ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב, אני רוצה המלצה למוסך \ מכון בדיקה אמין ואיכותי שאפשר לבדוק בו רכב לפני קנייה בעיר ת"א או באיזור. מדובר על רכב קיה פורטה 2010. כמו כן אשמח גם לשמוע טיפים מה אני יכול לבדוק בעצמי ועל מה לשים דגשים ברכב הנל עוד לפני שמגיע למוסך. תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת - XM -, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם, אחרי שנברתי לא מעט בפורום יקר זה ולא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית אודה לעזרתכם. בשעה טובה אני בהריון (תאומים! ) ובנוסף יש עוד ילד בן 3, אני מחפשת רכב שניתן יהיה להכניס בפנים כיסאות בטיחות עבור כל הילדים*. אשמח לשמוע (במיוחד מאלו שברשותם..) באילו רכבים אצליח להכניס 3 כסאות בטיחות במושב האחורי ? כמובן שחשוב שיהיה גם תא מטען גדול. תקציב, כ 50K. תודה רבה איילת *ברשותי 2 כיסאות ( אינגלזינה 43 ס"מ , גרקו 47 ס"מ ) ואני מתכוונת לרכוש כיסא נוסף עבור "הגדול" ( של בריטקס - רוחב 49).
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
שלום, שמתי עין על איביזה 2014 ידנית 1400 סמק. הרכב מוחזק כרגע במגרש. אני מעוניין לקחת אותה למכון בדיקה לפני הרכישה. יש לציין שזה הרכב הראשון שלי ואין לי ניסיון בקניית רכב. האם מכון בדיקה טוב יידע לעלות על כל הנקודות שעלולות להיות בעייתיות? אם זה חלקים לא מקוריים שהוחלפו, תאונות שהיו ולא דווחו, צבע שיישמו על הרכב ולא דווח, כל בעיה אחרת שהיא. כמו כן, אם מישהו מכיר מכוני בדיקה טובים באזור חיפה אשמח להמלצות! תודה, תמיר
הודעה אחרונה מאת borisYalzin, -
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, לקחתי רכב שברולט קרוז 2012 לבדיקה ואלה התוצאות: ק"מ 95000 מנוע - רעש מערכת תיזמון ושסתומים. רטיבות שמן. מחזיר שמן אחורי. לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה. קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים. דרוש טיפול לתאם מנוע מערכת פליטה - V מערכת היגוי - לתקן זווית היגוי. סטיות הגה חזקות קפיצים - V שלדת מרכב - תיקון תאונה מאחור. הוחלפו חלקי מרכב. תיקוני פגיעות במרכב דופן וסף מילוי חומר וצבע סביב. מעיכות פח בגוף הרכב ונזקים בפגושים ופגמים והבדחי צבע סביב מערכת בלמים - רפידות וצלחות שחוקות צמיגים - סטיות בצמיגים מערכת תאורה - מתז מים תקול העברת כח - נקישה והשהייה במעבר שילוב הילוכים. נזילות שמן מערכת הנעה. צנרת קירור. תושבות תיבת הילו…
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- 3 תגובות
- 820 צפיות
שלום חבר מעוניין לרכוש את אחד הרכבים (7 מושבים) הנ"ל. השנתון שהוא מחפש נע בין 2008-2010 וזה בגלל הסכום הכספי שהוא מעוניין להשקיע 60-65 אלף שח. שאלתי היא מה יותר מוצלח ואמין עם תחזוקה סבירה בין כל הדגמים? ובמידה ויבחר בסנטה פה האם הדיזל עדיף בצורה משמעותית על הבנזין? רוב הרכבים שאפשר למצוא ביד 2 נעים עם 130-150 אלף ק"מ. האם יש משהוא קריטי שצריך לשים לב אליו בכל אחד מהרכבים? תודה Sent from my SM-N915F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת save, -
