ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
חשוב: משפחתי, בטיחותי, ביצועים טובים. לא חשוב: צריכת דלק. תקציב: ~60K.
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- 3 תגובות
- 742 צפיות
היי אני חשבתי לרכוש לעצמי רכב עד 15,000 - וללכת על הוולו הישנה, הדגם של הs60-s80. המטרה שלי שהרכב יחזיק בערך לתקופה של שנה, ומקסימום אח״כ אמכור אותו לחלקים. המחשבה שלי שהרכב יחזיק נסיעות של בערך 3500 ק״מ בחודש של נסיעות ירושלים - ראשל״צ. האם למשהו פה בפורום יש את הוולו הישנה, האם למשהו יש נסיון עם הדגמים האלו? אשמח לשמוע דעות, גם אם הם שליליות כדי שאדע האם המחשבה שלי הגיונית, או שזה להכנס לפרה חולה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת GREEN., -
- 0 תגובות
- 454 צפיות
היי רציתי לדעת האם יש מה לעשות עם משענת ראש לא נוחה. אני שוקלת לקנות את היאריס החדשה ומשהו שם לא הולך. המשענת מורכבת בצורה בולטת נאמר לי שזה למניעת צליפת שוט. האם יש אפשרות לבקש משהו אחר? מבין מזדה2 טויוטה יאריס הונדה גאז - מי הכי יציבה על הכביש ?הכוונה לנסיעה נוחה גם על בין עירוני במהירויות גבוהות. רעשי דרך. מזג אוויר גשום וסוער. רוח. נסעתי על הגאז והיא הרגישה לי כבדה מאד. לא יודעת האם זה אומר משהו על יציבות. מניחה שיש איזה קשר. ושאלה נוספת- הבנתי שברכבים הללו אין דיסק ברכב והכל מבוסס על USB? האם נכון? אשמח לדעת מה איכות הרמקולים שמקבלים ברכבים הללו? השמע? אני אוהבת מוזיקה ורוצה שתהיה לי מערכת טובה.
הודעה אחרונה מאת medriving, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום. אני מחפש רכב במחיר עד 8-9 אלף ש"ח. אני מחפש רכב אמין וחסכוני, עדיף אם צריכת דלק לא גבוהה מדי. שנת 2002-2003 ואילך. עדיף אוטומט. רמת אבזור פחות חשובה, מעדיף עם abs. הרכב נועד לנסיעה ללימודים ולעבודה כל יום כ 30 ק"מ ביום סך הכל. רמת ההבנה שלי בנושא די נמוכה ולכן אם לא ציינתי משהו חשוב, בבקשה תודיעו לי. עד עכשיו מצאתי יונדאי גטס 1.4 אוטומט שנת 2006 ו פיגו 206 טיפטרוניק שנת 2006 ואשמח גם לחוות דעת לגבי שני הרכבים האילו. תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
-
קניית רכב עד 20 אלף 1 2
מאת Noxius- 16 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש אוטו עד 20 אלף שקל כרגע ראיתי טויוטה קורולה runx שנת 2003 מטופלת רק במורשה טויוטה, אבל קראתי קצת שיש בעיות עם המנועים שלהם ורציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד מה יקרה אם המנוע ילך טויוטה מחליפים אותו? ובכללי אני מחפש אוטו אמין לא צורך הרבה דלק והגודל לא הכי קריטי. אני סטודנט וגם עובד אבל הנסיעות לא גדולות כל כך. כל הצעה תתקבל בברכה תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, אנחנו מתלבטים בקניית רכב. יש לנו 3 ילדים (4.5 - בוסטר גב, 2- כסא בטיחות, 0 - סל קל שיהפוך עם הזמן לכסא בטיחות). חושב לנו שיהיה אמין ובטיחותי. קיבלנו את ההצעות הבאות: 1. I30CW, יד 1 ליסינג, 2014, 101,000 ק"מ, טופל כל 30,000 ק"מ, 52,800 ש"ח. 2. I35, יד 1 ליסינג, 2013, 75,000 ק"מ, טופל כל 15,000 ק"מ (כולל טיפול 75), 55,800 ש"ח. 3. I35, יד 1 פרטית, 2012, 90,000 ק"מ, טופל כל 15,000 ק"מ (לא כולל טיפול 90), 53,000 ק"מ. 4. אימפרזה החדשה, יד 1 ליסינג, 2015, 47,000 ק"מ, 58,000 ש"ח. ראינו שהI35 לא ערכה מבחני ריסוק של הNCAP (ובהתאם - גם אין לה כוכבי בטיחות). ידוע אם ערכו מבחני ריסוק אחרים? התלבטות נוספת קשורה שעדיין לא הכרענו בה: מכל הדגמים המצוינים כ…
