Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחפש רכב משפחתי בתקציב של כ30 אלף.

אנחנו נוסעים בממוצע כ25 אלף ק"מ בשנה.

ויש לי דילמה,

האם ללכת עם "העדר" ולקנות טויוטה קורולה אומנם רק עם הגיר הרובוטי משנת 2008-2009 יכנס לי בתקציב.

או שלרכוש רכב צרפתי, סיטרואן C4 עם המנוע האוטמוספרי והגיר הרגיל לדוגמא, שנת 2012-2013.

או שאולי בכלל לחפש שברולט קרוז? אם כן אז איזה דגם/שנה נחשבים לאמינים ומוצלחים יותר.

אם אני יוצא מנקודת הנחה שכל אחד מהרכבים הוא מיד ראשונה-שנייה פרטית, שטופל בקפידה ובזמן, ולא נסע קילומטרז' מטורף אלא ההפך, באופן משמעותי פחות מהממוצע.

מה יתן לי "ראש שקט" יותר לתקופה של שנתיים וחצי , שלוש?

אני מדבר מבחינתם אמינות, עלות אחזקה שוטפת,צריכת דלק וכו.

ובאופן כללי תמורה טובה יותר לכסף.

תודה רבה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי vcpavel
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך תקציב 30 אלף ₪, אתה מעדיף ראש שקט ולא שקט עם קורולה רובוטית - תקנה מיצובישי לנסר הדור החדש או קיה פורטה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי מה שזכור לי הפורטה מומלצץ רק משנתון 2011 כשעברה לגיר עם 6 הילוכים, וזה כבר מעבר לתקציב שלי. לגבי הלאנסר, אני מתקשה למצוא משהו שמור בתקציב שלי.

ולכן בכל זאת אבקש להתמקד בדגמים שציינתי?

פורסם

ההפרש בצריכת הדלק בפורטה בין גיר 4 הילוכים ל-6 הילוכים הוא זניח. לא הייתי פוסל את הפורטה עם 4 הילוכים.

אם כבר צרפתיה הייתי הולך על ה-301/C-אליזה מנוע 1.6 אוטומטי. המנוע שלהן הרבה מוצלח ויותר חסכוני מהמנוע של ה-C4 מהשנים שציינת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה-301 והסי אליזה יהיו עדיפות (כנראה, ולא בפער מטורף) מבחינת תחזוקה, אבל הן פחות בטיחותיות ופחות נעימות.

לנסועה הלא נמוכה של פות"ש אני באופן אישי הייתי מעדיף את ה-c4 או את ה-308, אם אני לא לחוץ על כל שקל.

את הקרוז אני לא מכיר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

במקרה עשיתי נסייעת מבחן על ה Cאליזה וזה רכב הכי פשוט שיש לא מתקשר אפילו קצת לרמה של ה C4

פשוט מרגיש כמו קופסא עם 4 גלגלים מינח שאחותה התאומה ה 301 תהייה הה גם מהבחינה הזאת

לעומת זאת ראיתי שיש פיג'ו 508 ( נראה כמו רכב מנהלים) שחלקם נכנסים לי בתקציב מה הקאץ' ברכב הזה?

פורסם

אותו מנוע בדיוק שיש ב-c4 בגרסת אקסקלוסיב שרצית, וגם ב-c5, c4 פיקאסו, 3008, 5008 ובטח עוד כמה ששכחתי.

מומלץ להתרחק ממנועי 1.6 טורבו עם 156 כ"ס בכל רכבי PSA. לצערי.

אני מסכים איתך

פורסם

אישית הייתי מעדיף יפנית מתבגרת ושמורה (לא מספיק רק סמלון של טיוטה, צריך לדעת שהרכב טופל ותוחזק כראוי).

כל רכב בן 5+ מצריך תחזוקה גבוהה יותר עקב בלאי טבעי. במקרה כזה אני אעדיף רכב שקל לטפל בו ויש חלקי חילוף בשפע ובמחיר טוב.

על הצרפתיות קשה לומר שיש הרבה מוסכניקים שמכירים היטב את הרכב (יש את אורן ואת גבע) ולכן זה די מגביל.

אם מדובר ברכב משני - זו יכולה להיות עסקה לא רעה.

אבל אם מדובר ברכב ראשי - השקט הנפשי חשוב יותר.

פורסם

ומה לגבי

[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD]פורד פוקוס[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]תת דגם:[/TD]

[TD]Trend אוט' 1.6 (125 כ"ס)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

יש כמה כאלה משנת 2012 שנמכרות שהיו בליסניג יד ראשונה אומנם... אבל נמכרות בתקציב שלי ועם קילומטרז' סביר.

מה הסיבה שהמחירון שלהם כלכך נמוך?

פורסם

הגיר. לא נעים, ולא אמין.

אלא אם ידני זו אופציה, ואז הפוקוס חוזרת לתמונה (מעט צפופה, אבל יש גם סטיישן).

אני מסכים איתך

פורסם

אולי פלואנס 2 ליטר? רק שהיא (כנראה) לא תהיה חסכונית בכלל.

הלנסר יכולה להיות פיתרון סביר, אם הצרפתיות מפחידות אותך מבחינת תחזוקה.

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

אני מחזיר אותך ללנסר 2009-2010 עם מנוע 1.8 וצבע לבן ( לא מתקלף בניגוד למטאלי ). תריץ חיפוש ביד 2 ותגביל ליד שניה - יש לך כמה רכבים ברמת גימור ספורט ששווה לבדוק ( עד 150 אלף קילומטרים ). בבדיקה צריך לוודא שהחליפו שמן גיר אחרי 6 שנים או 100 אלף קילומטרים.

יש גם כמה רכבים מ 2008 ברמת גימור לימיטד ב 25 אלף שקלים - מאובזר מעל הראש.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני פשוט מיואש, לא הגיוני שאין רכב שהוא "סביר פלוס פלוס" במחיר של 30 אלף שקל.

תגדיר סביר ++

אם אתה מוכן לרדת לשנתוני 2008-2009 אתה יכול למצוא מציאות יפות.

אם אתה מחפש 2012 -2014 - לא תמצא מציאה יפנית.

• תוכן חדש...