Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז אחרי בדיקה ביד2 וכמה סיבובים מגרשים נסגרתי על תקציב של70 אלף (התחלתי מ55K)

הרכב מישני ומשרת רק להגעה לעבודה (בין עירוני) לכן הכיוון זה I20, ג'אז ודומיהם.

מצאתי ג'אז היברידית 2014 אבל ירדתי ממנה (אשמח לחוו"ד נוסף בעיקר על הקטע ההברידי, עלות בטריות וכו)

אני דיי נעול על טויוטה ונראה שהיאריס זה בכיוון, אשמח לחוות דעת עליה בפרט והצעות לרכבים אחרים בכלל.

כמו שאמרתי התקציב הוא בין 60-70 אלף

רכב מישני

2014 ולא שנה מתחת

מעבר לזה אין דרישות נוספות

תודה.

פורסם

המושבים ביאריס לי מאוד לא נוחים. תבדקו את העניין - תשבו ברכב ותרגישו.

יונדאי I20 מאותו השנתון נסחרת במחירים קצת יותר נמוכים. ואם מדובר ברכב שני שלא צפוי לנסוע הרבה, אין כל כך משמעות לזה שיאריס קצת יותר חסכונית.

I20 מודל 2015 צורה חדשה עונה מצויין לדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לי המושב ביאריס לא היה ממש נוח.

למה לא פיגו 208 למשל? נוחות נסיעה כמה רמות מעל היאריס ויונדאי, זריזה מהם בצורה משמעותית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא רוצה צרפתיות או אירופיות בכלל

לגבי המושבים אבדוק שוב את העניין

לגבי הI20 אם היא באותו מחיר של הטויוטה אז למה לא לקחת טויוטה?

פורסם

אם כבר לחסוך אז אולי לבדוק קיה ריו האצ׳בק ולא יונדאי i20 למרות שהן מכאנית אותו הרכב היא משום מה מתומחרת נמוך יותר,

היאריס פשוט נחותה מבחינת נוחות לדעתי אפילו מהאחיות הקוריאניות, ממליץ לך לברר היטב את הנוחות של המושב לפני הבחירה בה.

לדעתי? לך ותבדוק את האירופאיות, היום העולם הוא עולם גלובלי לחלוטין - ניסאן ורנו עובדות ביחד, טויטה פיג׳ו-סיטרואן כבר פיתחו מספר דגמים יחדיו(והתיבת הילוכים של ה208 ללא קשר היא מתוצרת יפנית), פיאט היא הבעלים של מותג קרייזלר - העולם הישן של אמינות לפי יצרן היא קצת של פעם, נדרש לבחון כל דגם לגופו ולהכריע לפי זה ולא לפי שמועות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

למה להתעסק עם 2014 שזה כבר אומר רכב בן 4 כשיש לך ביד 2 סיטרואן סי 3 שנת 2017 או פיג'ו 208 שזה אותם מכלולים עם כמעט 5 שנים אחריות ומחיר מעולה? אם אני הייתע במקומך הייתי קונה סי 3 שעכשיו יצאה מהחברה ומישהו מוכר, יש אחת ביד 2 למכירה עם 13 אלף ק"מ מבקשים עליה 78 אלף ואני בטוח שאפשר עוד להתמקח.

יש לך אחריות כמעט ל 5 שנים, הרכב כבר חטף ירידץ ערך רצינית אצל הבעים הקןדמים, אז איפה הבעיה?.

אגב גם ב 55 אלף תוכל למצוא 208 משנתון מתקדם שעדיין באחריות עם קצת מיקוח.

פורסם

הוא לא רוצה צרפתיות.. חבל הפסד שלו לדעתי.

היאריס חיסכונית יותר תודות לגיר הרציף.

אך היונדאי החדשה לדעתי מרשימה יותר עם סלון נעים יותר. מעבר לזה? חוץ מאמינות רכב די בינוני במה שהוא נותן, בין אם זה נוחות נסיעה,מושב, מנוע. רכב ליסינג.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מי שחושב שלקוריאניות אין בעיות מוזמן לצפות בשרשור התחזוקה שלי על ה i20

התקלות התחילו לא עכשיו שלרכב יש 212 אלף ק"מ אלא הרבה לפני. ואני מכיר עוד אנשים עם יונדאי שיש להם לא מעט תקלות. לכל רכב מתיישן יש תקלות, זו האמת.

פורסם
מי שחושב שלקוריאניות אין בעיות מוזמן לצפות בשרשור התחזוקה שלי על ה i20

התקלות התחילו לא עכשיו שלרכב יש 212 אלף ק"מ אלא הרבה לפני. ואני מכיר עוד אנשים עם יונדאי שיש להם לא מעט תקלות. לכל רכב מתיישן יש תקלות, זו האמת.

אפשר לינק לשירשור?

פורסם (נערך)
  • תוכן חדש...