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 18.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני לפני קנייה של רכב ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי ככה לפענח מה העלויות האחזקה בין שני הרכבים הנ"ל. מהם מרכיבי האחזקה ואם יש משהו שיקר קריטי באחד הרכבים? אחד הדברים שבדקתי זה עלויות ביטוח ששם אין הבדל גדול (משהו כמו 300 ש"ח לשנה) הבנתי שמנוע טורבו רצוי לתדלק באוקטבן 98, מה מחיר ממוצע לליטר? מבחינת אמינות כמובן שאי אפשר לדעת מי יותר אמין אבל האם יש איזה משהו מיוחד שאני צריך לשים לב בטורבו? שלא יתקלקל לי או איזה טיפול מיוחד שעושים למנועי טורבו? אני רוצה לדעת מה כל ההוצאות האפשריות שיכולות להיות לי על הרכב כדי לדעת לפחות בערך מה ההוצאה השנתית שלי על הרכב. 1. ביטוח 2.טסט (שנתיים ראשונות אני לא צריך לשלם כי מקבלים ביחד עם האוטו,נכון?) 3. דלק …
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אז אחרי בדיקה ביד2 וכמה סיבובים מגרשים נסגרתי על תקציב של70 אלף (התחלתי מ55K) הרכב מישני ומשרת רק להגעה לעבודה (בין עירוני) לכן הכיוון זה I20, ג'אז ודומיהם. מצאתי ג'אז היברידית 2014 אבל ירדתי ממנה (אשמח לחוו"ד נוסף בעיקר על הקטע ההברידי, עלות בטריות וכו) אני דיי נעול על טויוטה ונראה שהיאריס זה בכיוון, אשמח לחוות דעת עליה בפרט והצעות לרכבים אחרים בכלל. כמו שאמרתי התקציב הוא בין 60-70 אלף רכב מישני 2014 ולא שנה מתחת מעבר לזה אין דרישות נוספות תודה.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 813 צפיות
יש כמה וכמה דגמי יאריס היבריד. מוכר הצג בפניי את הרישיון וכתוב בו 74 כ"ס. אני לא מוצא במחירון 75 כ"ס. מצאתי יאריס היבריד רק עם 90 ומשהו כ"ס. ב"רמת גימור" כתוב LIVE. במחירון כתוב שללייב 99 כ"ס. פיספסתי משהו? תודה!
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 13.8 אלף צפיות
היי, אשמח לקצת עזרה לפני קניית רכב חדש. לאמא שלי יש יומולדת בקרוב ואבא מעוניין לקנות לה רכב חדש מהניילון(לא משהו שאנחנו עושים בדר"כ כזה מגיע לקניית רכבים). השימוש ברכב הוא בעיקר בתוך בעיר לכן קטגוריית מיני די מתאימה לנו. ההתלבטות היא בין קיה פיקנטו החדשה 2017 לבין שברולט ספארק. התקציב כ-70K. דברים שחשובים לנו ברכב: 1. תמורה טובה למחיר(ז"א רמת אבזור טובה). 2. רכב חסכוני בדלק. שאלות בנוגע לרכישת רכב: 1. האם המחיר מחירון גמיש? לדוגמה, הפיקנטו 1.2 EL מתומחרת ב-79,900 - האם זה מחיר שהוא בר מיקוח? האם רוב האנשים משלמים מחיר מחירון? 2. איזה רכב עדיף מבחינת איכות, תקלות?(כמובן שאם למישהו מכם יש ניסיון אישי אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות) 3. הגיוני שאולמי תצוגה ב…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 18 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אהלן, מחפש רכב מנהלים מפנק עד 170 אלף. חשוב שיהיה נוח ומאובזר, חסכוני עד כמה שניתן. כמות הנסיעות היא ברובה בין עירונית. ממוצע של 100 קמ ליום. חשבתי על סונטה ,מאזדה 6, סופרב, אוודי a4. אשמח להמלצות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
- 0 תגובות
- 916 צפיות
אני בתהליך חיפוש של יאריס בשנתונים 2003-2005. בינתיים ראיתי רק 2 רכבים, אבל בשניהם הייתה הזעה מהצד השמאלי של המנוע מאותו מקום בדיוק. האם זאת תקלה מוכרת? בלי קשר - האם זה נראה כמו משהו רציני? לפסול על זה? מצרף תמונות. (אפשר לראות הכי טוב בתמונה השנייה מתחת לפולי הימני יש חלק קצת כהה יותר)
הודעה אחרונה מאת Chamuelm, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נתקלתי באפס ק"מ: פיאט טיפו 79400 על פניו הנחה יפה של 25 אחוז. האם זו בחירה טובה למשפחה של 4 - נסיעות בעיקר בעיר. למול האלטרנטיבות כמובן...
