Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 159 2.2 סלספיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב הזה תמיד היה אצלי בגדר חלום,ועכשיו אפשר להפוך את החלום הזה למציאות,השאלה היא עד כמה המציאות הזו תהיה יקרה לאחזקה??

קראתי שבחלק מהרכבים היה צורך בהחלפת שרשרת הטיימינג,בחלקם הסלספיד עושה בעיות...

עד כמה משוגע זה לקנות את הרכב הזה??

תודה,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

רכב מאוד יקר לתחזוקה, מאוד רגיש לתחזוקה, הבנתי שיש 2 מוסכים בארץ שמומחים לרכב הזה, כל השאר יהרסו אותו.

פעם גם רציתי כזה רכב, לדעתי אחד הרכבים הכי יפים שיש. נסעתי על ה 1.8 TBI, רכב מדהים, ידני.

השאלה כמה הכיס שלך עמוק לתחזוקה, כי דברים קטנים יכולים להסתכם באלפי שקלים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

יש עוד אופציה לעלתה לאחרונה,וולבו S40 משנת 2008 מנוע 2.4 אטמוספרי עם גיר 5 הילוכים או וולבו S40 מנוע 2.0 עם גיר 6 הילוכים כמו שיש בפוקוס רק שהבנתי שיש לו מצמדים רטובים(כמו שיש במונדאו טורבו) והוא אמור להיות אמין יותר,

מה עלות האחזקה של כל אחד מהרכבים האלה והאם הם אמינים?

תודה,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

תסלחו לי אבל התגובות כאן נשמעות לי כמו תגובות של רב סרן "שמועתי" - האם היתה בבעלותכם אקסמפלרית שכזאת?

הייתי מציע לפנות בחום לחברי הפורום האלפיסטיים יותר כאן שיש להם היכרות יותר קרובה באופן אישי למועדון אלפא ישראל ושואל לדעתם.

ממה שאני יודע לפחות ה2.2JTS הוא דווקא דגם אמין למדיי.

הדגמים שצריך להזהר בהם מתקלות ידועות ממה שאני יודע הם ה3.2 ליטר ובעיקר הJTDM - מנוע הדיזל.

כאן בוודאות אני יכול לאמר לגבי מנוע הדיזל משכן שהיה דלת מולי - הרכב ראה יותר מוסך ממה שהוא ראה כביש - האם זה קשור לאקסמפלר הבודד הזה ולהיסטוריית התחזוקה שלו? אני לא אתפלא שכן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמועתי?

אני מכיר כמה אנשים שהיה בבעלותם רכב כזה כולל חבר מהעבודה שהיה לו את ה 2.2 אלגנטה עם הגאנטים עם העיגולים, הרכב מדהים, חווית נסיעה משוגעת, אבל, התחזןקה יקרה, אני לא אומר שיש לו המון תקלות, רק הרכיבים שלו מאוד יקרים, ונכון, הדגם וי 6 3.2 לא הכ אמין וגם דגם הדיזל לא אמין.

בוולבו s60 מנוע 2 טורבו יש גיר כמו של המונדאו ולא כמו של הפוקוס, של חברת גטראג, 6dct450. תוכל לקרוא עליו רבות במרשתת.

הוולבוו גם נהדרת, חזקה ומפנקת.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...