Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בשעה טובה אני אמור לקבל היום את המאזדה.

כיוון שזו פעם ראשונה שאני רוכש רכב חדש מהיבואן, האם יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו?

פורסם (נערך)

היי, שיהיה בשעה טובה ותתחדש.

ראיתי שמישהו פה המליץ בעבר, ואני מסכים אתו.

תעשה לך checklist שבו תעבור על כל מה שאתה רוצה לבדוק לשאול או לברר כי מרוב ההתרגשות אתה בטוח תשכח דברים.

יש צ'ק ליסט כזה וגם כמה טיפים בשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?321541-%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%91%D7%93%D7%95%D7%A7-%D7%91%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%94%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

טוב אז קיבלתי את הרכב. הוא הגיע עם 9 ק"מ, בלי בעיות מיוחדות נראות לעין.

בהחלט מדובר בשדרוג משמעותי מהפולו 2001 שהייתה לי. היא מרגישה מאד זריזה ונוחה. אפילו המוביל איי (המיותר) לא מפריע לי..

תודה על העזרה :)InkedWhatsApp Image 2017-10-31 at 07.24.50_LI.jpg

פורסם

תתחדש. רכב ממש יפה :)

וכן, בטח ההרגשה במעבר היא אסטרונומית מה שמכפיל ומכפל את תחושת הכיף :p

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
הרכב אחרי העדכון קיבל הגה, זהו.

הרבה יותר יפה יש לציין..

אה ומערכת GVC (שבאותה מידה היו יכולים לוותר עליה וכנראה שלא הייתי שם לב)

• ספונסר פורום
פורסם

תתחדש :)

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...