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
הי לאחי קיה ריו 2013 ידני [נרכשה מחבר פורום], רכב נהדר, מרווח ביחס לקטגוריה, אמין וחסכוני. לאחרונה המשפחה התרחבה, וכרגע הם זוג + 3 בגילאי 0 - 6 [מה שאומר 2 בוסטרים + כסא תינוק] אני לא באמת מאמין ששידרוג לרכב משפחתי קלאסי [דוגמת קורולה / מזדה 3 וכד'] ייתן מרחב פנים גדול משמעותית, אבל אולי זה רק בגלל שאני לא מחבב אותן... בקיצור, רק במידה ששידרוג ייתן מענה אמיתי - הוא שוקל החלפה. מה האפשרויות העומדות בפניו? רק 2 קטגוריות מעל / ג'יפון סטייל אאוטלנדר ושות'? מחירים? דגשים? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 757 צפיות
אני מתלבט בין שניהם כי הם מאד קרובים אבל שונים. 100כ"ס ומחירם מאד דומה זה לזה בשנתון הזה אני מחפש יד 1 מפרטית. הדבר שאני לא יודע זה איכות הנסיעה כמו נוחות, בידוד רעשים, איכות ואיבזור הסלון. ודבר שני שלסיאט יש 1.2 טורבו לעומת יונדאי עם 1.4. אז איך זה משפיע על הרכב מבחינת תחזוקה ותקלות? אני מעוניין להחזיק ברכב גג שנתים ולכן אני אשמח לדעת מה לצפות מהרכב בתקופה הזאת ולא רוצה לשקוע בחובות מיותרים.
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
-
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אשמח לשמוע עצה מבעלי ידע/ניסיון עם מכוניות סובארו. הייתי בליסינג היום ואני מתלבטת האם כדאי לרכוש סובארו אימפרזה, שנת 2015, 90,000 קילומטראז' ב 60,00₪?
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
תמורת 10 ש"ח ניתן לקבל אונליין ריכוז המידע הביטוחי של רכב משומש במהלך חייו*. כתוב שם מתי היה מבוטח ועל ידי מי וחשוב יותר, האם היו תביעות ביטוח ואם וכמה שולם, ירידת ערך וכד'. לא כתוב מה טבע הנזק, רק כמה שולם. * השירות רחוק מלהיות מושלם: המידע מועבר ע"י חברות ביטוח, אבל לא כולן, ורלוונטי להבנתי בעיקר לרכבים פרטיים ופחות לליסינג. אם הרכב לא היה מבוטח או לא בחברות הללו לא יהיה מידע. המידע הולך כמה שנים טובות אחורה אבל לא בהכרח למועד העליה על הכביש (הם אומרים 7 שנים, הבנתי שבפועל יותר). רק בעל הרכב הנוכחי יכול לקבל את המידע, כך שאם אתם קונים צריך שיתוף פעולה מצידו. זה לא קארפקס, אין מידע על טבע התאונה רק כמה שולם בגינה (אבל זה לעיתים אינדיקטיבי), אני כבר שנים חול…
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי אז, מה הסיבה שאנשים מטשטשים את מספר הרכב במודעות? מה הם בדיוק מנסים להסתיר?
