ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הרכב שלי כפי שחלקכם ראה מפורסם למכירה, אני מדבר על המגאן שלי. אשתדל לתת עובדות בעיקר. הרכב יד שניה (ראשונה ליסינג). אצלי שנה ו 4 חודשים, שבזמן הזה עברתי איתה 38 אלף ק''מ, היום הרכב עומד על 143 וקצת אלף ק''מ. תקלות 2 במספר טופלו במורשה (צינורית טורבו ומחשב גיר), טיפולים שגרתיים נעשו אצל חבר עם חלפים מקוריים ושמנים מחברה מוכרת וטובה שעומדים בתקן של רנו. מדובר בדגם מפואר שכולל את כל הדברים הרגילים + סנרוף. הרכב מגיע עם טסט לשנה שלמה + כמה ימים, ישנה השחרת חלונות, תוכנה עדינה שמעלה מעט את ההספק, צמיגים אחורה חדשים, מצבר לפני שנה, דיסקים ורפידות חדשים כולל ניקוז נוזל בלמים. המחיר המבוקש הינו 40 אלף ש''ח שעם הכרות עם השוק המחיר הינו הכי זול ביד 2 בהפרש מהותי מרכבי…
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 964 צפיות
אז לאחר הנושא בראשון שפתחתי ,הבנתי שעדיף לי להשקיע קצת יותר ובכך לעלות בשנתון של הרכב אז אני מדבר עדין על רכב האצ'בק שהדבר הכי חשוב לי זה חסכוני ואמין נסיעות בין עירוניות לא ידני שתי הדגימי מפתח שלי הם: מאזדה 2 דיהטסו סיירון בנוסף לאחר שחיפשתי מלא באינטרנט ובמגרשי חניה עלו לי כמה שאלות רובטי? למה כולם לא אוהבים אותו? (107, אייגו) חוץ מרמת הנסיעה שאלייה מתרגלים ליסינג והשכרה המחירים שלהם ממש נמוכים ? יש ממה לחשוש? הוצאתי פה באתר רשימת צק ליסט של בדיקת רכב, אך לא הבנתי אם לשנן אותה או שזה נראה הגיוני למלא את הרשימה מול העניים של המוכר? ולסיום כמה דמים של מכוניות נוספות שעלו על הפרק / הציעו לי ,ולא מצ…
הודעה אחרונה מאת Almog sisso, -
-
הגיע הזמן (לפני כמה חודשים) לשדרג את הסוניק. בשנתיים האחרונות העברתי לא מעט זמן ברכבים שונים באזור ה300 כ"ס ו6 שניות למאה, ובעלי אבזור חדש יותר, והסוניק כבר לא מספקת אותי מה הדברים שקריטיים לי: רכב מהיר וחזק - משהו שלא עושה פחות מ8 שניות למאה פשוט לא בא בחשבון. רצוי באזור ה200 כ"ס אבל בסוף זה פונקציה גם של משקל ותיבה אז פחות קריטי לי המספר הזה, ויותר נתון ההאצה (ולא, אני לא מתחרה בדראג, אבל נתון ההאצה מנסיוני מייצג את מה שאני מחפש ברכב) מאובזר עד השיניים - קודם כל, לא פחות ממה שיש לי כרגע בסוניק, שזה חיישני ומצלמת רוורס, אורות ווישרים אוטומטיים, מערכת מולטימדיה מקורית (דיר בלאק לא התקנה מקומית) עם מסך מגע סביר ורצוי גם מושבים מחוממים (לא קריטי), אבל מאח…
הודעה אחרונה מאת lolmit, -
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הייתי שמח לקבל המלצתך לגבי שני הדגמים (גיר אוטומטי). אני אמור לנסוע לא מעט והכוונה היא למכור את הרכב בעוד כשנתיים. בהנתן ששני הרכבים בעלי אותה יד ואותו קילומטרז, האם לדעתכם מוצדק פער של 10k שהסוויפט יקרה יותר? האם היא חסכונית באופן משמעותי מהמאזדה? מי מהן עדיפה מבחינה בטיחותית? האם הסוויפט תתן לי את השקט מבחינת אמינות שהורגלתי אליו ממאזדה? תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 תגובות
- 929 צפיות
שלום, זו הבדיקה שהתקבלה במכון הבדיקה בנוגע לרכב אותו אני מעוניין לרכוש. אשמח לעזרתכם בנוגע למצב הכללי של הרכב (סוויפט 2012 אוט׳). מה בבדיקה זה כסת״ח ומה משמעותי? האם החלפת דלת אמורה להוביל לירידת ערך? מה דעתכם הכללית על הבדיקה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת punz, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היי לכולם, מחפשים לקנות רכב עיקרי לבית, כשהדגשים הם על: 1. בטיחות 2. מרווח, בדגש על נוחות מלפנים ובגאז' גדול (תינוק שני מגיע בקרוב, הכנסת והוצאת