר הדרישות. נגיד 2,000 זה יותר מידי.

ה. נסיעות קצרות בעיקר. יקנעם עד חיפה וחזור כל יום.

עריכה אחרונה על ידי BlackWidow
פורסם

פיאט 500 היא רכב ממש צפוף מאחור. אם את מתכננת לקחת איתך יותר מנוסע מבוגר אחד נוסף היא תהיה בעייתית. מעבר לזה (ולגיר הרובוטי) היא די בסדר למיטב ידיעתי, אבל אם זה ממש מעניין אותך חכי למישהו שממש מתמצא בה.

אם כל מה שחשוב זו אמינות ומחיר נמוך, ניסאן מיקרה או מיצובישי ספייס סטאר יכולות להתאים. הן די ספרטניות, אז מומלץ לבצע נסיעת מבחן (מומלץ בכל אופן האמת).

אפשר היה לחשוב על 208 אחרי מתיחת הפנים, שתהיה חזקה ונעימה הרבה יותר (מנוע חזק יכול להיות חשוב לחיפאים), אבל עזבי, צרפתיה. למה לך.

ד"א, באיזה יקום סקודה מייצגת אמינות?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

חחח, ביקום מקביל היא מייצגת אמינות.

אולי מזדה 2? לדעתי תתאים יופי לדרישות, היא גם זריזה וחסכונית שצריך. ואמינה

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...