הודעה אחרונה מאת magic, -
-
- 1 תגובות
- 682 צפיות
היי; מתלבטים האם יש טעם לקחת לבדיקה ולשקול לקנות? הרכב יד ראשונה ועבר 130k קמ באזור ירושלים מטופל במוסך מורשה … אנחנו לא מהאזור ושוקלים לבדוק ; האם כדאי? מה לקחת בחשבון מבחינת בלאי ודברים שיצטרכו שידרוג אחרי 6 שנים וכל הקמ? האם יש נקודות תורפה…? ואם יש המלצה למכון בדיקה באזור ירושלים ואותו רכב ודגם בדיוק גם בירושלים עם 82k קמ הבדל של 5k במחיר… אבל לא טופל במורשה ולא כל כך ברור איזה טיפולים ומתי עבר מה כדאי יותר והאם ככ משמעותי הקמ כשרכב מטופל כמו שצריך? תודה
הודעה אחרונה מאת Rimbaldi, -
- 0 תגובות
- 565 צפיות
חברים שלום! יש לי אתגר לא קטן שאני "מקשקש" איתו ביני לבין עצמי כבר יותר מחודש.. אז כך: כיום אני בליסנג חברה שמסתיים ב ינואר. הרכב הנוכחי : VOLVO S60 T5 (ממילץ בחום ) אפשרות ליסינג מבחינתי ל ינואר VW TIGUAN 2.0 4X4 הרכב שהייתי רוצה אבל מפחד להתעסק איתו : BMW 320I 2014/5 תקציב חודשי קצה לקצה (כולל הכל - קניה מימון אובדן ערך דלק לה כה 2200 קמ לחודש ביטחים בלתמים וכלליות) 5500שח (מתחתי קצת למעלה). אין לי כישרון לטפל לבד באוטו וכד ולכן מבחינת התחשיב זה מוסך יבואן בלבד. הרכב צריך להתאים למשפחה של 5 נפשות (3 +2), אני אוהב לנהוג !!!.בתחשיב שעשיתי הגעתי לקצת מתחת ל 5K בחודש מצב התחשיב מטה. 1. המלצה על רכב? (3+2) , סט מזוודות וכיף לנהיגה - רצוי ברמת 90% ה…
הודעה אחרונה מאת Rimbaldi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 832 צפיות
היי, הוצאתי לא מזמן רישיון באיחור קטנטן של 8 שנים בערך, ועכשיו אני מחפש רכב טוב ואמין שישרת אותי נאמנה. בעיקרון אני אוהב את כל קטגוריית המיני ופחות מתחבר למשפחתיות, בעיקר בגלל שהמשפחה מצומצמת מאוד ואין צפי להתרחבות משמעותית בעתיד. צפי הנסיעות הוא כ-170 קילומטר בשבוע, והתקציב הוא 35 אלף שקל כאשר אשמח להיסגר על משהו סביבות 30 ולהשאיר לי 5 בצד ליישור קו לאחר הרכישה. כמו שאמרתי, אמינות היא בראש מעייני. לאחר מכן צריכת הדלק, ואסתטיקה הכי פחות מעניינת אותי. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
הקובו החביבה שלי בדרך לפח. כרגע במורשה ממליצים לי להחליף מנוע (אוכלת יותר שמן מדלק). בגלל שהיא לא שווה את העלות של המנוע, אני חושב להיפטר ממנה ולקנות רכב חדש. מבין הרכבים שמתאימים לי, רק דאצ'יה דוקר נכנסת לי בתקציב (94000, חדשה). יש למישהו המלצות בעד או נגד הדוקר? אני בעיקר מעוניין באמינות שלה. זה רכב לצרכים ביתיים, לא עבודה.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 692 צפיות
הי חברים, האם מישהו יכול לכתוב מניסיון אישי, מה צריכת הדלק ברכב הנ''ל? תודה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
שלום לכולם, עקב הזדמנות בוחן את האפשרות לשדרג. כרגע נוסע על רנו מגאן 2001 (ידנית, מנוע 1400) מלוקקת ושמורה מאוד. מבסוט על הרכב מכל הבחינות, לכן גם שואף להישאר עם רנו. ראיתי רנו מגאן קופה 1.2 טורבו ידנית, 115 כ"ס שנת 2013. טסט לשנה, עברה 100 אלף ק"מ יד 2. יש היסטוריית טיפולים ממוסך מורשה (כך נאמר, ביקשתי לקבל את קובץ ה-PDF) ללא תאונות עם התחייבות לבדיקה. הדרישה הראשונית היא 38,500. מה אני רוצה מהרכב? 1) התנהגות כביש והנאה מנהיגה. ניהוג, הגה מתקשר ורכב שמעלה חיוך בכל פניה. הנהיגה שלי עדינה יחסית, שומר מאוד על הרכב שלי. לא מחפש ביצועים מטורפים בקו ישר אלא יותר בפניות לאו דווקא "רכב צד" עם זאת. 2) עלויות אחזקה וביטוח כמה שיותר נמוכות, דרישה לאמינות. נוס…