עגלה, תיקים וכו'). פחות מעניין המקום לנוסעים מאחור, שם נוסעים רק פעוטות. המחשבה שעלתה לנו היא לקנות רכב מנהלים בין השנתונים 2010-2012, שיכול לתת לנו סטנדרטים גבוהים בהרבה ברמת בטיחות ופינוק מאשר משפחתית רגילה בשנתון גבוה יותר (הסתכלנו על 2014), שבכל אחת מהן מצאנו פשרות כלשהן (בחנו את מאזדה 3, פורד פוקוס, הונדה סיוויק, סקודה אוקטביה). רכב מנהלים כזה נוכל בעוד 3-4 להפוך לרכב המשני, ולשחוק אותו עד תום. כרגע מתלבטים בין מאזדה 6 2010 לבין פורד מונדאו 2012, עם נטייה קלה למונדאו שנראה שעקב הסחירות הנמוכה שלו ניתן ל…
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
שלום לכולם, צריך המלצות לרכב שני למשפחה בקטגוריית סופר מיני. הרכב צריך להיות קטן אבל לא קטן מידי עם מקום בתא המטען לעגלת תינוק, די חסכוני בדלק וכמובן בטיחות ואמינות. תקציב: 25-30K תודה לעונים. אליאור
הודעה אחרונה מאת eliorat, -
- 0 תגובות
- 619 צפיות
האם אמורות להיות הנחות בסוף שנה? האם ב1.1 המחירים משתנים? ובכלל, מה חשוב, תאריך העלייה לכביש? תאריך ייצור? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת dror1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מתלבט האם כדאי לקנות עכשיו אוטו או לחכות ל1.1 לירידת המחירון ? יש לי תקציב של 35 אלף שח לרכב יד 2 והשאלה האם שווה לי לחכות חודשיים (בזמן הזה אני בלי אוטו-הושבת) או שהירידה לא תהיה כזאת משמעותית ? שמעתי גם שהירידה המשמעותית תהיה רק באמצע השנה בערך כשיגיעו דגמי 2018
הודעה אחרונה מאת דור--, -
-
שלום לכולם. אני מחפש רכב קטן (פיקנטו, ספארק וכדומה) לשימושי האישי, בד"כ ללא נוסעים נוספים. עיקר השימוש הוא נסיעה יומיומית של כ-25 דקות לכל כיוון בעיקר בדרך בין עירונית די מישורית, ובד"כ לא בשעות העומסים. כמו כולם אני רוצה רכב ש"לא רואה מוסך" וחסכוני בדלק. איבזור, ניראות, גימור - לא מעניין אותי חשוב לציין - ההבנה שלי בעולם הרכב שואפת לאפס. אני לא באמת מבין בענייני כוח סוס, נפח מנוע ודברים דומים מסוג אלה, אז אשמח אם המלצות יגיעו בצירוף הסבר לבורים בענייני רכב. אני לא באמת יודע לאיזה כיוון ללכת - רכב בן 6-7 ב30 אלף, רכב בן 3-4 ב-45 אלף, או רכב חדש/ כמעט חדש- גם בעניין הזה אני לא הצלחתי למצוא את המשוואה "הכי טובה". אשמח לשמוע תגובות ולהחכים. תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
קיה סיד סטיישן 2014 1 2
מאת VooDo- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
שלום, היום הייתי באלדן ומצאתי קיה סיד 2014 שנראית במצב טוב והמחיר טוב (62 אלף, ומקווה שיהיה אפשר לרדת עוד קצת). 89 אלף ק"מ, נראית שמורה מבפנים ומבחוץ. נראה שההיסטורית טיפולים בסדר ורציתי להתייעץ ולקבל פידבק. לפי מה שאני ראיתי הבדיקה שלהם נקייה מדי, יש רק ריגקט אחד על המתלה (אשמח אם מישהו/י יסבירו לי מה בדיוק המשמעות של זה) והטקסט הרגיל של השילדה - תקנו אותי אם אני פספסתי משהו. אני לוקח אותה לבדיקה ביום ראשון, ונראה מה יגלו שם. הדבר היחידי שמצאתי, זה שהאוטו כנראה במגרש מסוף מרץ או תחילת אפריל (הבדיקה הונפקה ב22 למרץ ומאז הקילומטרז לא באמת התקדם - אני מקווה שזה הגיוני כי יש המון קיה סיד שיוצאות מליסינג השנה אז נראה לי די הגיוני שהאוטו יכול לעמוד חודשיים ש…