- 1 תגובות
- 594 צפיות
טוב, אז אחרי התלבטות מרובה החלטנו ללכת על רכב ליסינג מהעבודה, בעיקר בגלל שיפור תנאי הליסינג. קצין הרכב הציע פריוס פלוס ויש לו אפילו אחת זמינה לטובתי לימים הקרובים במידה ואחליט שאני רוצה. עקרונית, האוטו מוצא חן בעינינו אבל יש בעיה אחת - אני בחופשת מחלה לימים הקרובים ואין לי אפשרות לקחת את המושבים למדידה פיזית - מדובר בכיסא בטיחות של צ'יקו nextfit, בוסטר של Graco וסלקל מקסי קוזי Cabrio במידה ואספיק - מה טוב, במידה ולא - יש מישהו עם כסאות דומים ופריוס פלוס שיכול להרגיע אותי? תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אודה מאוד על עזרה. קיבלתי הצעה מסוכנות לרכישת אופל אסטרה ברלינה 1.4 שנת 2014, 100,000 ק"מ, עלותו 55,000 ש"ח: ממצאי בדיקה: תיקוני מרכב, משמעות נמוכה סימני פגיעה דופן ימין, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות שריטות בצבע + פגמים, זמני מילוי חומר , נזק לפגושים ופנלים. כל שאר הסעיפים תקינים. שאלותי: 1. האם ממצאי הבדיקה בסדר? מה משמעותם? 2. האם 100,000 ק"מ נחשב הרבה?האם העלות גבוהה? 3. האם יש שוק לרכב כזה? או שאין ולא מומלץ להתקרב? או שניתן תמיד למכור לסוכנות רכב? מנגד.. טויוטה קורולה 2013, האם הרכב הזה יותר מומלץ ממנו? אודה מאוד לכל מי שיביע דעתו. תודה
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אנחנו כרגע במסע (מפרך..) של חיפוש הרכב המשפחתי שלנו (משפחה קטנה - 4 נפשות - נוסעים פחות מ15 קילומטר בשנה) הגדרנו תקציב של אזור ה30 וממה שראינו - זה יכול להביא לנו או פורטנה 2011 עם בערך 115 קילומטר או סיד סטיישן עם אותו אזור קילומטר (אפילו ראיתי שנת 2012) ומצד שני מצאנו גם הונדה סיוויק 2010 עם 200+ קילומטר או ג'אז הייבריד 2011 עם 200+ קילומטר השאלה היא - אני מאמין שלהונדה יש שם חזק יותר מקיה. האם יש איזושהי עדיפות לדעתכם? מצד אחד יש פה הבדל של 100 קילומטר שזה הרבה, מצד שני הונדה מול קיה (ואני לא מזלזל בקיה בכלל). בנוסף הבנתי שעלויות הטיפולים של הונדה יקרים מהרגיל - האם זה משמעותי? האם זה שיקול? (איך הג'אז ד"א? לפי מה שאני מחשב - זה יוצ…
הודעה אחרונה מאת Schr90bgho, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב 5 מקומות עדיפות לגיפ מרווח ונוח עם מראה טוב אשמח להמלצות והשוואות עד תקציב של 145000
הודעה אחרונה מאת קבוצת לובינסקי, -
-
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מחפש רכב קטן ונוח אבל שיהיה בעל מראה ספורטיבי ומהנה לנהיגה. נמאס לי לנהוג ברכבים משעממים ורוצה לגוון קצת גם אם זה אומר תצרוכת דלק יותר גבוהה. אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף ברכב וכן רוצה רכב אמין, ללא תקלות מיותרות וכאב ראש. השנתונים שאני מחפש בעיקר הם 2013-2015 בסכום של 40 אלף אבל אני גמיש בהתאם לרכב.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מתלבט בין שני רכבים קונקרטיים לפני רכישה: קיה פורטה 2011, יד 1, 66,000 ק"מ ב-40,000 שח, או ניסן נוט 2011, יד 2, 86,000 ק"מ ב- 30,000 שח. מה דעתכם? שווה להוסיף 10 אלף עבור הקיה? הבנתי שהפורטה דיי אוכלת דלק. תודה
