Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה SPACEBACK

guy12345
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תריץ חיפוש על dsg7 , לא חסר חוות דעת ביקורות ובעיקר דיס המלצות.

מנוע 1.2 ? כנל, זה בא ביחד

בגדול? רכב לא אמין

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

איזה בעיות יש ב 1.2?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכילת שמן ממה שזכור לי מאפיינת את ה 1.8.

מנוע נתפס? וואלה לא זכור לי כזה דבר בפורום.

אתה מדבר מנסיון או יכול לתת הפניה לשירשור כזה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תגיד לי אתה, אכילת שמן, מנוע שנתפס תוך כדי נסיעה ..... אין בעיות, מנוע מושלם ורכב נהדר.[/QUOT

מאיפה המידע זה? אתה יכול לשתף מקורות?

למיטב ידיעתי (ונסיוני) אין שום בעיה במנוע ה-1.2

בדור הראשון של המנוע הזה, היה כשל בשרשרת התזמון - היצרן החליף את השרשרת החל ממאי 2011. אין בעיה של צריכת שמן במנוע הזה, הוא מנוע פשוט יחסית ואמין. בספייסבק משמש מנוע מהדור השני שמצוייד ברצועת תזמון.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...