הודעה אחרונה מאת operation103, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 976 צפיות
ברשותנו פוקוס 2008 - שימשה בעבר כרכב העיקרי אך בשנתיים האחרונות משמשת כרכב נוסף עקב הצטרפות רכב ליסינג למשפחה. בעקבות שינוי מקום עבודה, רכב הליסינג עוזב אותנו ולא תכננו לקנות רכב אחר במקומו, לפחות כרגע. בעוד מספר חודשים יהיו לנו 4 ילדים ואנחנו חושבים לכיוון רכב 7 מקומות. השימוש הוא: 1. פיזור הילדים במסגרות (הגדול בן 7 - עדיין לא יושב מקדימה) ואיסוף, ונסיעות עירוניות. 2. פעם בשבועיים-שלוש - נסיעה להורים ממוצע של כ-170 ק"מ. 3. נסיעה למקום העבודה - כ-400 ק"מ בחודש. מכיוון שרכב 7 מקומות הוא בעל צריכה גבוהה וכך גם הפוקוס, אני מתלבט מה כדאי לעשות. בגלל הצורך בפיזור ואיסוף כל הילדים ביחד, ברכב אחד, אין מנוס ממעבר לרכב גדול. האם כדאי למכו…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אשמח לקבל חוות דעת לגביי אמינות(במיוחד לגביי גיר אוטומט),ירידת ערך ,כח וכו' תודה
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 898 צפיות
כשאני שואל את המוכר מתי קניתה את הרכב. הוא עונה לפני שלוש שנים. האם ישנה דרך לבדוק זאת? מחר אני הולך לראות רכב... אז זה דחוף לי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 835 צפיות
רנו קנגו 2008 עם 152000 ק"מ. עם סיפור שהרכב הוא יד ראשונה, אבל בעצם מופיע כיד שנייה, כי הדוד של המוכר שנמצא בחו"ל, השאיר לו את הרכב, כדי שימכור אותו. הוא העביר בעלות לפני שבוע בכדי שיוכל למכור אותו לכאורה. האוטו עבר טסט בשבועות האחרונים.הרכב מפורסם כיד ראשונה ומתחיל עם הסיפורים בטלפון, על הדוד שנמצא בחו"ל. שאלתי אם אפשר לראות היסטורית טיפולים בכדי לאמת קילומטרז' נמוך. אומר בודאי ניגש למוסך המרכזי ונוציא היסטוריה. שמעתי פעם שגם במצב כזה יש לסוחרים קומבינה מסוימת.. מה אתם אומרים?? תודה
הודעה אחרונה מאת danieli, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים יקרים מה המצב, בת זוגתי רוצה לקנות רכב ואמרתי נעשה התייעצות אחרונה לפני הקניה. דבר ראשון חשובה לי האמינות, לאחר מכן מחירי אחזקה, צריכת דלק וכו'( למרות שהבנתי שההבדל לא משמעותי בדלק) התקציב הינו 25,000 בערך. עד כה ראינו כמה רכבים מדגם C3 וביומיים האחרונים היא משנה את דעתה ומסתכלת לכיוון הסיריון. אם יש מישהו שיכול לתת לי חוות דעת רצינית לאחר נסיון עם אחד מהרכבים הנל אני מאוד אודה לו. הנסיעה תהיה ברובה בעיר, עבודה הביתה וכו'. פעם ב.. נסיעות מחוץ לעיר(איזור גוש דן).
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מאמין ששאלו את השאלה הזאת הרבה... קיבלתי הצעה ממגרש לסיד 2011 ב31 א"ש יד 2 (פרטי פרטי) קילומטראז 120. לקחתי למכון בדיקה שאמר שיש בעיה קלות בכמה דברים (2 גלגלים ועוד משהו) סה"כ תיקון של כ1000 ש"ח. מצד אחד אני אומר - זה מגרש - הוא מוכר רכב הרבה מתחת למחירון (בערך 10 אלף, אפילו יותר לפי לוי יצחק) וזה אחרי שמישהו אחר מכר לו את הרכב והוא עוד הרוויח קצת הרבה. מה אני מפספס פה? ומצד שני - כבר לקחתי את הרכב לבדיקה. אפשר גם לקחת למוסך. איפה עוד אפשר ליפול? או יותר נכון - איפה אפשר ליפול שלא יכול ליפול במוכרים פרטיים? גם אצל מוכרים פשוטים מיד 2 אי אפשר לדעת שום דבר ואפשר להסתמך על מראה ומכון בדיקה, אז מה ההבדל? הסטטיסטיקה? תודה רבה רבה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 271 אורחים (הצג רשימה מלאה)