הודעה אחרונה מאת feel, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה עלה בדעתי לרכוש אאודי A4 מהדור הקודם קודם.. 2005-2007 (זה שאחרי המתיחת פנים שעשו בזמנו). תמיד משום מה חיבבתי את הרכב הזה ואת הצורה שלו ולא אכפת לי שהמנוע שלו קצת חלשלוש. בירור ביד 2 העלה שאפשר למצוא 05-06 באזור ה 20-25 אלף לפני מיקוח. אני מניח שאין ממש דרישה לרכבי יוקרה ישנים ואפשר להוריד עוד כמה אלפים. מבחינת הרגלי הנסיעה שלי - אני תל אביבי, משתמש ברכב מעט מאוד יחסית. פעם בכמה ימים נוסע בתוך העיר, פעם בשבועיים שלושה נוסע לצפון. סה"כ לא יותר מ 6000-8000 קילומטר בשנה. כבר שנים רבות מאוד שיש לי יונדאי אלנטרה 2004 (היום עם 171,000 קמ) והיא נוסעת סבבה לחלוטין אבל נראה לי שבא לי לרענן ושיהיה לי אוטו קצת יותר נחמד ומאובזר. אם מישהו מכיר את…
הודעה אחרונה מאת streicher_19, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, לקראת התרחבות המשפחה התחלתי לחפש רכב גדול יותר, ושתי המכוניות שצדו את עיני בתקציב המוגבל שיש לנו (30K+-) הן: 1. רנו לוגאן - חושש מרמת הבטיחות הנמוכה ומהעובדה שזו דאצ'יה, בנוסף- קשה למצוא אחת עם פחות מ180K ק"מ. 2. פיג'ו 5008 - חושש מהשם הרע שיצא לפיג'ו (שמתבטא יפה במחיר הנמוך). היתרון של שתיהן הוא מחיר נמוך לשנתון גבוה יחסית. איזו מהן עדיפה? האם יש דגם אחר שפספסתי? אין לנו בעיה עם ידני, מחפש משהו שלא יקח אותי תדיר למוסך והוצאות האחזקה והדלק עליו לא יהיו גדולות באופן יחסי. יש לציין שהתקציב מעט גמיש, ואני יכול לחכות ל2018 אם הדבר יכניס עוד רכבים לתקציב. (אנחנו חובבי שטח רך ולכמה דק' פינטזתי על שברולט קפטיבה 2008, האם אני צודק שההוצאות השוטפות על…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 15 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
שלום חברים. לקחתי היום קיה סיד לבדיקה באחד המכונים המומלצים בפורום. חשוב לציין שהלכתי לבד ללא נציג חברת הליסינג להפתעתי הבדיקה הייתה זהה כמעט לזו שמסרה לי החברה ( ממכון אחר) מבחינה מכנית, הרכב תקין לחלוטין מבחינת מרכב : הרכב עבר תאונה קלה מאחורי דלת אחורית שתוקנה דיי ברשלנות ( גימור גרוע). מה שמטריד אותי זה בעיקר שיטת ההשבחה של החברה מסתבר שכנראה אם יש כמה שריטות או שפשופים פשוט צובעים את כל החלק. במקרה שלי שני צידי הרכב צבועים: דלתות וכנפיים ואפילו טמבונים ( מככסה מנוע, גג, ודלת תא מטען לא צבועים). במכון נמסר לי שאין עדות לתיקונים ( מלבד הכנף האחורית) אלא צביעה בלבד עברתי איזה 10 רכבים במגרש וכולם באותם מצב ( סימני צביעה רשלנית עם ש…
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני שוקך לרכוש פיאט פונטו גרנדה 2010 כרכב שני עבור אשתי. ראיתי דעות חלוקות לגבי הגיר הרובוטי. אני מבין שחוויית הנהיגה בגיר רובוטי יכולה להיות לא נעימה אבל מה שמעניין אותי זה איך הרכב הזה מבחינת אמינות? תודה.