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכל לאחרונה החלפתי ממרצדס-מונית מלאת אופי ובעיות לגולף דור 7 מודרנית ומשמחת הגולף עוזרת לי להבין סוף סוף מהם הדברים שחשובים לי באוטו, ומהם הדברים שלא. לכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דגמים של רכבים משומשים בני 3-6 שתואמים את הדרישות הבאות (שמיד אכתוב), רק בשביל "לפתוח את הראש" לקראת העתיד.. ובלי קשר זו הזדמנות שלכם להמליץ על רכב מגניב הדרישות: 1. גיר דו-מצמדי. 2. שיהיה קצת כוח! לפחות את ה-130 סוס + מומנט הולם. 3. מרווח בקבינה (אני גובה 1.95, לרוב הרכבים זה סביר אבל למשל בסמארט אני לא אסתדר) 4. מושבי עור מעולים 5. איכות בנייה והרכבה, חומרים טובים שמחזיקים יפה 6. מערכת סאונד איכותית 7. גג-פנורמי או לפחות סאנרוף 8. בקרת שיוט אדפטיבי…
הודעה אחרונה מאת elad_sht, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 959 צפיות
אהלן , אני מחפש רכב שיחזיק לי כחצי שנה - שנה וישרת אותי בנאמנות עד כמה שאפשר כמובן. אני בן 17 , בלימודים כיתה יב. מחפש רכב לנסיעות לא תכופות באזור המרכז ולעתים רחוקות מהמרכז לאזור הצפון או הדרום (לא חייב אילת כן?) מחפש רכב פשוט שידוע כאמין ,שיהיה חסכוני בדלק ורכיבים פשוטים (חלונות ידניים וכו' ) בקיצור כמה שפחות רכיבים שאפשר להתקל בבעיות איתם. שמעתי הרבה על פורד פיאסטה , אשמח לשמוע מה יש לכם לומר על הרכב ואם יש עוד דגמים שמתארים מה שציינתי. תודה רבה והמשך יום מעולה.
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב, אודה לעצתכם. מחפש רכב נוח וחסכוני לנסיעה של 40,000 ק"מ בשנה. 1. איזה רכב יתאים? חשבתי על פלואנס דיזל. אשמח להצעות נוספות. (לא ג'יפונים) 2. איזו עסקה תהיה הכי משתלמת כלכלית? ליסינג לרכב חדש/ ליסינג למשומש / יד שניה מפרטי? (התקציב די גמיש) תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
מצאתי את הפיג'ו 208 1.6 ליטר, 120 כ"ס בשנתונים 2012, 2014 במחירים ממש טובים, פחות מ 50K ואני חושב להחליף את הרכב הקיים שלי בזה (פולו 2011) בגלל כל מיני רעשים שאני שומע מהרכב שאף אחד לא יכול לפתור ובגלל שאני מעדיף אוטו שחור. יש משהו בדגם הספציפי הזה שגורם לו להיות כל כך זול? ראיתי שב 2014 יש גם מנוע רובוטי, הוא מומלץ?
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כמה ימים ראיתי מזדה 6 עם רמת גימור Luxury שנת 2008 עם 140K ק"מ. מבפנים הרכב נראה כמו חדש, מבחוץ קצת פחות אבל אפשר להבין... הרכב על הכביש כבר 9 שנים אבל הוא נראה מצויין! מבקשים עליו 30 אלף שקל עם התחייבות על גיר מנוע ושילדה. בקיצור אני לא בטוח שאני הולך להפיק מהרכב הזה את כל מה שאפשר, הוא באמת גדול מדיי אבל רכבי מיני קטנים לא כל כך עושים לי את זה.. אשמח לדעת מה דעתכם על הרכב הזה, ואולי יש לכם המלצות אחרות
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 26.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת רכב הונדה ג'אז היברידי. ראיתי באינטרנט, באחד הטוקבקים על ידיעה על רכב היברידי, שמישהו אמר, שעם הזמן (אחרי שנתיים-שלוש או יותר מרכישת רכב היברידי חדש) צריך להחליף את הסוללה (הכוונה לכמובן לסוללה הנטענת למנוע, ולא למצבר). מישהו אחר ענה שם שהסוללה להיברידי היא לכל החיים. איני מבין הרבה בכך. אולם כשאני חושב על סוללות נטענות פשוטות, או כל סוללה נטענת של מכשיר גילוח, נראה לי שנכון יהיה להגיד שעם השימוש הן נחלשות. שאלתי: האם אכן יש צורך להחליף את הסוללה הנטענת להיברידי אחרי שנתיים-שלוש ? ואם כן - מהי עלות של סוללה חדשה + החלפה ? בברכה, רפי
הודעה אחרונה מאת reuven1, -
קאיה קרניבל 2017 1 2
מאת abartall-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מעוניין לרכוש קיה קרניבל 2017 - 8 מקומות. בדילמה בגלל צריכת הדלק. מבין שמדובר בתחזוקה די זולה לעומת מתחריה (קרייזלר גראנד וואג'ר ושברולט טראוורס). אודה לקבלת חוות דעת מניסיון.
