Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון שנת 2014,2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מעוניין לרכוש מיד שנייה כרכב שני במשפחה.

בגדול אף פעם לא היתה לי סיאט רק רכבי יפאניות .

השאלה היא איך הרכב מבחינת אמינות,

מנוע גיר(רק ידני),ירידת ערך,בעיות חשמל,סחיבה,צריכת דלק וכו?

כמו כן אני מעוניין לרכוש את הדגם FR?

אשמח לקבל חוות דעת מהמבינים שבפורום.

תודה רבה.

פורסם (נערך)

אז אתה מתכוון לדור האחרון שיצא (MK3, לא מתוח הפנים).

אם אתה רוצה לקנות את הרכב רק ברמת גימור FR ידני, אז יש רק דגם אחד שאתה יכול לרכוש. 1.4 3 דלתות.

לי יש את ה FR ממאי 2015, 1.8, DSG. לא היו לי שום בעיה בשנתיים וחצי שהרכב אצלי. עשיתי רק טיפולים שותפים.

הרכב שומר טוב על הערך שלו לפי המחירונים, מגלה עד עכשיו אמינות מצויינת (אצלי לפחות). סוחב מעולה כשהרכב עמוס ובעלייה, צריכת דלק אצלי נעה בסביבות 13-14 ק"מ לליטר.

המנוע עם ה 1.4 מוציא בסביבות 122-125 כ"ס בהשוואה ל 180 כ"ס ב 1.8.

גם המומנט ב 1.4 הוא 20.4 קג"מ לעומת 25.4 קג"מ ב 1.8.

* במנועי טורבו, הכוח מתקבל כבר בסל"ד נמוך, כך שלא צריכה להיות בעיות סחיבה אם הכל תקין. בטח אם אתה משוואה ל 1.6 של היפניות והקוראניות.

עריכה אחרונה על ידי yt09

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

מחזיק בלאון 14 ידנית סטייל, מנוע 1.2

מתקופת אחזקה של כמעט שנה היו לי אפס בעיות, עם צריכת דלק מופתית וגמישות מנוע רבה.

שורה תחתונה - קנייה מוצלחת.

פורסם

היה לדוד שלי את ה FR 1.8 ידנית, אחלה רכב, נוסע אש, שנת 2015 כמדומני.

לא היו לא בעיות במנוע או משהו כזה. הגיר מאוד אמין, הרכב מאובזר יפה ומאוד צעיר במראה שלו. הוא החזיק ברכב עד לפי חצי שנה.

הוא מכר את הרכב כי נמאס לו מידני ועבר לאאודי A3, DSG7 מנוע 1.4, הוא בוכה שהיא עגלה (רצה להתפנק עלאק), מה שכן, כבר יש לו בלאגנים בקלאצים והרכב בן חצי שנה. - מזל שהוא נמצא עוד באחריות.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
האם מדובר במנוע TSI?

לפי מיטב הבנתי מנוע TSI כמו בסקודה בעייתי.

תודה

אתה מדבר על היסטוריה שלמה שם תקלות שונות בסוגי מנועים שונים של הtsi.. בקצרה:

1. הייתה בעיה רוחבית בשרשרת התזמון שתוקנה באופן יזום וכיום המנועים כלל לא מיוצרים עם אותה שרשרת.

2. היו בעיות רבות במנועי 1.4 טווין טורבו - לא מיוצרים יותר כיום.

3. במנועי 1.8 מסוג CDAA הייתה בעיה חמורה של נזילת שמן.

היום מנועי ההיצע הם 1.0, 1.2, 1.4, 1.8 וכדומה, כאשר לפי מה שידוע לי אין כל תקלה סדרתית מוכרת באף אחד מהמנועים הנ"ל בסדרה.

שוב, אני אישית מחזיק בלאון 1.2 בת 3 ללא כל תקלה שתוארה לעיל.

• תוכן חדש...