הודעה אחרונה מאת bkp, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ליתר דיוק, יונדאי איוניק חדשה. הייתי רוצה לדעת מה כדאי לבקש לדרוש וכו׳ על מנת לקבל את העסקה המשתלמת ביותר בחברה. נאמר לי בחברה שיש מבצעים של סוף שנה, ואני יכולה לקבל את אותם המבצעים גם אם ארצה לקבל את האוטו בינואר, וזאת תחשב שנה חדשה, היתכן? האם זה משמעותי וכדאי אכן לחכות? כמו כן, ראיתי תחקיר על כך שהרבה פעמים נותנים לך רכבים שישבו בנמל כמעט שנה (ואפילו יותר), איך אני יכולה להימנע מכך ולוודא שהרכב שיינתן לי יהיה אכן בייצורהשל השנה הנוכחית ולא יישב חודשים רבים. שאלה נוספת, יש לי רכב יונדאי איי 10 לטרייד אין, מחשבות בעניין זה...? אשמח להארות
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתעניין ברכישה של הקליאו שנת 2013 120 כ"ס טורבו קולקשיין 1200 סמ"ק 40 אלף ק"מ, האם ישנם בעיות שונות שידועות לכם ברכב הזה ? מה הסיפור עם מוח הגיר של הרכב ? אשמח לדעת מה היקף הבעיה ועלויות תיקון משוערות. על פניו נראה רכב מאובזר עם ביצועים טובים ובתקציב שלי (עד 50 בערך) האופציה השנייה זה מיצובישי אטרג' סוף 2015 באותו תקציב. אשמח לחוות דעת על שניהם
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי להתייעץ בעניין החלפת רכב. ברשותי פולו שנת 2011, ידנית. מזה זמן שאני חושב להחליפה במודל מעט חדיש יותר, אבל לא סגור בדיוק לאיזה כיוון ללכת. שווי הרכב הוא בערך 30,000, אולי מעט יותר. אני צופה כי בעתיד הקרוב (שנתיים הקרובות), אאלץ לבצע בו טיפולים גדולים, שעלותם בין 3000 ל - 6000 ש"ח. מדובר על טיפולי חובה לרכב, ובגלל שזה פולקסווגן, המחיר בהתאם...(חלקים מקוריים, מוסך מורשה וכו'). חשבתי להחליף בסופר מיני אחרת. אני יכול להוסיף בין 15,000 ל - 20,000 ש"ח, כלומר התקציב הוא 45,000 עד 50,000 ש"ח. בתקציב כזה אני נשאר עם ידנית, אם ברצוני להתקדם בשנתון. אני אוהב ידנית מלבד הפקקים. רציתי את עצתכם לגבי סופר מיני, משהו כמו 2014 ומעלה, רצוי 2015, ידנית, שתהיה…
הודעה אחרונה מאת Y Jutaru, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לקנות סופר מיני חדשה. אני מתלבט בעיקר בין מאזדה 2 לבין סקודה פאביה (אבל אשמח לשמוע על המלצות נוספות). עיקר הנסיעה היא עירונית. הדברים שחשובים לי הם שהרכב יהיה מהיר ושיסחוב את העליות של חיפה, נוחות נסיעה בתוך העיר ואמינות. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת dangolde, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 875 צפיות
שלום רב לאחרונה אני מחפשת רכב חסכוני שחוסך הרבה מעבר למה שרוב המכוניות בשוק היום מציעות. היום יש לי קיה סיד 2008 בנזין. עושה בממוצע 1/13 פחות או יותר. מאוד מאוד אוהבת אותה מלבד הפאן של החיסכון. לרוב לא אכפת לי איזו מכונית העיקר שתהיה חסכונית מאוד. מהשיטוטים שלי השכלתי שרנו פלואנס דיזל מומלצת מאוד בתור מכונית חסכונית. רק 2 בעיות אין לי רישיון להילוכים (מתלבטת אם לעשות). ובנוסף התקציב שלי די נמוך, בערך 30k כי הבנתי שמכוניות דיזל מומלץ לקנות כחדשות. האם יש אלטרנטיבה? אולי כדאי להתפשר על איזו רובוטית? אני גם יכולה לקנות סוזוקי אלטו רק שהיא מרגישה לי כמו קופסא עם גלגלים. תודה לעוזרים.
