Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ה

אהלן חברים,

מחפש רכב לנסיעות קצרות (כ250 ק"מ בחודש / 3000 ק"מ בשנה), לטווח של כשנה.

בגלל הטווח הקצר (ולכן עדיף שתהיה הוצאה לא גדולה מדי בהסתכלות לטווח של שנה) אעדיף רכב שנחשב אמין ושיהיה בו ביטוח צעיר (לא חדש!) זול.

מבחינתי אפשר גם ידני.

מה אתם הייתם לוקחים בהתחשב בעובדות?

מקריאה בפורום שמעתי על הסיריון / ג'אז / ריו, רק שסביב התקציב הזה מצאתי רק ידיים עשיריות או קילומטראז' שחשבתי שזה הפרס השבועי למנחשים 99 מספרים בלוטו (האמת שהיה גם 260,000 ק"מ, השאלה אם זה לא יותר מדי לדעתכם !?).

אשמח להמלצות מנסיונכם!

תודה רבה מראש!

פורסם

אשר גם יונדאי גטס (רצוי לא GLF) ואפשר גם פיאט פנדה או פונטו, ידניות בלבד.

על רכב כזה לא עושים ביטוח מקיף, אז עלות הביטוח (חובה וצד ג') תלויה במאפייני הנהג בעיקר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תראה היום לא קל למכור רכב ואתה יכול לדחוק לפינה את המוכרים אבל לא פשוט למצוא מציאות

בכל מקרה שתמצא את רכב החלומות שלך מציע לך אחרי שבדקת אותו לעשות לו ישור קו של טיפול כי לך תדע מה היה בהסטוריה שלו

בנוסף כמו שהיום קשה למכור גם לך יהיה לא קל למכור אותו קח את השיקול הזה..

פורסם

אני מכרתי את הרכב שלי לא מזמן.

שברולט אבאו 2006 עם 260,000 (!) קילומטר.

נשמע הרבה נכון? יכול להגיד לך שהרכב נסע מצויין, טופל בקנאות והיה במצב מעולה.

נמכר ב 5300 שקל לזוכה מאושר.

מה אני רוצה לומר? שקילומטראז בשנתון כזה אינו מדד, תחפש רכב שמור שנמצא אצל הבעל בית שלו הרבה שנים (אצלי היה ברשותי 9 שנים).

בדרך כלל מי שמחזיק רכב לטווח ארוך גם ישמור עליו, זה בהחלט יכול להפחית סיכון למפולות.

בהצלחה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

הייתי מחפש איזו יונדאי גטס עדיפות לרמת איבזור gli/glx/gls.

פונטו ידנית גם אופציה טובה ונוחה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשביל נסועה כזו תקנה אפילו לנסר, רכב אמין, די בטיחותי לתקציב ובמילא צריכת הדלק לא רלוונטית.

• תוכן חדש...