הודעה אחרונה מאת korola, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, אני מחפש רכב אוטומט עם נפח תא מטען גדול יחסית (450 ליטר ומעלה) עדיפות שהרכב לא יהיה סטיישן כזה מכוער. תקציב עד 35 אלף שח רצוי שנתון גבוהה יחסית. תודה לעוזרים.
-
רכב עד 20k
מאת NP1- 1 תגובות
- 660 צפיות
שלום, אני רוצה להחליף את הרכב המזדקן שלי (אלמרה 2002) במשהו קצת יותר חדיש. הקילומטרז השנתי יעמוד בערך על 6500-7000 ככה שרכב חסכוני זה nice to have אבל לא משהו קריטי. הרכב ישמש גם לנסיעות משפחתיות מפעם לפעם ולכן אני פחות מתחבר למיני מה שחשוב זה בטיחות אמינות ושיהיה נחמד להיכנס אליו כל בוקר. כרגע אני חושב על רכבים שונים. בצד הזול יחסית יש מגאן 2 משנת 2008 דגם חמש דלתות. בצד הממוצע: פוקוס 2007-2009 דגם הטרנד איקס. וברף הגבוה. יש מונדאו 2009 טרנד איקס בראבו 2010 וc5 2010 דגם ה2 ליטר העייף אבל אמין. כל הרכבים עם קילומטר סביר של עד 150000. אם יש המלצות ודיס-המלצות אשמח לראות. תודה Sent from my Le X829 using Tapatalk
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום, אשמח לדעת האם קיה פיקנטו ידנית 1 ליטר לא חדשה (2013) תצליח לעלות נסיעות יומיות לירושלים בלי להתקע באמצע הדרך או שזו מעמסה גדולה מדי? בנוסף, אם הייתם צריכים לבחור בין פיקנטו 2013 לבין סוויפט 2012 והסוויפט הייתה יקרה בכ-8 אלף ש״ח, במי הייתם בוחרים? הכל כמובן ביחס לגרסה הידנית.
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש רכב חדש מהחברה ומתלבט בין אאודי Q3 לבין וולוו XC40 שיצאו ב2018. אם למישהו יש עצות מה יותר כדאי מבין השתיים אשמח לשמוע, ויותר חשוב לי לדעת, במידה ועוד כמה שנים ארצה למכור את הרכב, איזה רכב ישמור על הערך שלו יותר ואיזה רכב יהיה יותר בעייתי למכור (שמעתי שיש סטיגמה על וולוו שלא מצליחים למכור)? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Avia, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
אהלן חברה, אנחנו זוג שמצפים לילד, כרגע יש לנו 2 מכוניות. מיצובישי לנסר 2007 יד 3 וקיה פיקנטו 2016 יד 1 מהיבואן. הקיה פיקנטו פחות מתאימה לילדים בגלל תא מטען קטן וגודל אבל היא יותר בטיחותית מהמיצובישי. המיצובישי יותר גדול וחזק אבל פחות בטיחותי וגם ישן יותר ב-10 שנים מהקיה. לכן אנחנו רוצים להצטמצם למכונית אחת ובעצם למכור את שני המכוניות הנ"ל ולקנות מכונית שתתאים לנו. מה אנחנו מחפשים? 1. מכונית משפחתית שעגלת תינוק ותיקים נכנסים בכיף. 2. בטיחותית כמה שאפשר ואם צריך נתקין עליה עוד מערכות בטיחות. 3. חסכונית בדלק (כרגע הרכבים שלנו עושים 1/10 ואני רוצה מכונית שתעשה 1/20 לפחות). התקציב נגזר ממה שנצליח למכור אבל אם צריך אני מוכן להוסיף. מקסימום תק…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, הרכב הזה תמיד היה אצלי בגדר חלום,ועכשיו אפשר להפוך את החלום הזה למציאות,השאלה היא עד כמה המציאות הזו תהיה יקרה לאחזקה?? קראתי שבחלק מהרכבים היה צורך בהחלפת שרשרת הטיימינג,בחלקם הסלספיד עושה בעיות... עד כמה משוגע זה לקנות את הרכב הזה?? תודה, זיו.