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש להחליף את הרכב שלי ורוצה רכב קטן ומעניין יותר לנסיעה. הקיה תפסה לי את העין כבר לפני מלא זמן כשלחבר לעבודה היה את הרכב. בגדול אמין, חסכוני ונח. האם יש הפתעות לרכב? ויש סיבה להימנע ממנו? הדגשים שלי זה נוחות נסיעה (מושבים וסלון נוח), זולה לתחזוקה ולא שתיינית בדלק (קצת זה בריא).
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום וברכה. אנחנו זוג + 1, רוצים משפחה גדולה, זה יקח כמה שנים בכל אופן, אבל אנחנו רוצים רכב חזק שיחזיק הרבה שנים ויהיה לו מקום וכוח לסחוב כמה אנשים בתוכו. אני גר בשומרון, הבנתי שזה נתון חשוב (מבחינת איכות הכבישים, עליות וכו' ) לא מתכננים המון נסיעות עם הרכב, לא חושב שיותר מ60 קילומטר ליום. כמובן מחפשים רכב אמין, חזק, עם בגאז' גדול, וחסכוני בדלק עד כמה שניתן. עקרונית אין לי בעיה עם רכב ידני - אם יהיה הבדל בחסכון הדלק התקציב שלנו הוא עד 25000 שח . הציעו לי חברים I30 או קורולה.. מומלץ? אשמח לעזרה, זה רכב ראשון שלי כך שאני די בור בנושא הזה, תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום , אני חדשה פה ואני צריכה עזרה. המשפחה מתרחבת ואני מחפשת רכב עם מושב אחורי שיכול להכיל 3 כיסאות בטיחות לתינוק ותא מטען גדול לעגלות גדולות. לצערי התקציב דיי נמוך עד 22 אלף שח. מה שבאמת חשוב לי זה שיענה לצורך העיקרי וכמובן רכב בטיחותי ואמין ומופחת תקלות. כרגע אני נוסעת עם דייצו yrv 2003 והאמת זה אחלה רכב, אמין מאוד, כמעט ללא תקלות, גם ללא רצועת טיימינג, אם היה לו מספיק מקום מאחורה הייתי נשארת איתו. כרגע האופציות שמצאתי שהכי נכונות לי אחרי חיפושים זה פורד פוקוס סטישן, קיה סיד, סקודה אוקטביה סטיישן.. אשמח אם מישהו יכוון אותי אם קיימים עוד דגמים דומים, ואיזה תקלות נפוצות יש בדגמים אם קיימים בכלל, אני רואה שממש מורידים במחירון בפורד פוקוס הבנתי שיש תקלה בגיר…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מאוד אהבתי את האוקטביה אבל ממה שנראה היא יכולה להיות מאוד בעייתי מבחינת הגיר (dsg). לכן אני מחפש המלצות לרכב אחר. הדרישות הן עפ סדר עדיפות: מרווח אמין חסכוני מפנק התקציב הוא עד 100,000, לא חייב חדש. אנחנו פחות מתחברים לרכבי פנאי הגבוהים. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מאזדה 2 משנת 2015, שבתוצאות הבדיקה שלה נמצאו הממצאים הלא תקינים הבאים: מנוע: בלוק מנוע = רטיבות שלדת מרכב: תקוני מרכב, משמעות נמוכה = סימני פגיעה דופן שמאל, תקוני מרכב וצבע, מעיכות שריטות בצבע, פגמים, נזק לפגושים, כנף קדמת שמאלית הוחלפה, דלת קדמית שמאלית הוחלפה, פגיעה צד + ימין. המוכר אמר שנכנסו ברוורס בצד שמאל של הרכב. שאר המערכות מצוינות בטופס הבדיקה כתקינות. האם מדובר בפגיעות משמעותיות - פגיעה בשלדה או משהו רציני אחר - האם כדאי לקחת את הרכב מבחינה בטיחותית? איזו הורדה במחיר צריכה להיות על פגיעות אלו? תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
