Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מתלבט בין שני סוגי רכבים :

1. סקודה אוקטביה חדשה מנוע 1.0

2.טויוטה קורולה חדשה מנוע 1.6

מה שחשוב לי : רכב נוח ( מושבים ) , יציבות על הכביש ( לא להרגיש קפיצות ובורות בנסיעה ) , מנוע חזק.

איזה מבין הרכבים עדיף ?

בנוסף, איך הסקודה אוקטביה החדשה (מנוע 1.0 ) ? (יחסית לדגם הקודם שהוא 1.2 )

פורסם

יכול לספר על הקורולה.

דיי נוחה , אבל סובלת מבסיס מושב קצר (חסרה קצת תמיכה לרגליים) והזוויות גלגול מורגשות יחסית ביחס למשפחתית.

פורסם

הייתי עם הקורולה החדשה עד לא מזמן.

לא מרגישה מספיק זריזה, עיצוב מיושן שלא השתנה כבר שנים, מערכת מולטימדיה מקורית לא טובה בלשון המעטה.

הסקודה תרגיש לך הרבה יותר זריזה ואיכות ההרכבה שלה יותר טובה. ישנו הסיפור עם הגירים, אם מדובר ברכב חברה

הייתי הולך על הסקודה בלי לחשוב שניה.

פורסם

בעסקה פרטית? או ליסינג.

בהנחה שאתה לוקח בליסינג שהיא לדעתי האופציה הסבירה יותר.

הסקודה זריזה מהטויטה ומרווחת יותר.

אמינות, יתרון לטויטה.

חדוות נהיגה, לדעתי אלה רכבים משעממים ולא מהנים לנהיגה בכלל.

המכןניות האלה לא חזקות, הסקודה זריזה, חזקה היא ממש לא, שלא נדבר על הטויוטה שהיא די עגלה.

המנוע החדש של סקודה מפיק מעט יותר כס וקגמ, רצועת המומנט שלו צרה יותר משל המנוע הקודם.

בסהכ היא תרגיש די דומה. לא שמיים וארץ.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)

סקודה רכב לשנתיים (עד תום האחריות) ואז שווה לזבל, אמינות בקרשים, הטויוטה אמינה ממנה שמיים וארץ ופחות יקרה לאחזקה, שוק יותר טוב ונוחה יותר בעיר (הסקודה נוקשה) וזריזה ממנוע ה1.0 עם התיבת DSG שהעדכון האחרון הרס את הזריזות שלה יותר, היתרון היחיד של הסקודה בעיני זה תא המטען.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

לא נסעתי בקורולה מהשנים האחרונות (רק ביאריס :) ) , אבל נוסע המון באוקטביה 17 1.0.

הרכב מספיק זריז לטעמי, וזה בהשוואה למונדאו 2.3 שהייתה לי. ומבחינת כוח, הרכב טיפס בעליות בדרך לאילת מלא ועם מזגן כמו פנתר.

מבחינת איכות (לא אמינות) האוקטביה גם כן ממש הרשימה אותי לטובה. אם זה מבחינת בידוד הרעשים, נוחות, חומרים יחסית טובים, תוספות וכו' (גם בטיחות, הכל מקורי ולא מובילאיי וכו').

עם זאת, יש לציין כי הרכב המדובר הוא מליסינג, ואם ההחלטה הייתה שלי לגבי רכב פרטי, בין השניים סביר להניח שהייתי הולך על הקורולה.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...