הודעה אחרונה מאת Jeka88, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום חברים יקרים, אז גם תורי הגיע והנה אני מחפש סופסוף את הרכב הראשון שלי . אז לאחר סקר שוק אין סופי חקירות מאומצות, וחיפושים בפורום וברחבי האינטרנט החלטי ללכת על היפניות 8) אך קודם כל מטרת הרכב, אז אני בן 24 לא סטודנט אבל עדיין תפרן אחרי טיול גדול שאין הרבה כסף בחשבון ולכן התקציב שלי הוא בערך 20K אך אם נופלת לידי מציאה טובה אוכל לכווץ את הטוסיק ל25K אז מה אני מחפש? מטרת הרכב בעיקר היא נסיעות קצרות, אך, פעם בשבוע בערך נוסע מסלול נתניה - קריות הלוך ושוב ככה שלפעמים אני כן נוסע הרבה. כמובן שכמה שיותר חסכוני בדלק יותר טוב לי טיפה התאהבתי בקטנות יותר (נראלי קוראים לזה האצ'בק) ואם יצא הגורל ויש לי אופציה למערכת מוזיקה טובה ברכה, אם לא אולי …
הודעה אחרונה מאת Almog sisso, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתלבט האם לרכוש אופל קורסה 2008 עד 2010, האם זה רכב אוטומטית "רגיל" ? יש ממה להזהר ? יש תקלות נפוצות וידועות ? אשמח לחוות דעת לגביי הרכב הזה. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם לפני שבוע הושבת הרכב שהיה לי עד עכשיו ואני כרגע מחפש רכב בסגנון משפחתי/ סופר מיני שלא יהיה חזיר בדלק, עלויות אחזקה סבירות, מרווח יחסית כי אני די גבוה וברכב הקודם (פיגו 206) לא היה הכי נוח, חשוב שיהיה אוטומט נסעתי עד עכשיו על ידני ונמאס ואם הוא מאובזר טוב זה בונוס. חשבתי בנתיים על קיה פורטה 2010-11 יונדאי i25/i30 בשנים האלה פולקסווגן ג׳אה 2010-11 סקודה אוקטביה/פאביה 2010-11 מזדה 3 2010+ מה אתם חושבים על הדגמים האלה ? איזה הכי מומלץ והאם יש דברים אחרים שאפשר להמליץ עליהם בשנתונים יחסית גבוהים עם נתונים נורמליים ? אני משתמש ברכב לרוב בתוך העיר ובערך פעם-פעמיים בשבוע נסיעת בין עירוניות. לרוב אני נוסע לבד אבל אני פשוט לא מתחבר לרכבים קטנים.
הודעה אחרונה מאת lze22, -
שלום קבלתי הצעה לרכישה של אופל אסטרה ברלינה (סדאן) חדשה במחיר זול יחסית למחירון - 100,000 ש"ח. דעתכם על הרכב? יש כאן מישהו שהתנסה? לגבי המחיר, הרכב כנראה לא מי יודע נמכר בארץ ולכן המחיר, כמה ירד לו השווי לאחר כמה שנים? עלי: מחפש רכב לזוג + 2 ילדים, חשוב לי אמינות וצריכת דלק נמוכה, חשבתי על כיוון של טויוטה יאריס, אבל ראיתי את ההצעה הזו לרכב משפחתי במחיר של היאריס
הודעה אחרונה מאת dangolde, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מתעניין ברכב הזה..איך לדעת אם שיפרו אותה או לא ?או לבדוק כמה כוח סוס יש לרכב? יש גם דגם GC8 מישהו ידוע מה זה הדגם הזה ? אפשר קצת פרטים על הרכב ?תודה
הודעה אחרונה מאת fish, -
היי, מחפש לקנות רכב חדש. ראיתי הרבה מידע על הרכב הזה - קיה נירו מצד שני לא ראיתי שיש לו שוק רחב ואין כמעט רכבים על הכביש אחרי כמעט שנה שהוא יצא. מה דעתכם על הרכב הזה? והאם הוא ישמור על הערך שלו לטווח של כמה שנים? אם לא, איזה רכב באותו טווח מחיר אתם מציעים מבחינת רמת אבזור ושמירה על הערך.. יש לי כרגע טויוטה אוריס והיא שומרת על הערך בצורה מעולה, מחפש משהו דומה. תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת green,
-
מי מחובר 24 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 373 אורחים (הצג רשימה מלאה)