- 15 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי, כיום יש ברשותי מאזדה 3 דור ראשון. אני מעוניין לשדרג ולהתקדם מעט. מעוניין ברכב משפחתי שיהיה נוח וזריז יותר מה-3 ועם זאת, עדיין אמין מאוד ולא יקר לתחזוקה. חשבתי על מאזדה 6 דור 2, סובארו B4 באיזור שנת 2006 ומיצובישי לאנסר דגם לימיטד (שמשום מה, שכחתי לציין בכותרת). מה אתם חושבים? מה אמין וזול יותר לתחזוקה? יש רכבים אחרים במסגרת התקציב שמתאימים לי?
הודעה אחרונה מאת voltage, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב ראשון לנהג צעיר (בן 22): הרכב יהיה משומש, גיר אוטומט תקציב עד כ-60K, נסיעה יומית של 20 ק"מ. אני מחפש רכב עם ביצועים טובים שלא צריך ללחוץ עליו כדי שיסחב טוב, לא צריך לכבות/ להנמיך יותר מדי את המזגן ביציאה מרמזור בעלייה במהלך הקיץ, אוחז טוב בכביש בלי רעידות ורעש, שיהיה חסכוני בדלק או לחלופין אמין (אין לי בעיה שהרכב יהיה פחות חסכוני אך יותר אמין או להיפך) בהתחלה חשבתי שעדיף לי להשקיע גג 30K לאור מרחק הנסיעה שלי, חשתי על טויוטה אוונסיס, סובארו B4 ומאזדה 6 דור ישן אך פחדתי מהרבה תקלות בלאי של רכב בן 10/11 שנה ולכן החלטתי לקנות רכב 2011/2 בתקציב של 60K כך שישמש אותי לפחות שנתיים-שלוש. הרכבים שמצאו חן בעיניי: 1- פולקסווגן פולו 1.2 טורבו 2012/3 ג…
הודעה אחרונה מאת explorer, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התייעצות לפני רכישת רכב חדש. מתלבט בין מנוע היברידי ולבין מנוע בנזין עם טורבו. מדובר על רכב שני במשפחה, שנוסעה אך ורק בתוך העיר, נסיעות קצרות בלבד. לא יצאה מחוץ לעיר. ממוצע בין 3-4 אלף ק"מ בשנה. האם רכב עם מנוע היברידי מתאים למשטר העבודה? יספיק להטעין את סוללות? ארגיש את צריכת הדלק החסכונית של מנוע היברידי? תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום הוצע לי לקנות סקודה פאביה ספייס 2008 ידנית דיזל 1.4 270,000 ק"מ הסכום הוא כ20,000 אני אין לי כלל נסיון עם רכבים המוכר טוען שלרכב דיזל 270 אלף קמ זה לא הרבה [הרכב נראה במצב טוב שמור מפרטי לא מונית] השאלה שלי האם נכון? והאם הרכב יוכל להחזיק לי כ5 שנים במצב טוב ? אני נוסע בעיקר בעיר וקצת מחוץ לעיר ולא יותר מ10 אלף ק"מ לשנה תודה חיים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם יש בכלל רכב ששווה לעשות עליו מחירות תמורת במחירון במגרשי מכוניות?
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 378 אורחים (הצג רשימה מלאה)