Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda 6 שנת 2008

RedDuck
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי מזדה 6 עם רמת גימור Luxury שנת 2008 עם 140K ק"מ.

מבפנים הרכב נראה כמו חדש, מבחוץ קצת פחות אבל אפשר להבין... הרכב על הכביש כבר 9 שנים אבל הוא נראה מצויין!

מבקשים עליו 30 אלף שקל עם התחייבות על גיר מנוע ושילדה.

בקיצור אני לא בטוח שאני הולך להפיק מהרכב הזה את כל מה שאפשר, הוא באמת גדול מדיי אבל רכבי מיני קטנים לא כל כך עושים לי את זה..

אשמח לדעת מה דעתכם על הרכב הזה, ואולי יש לכם המלצות אחרות :)

פורסם

סה"כ רכב טוב עושה את עבודתו נעמנה אבל באמת יש לי נו בבית 2 כאלה אחת סדאן ואחת 5 דלתות וגם היה כזו מדגם של ה2004

חוץ מתקלה באזעקה שלפעמים משתגעת לא זוכר בעיות אם הרכב גדול מרווח צריכת דלק דיי ממוצעת של 1 ל10 מחייב לציין בפרט את מיזוג האוויר שלא זכור לי בשום רכב אחר , את עוצמת האוויר ורמת הקור :) .

אם באמת יש צורך ברכב כזה גדול לילדים ובוסטר זה בחירה טובה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אם עדיין רלוונטי.. לא הלנסר ולא הקרוז בסגמנט של ה6 (מנהלים) וגם שניהן לא מתקרבות ל6 משום בחינה...

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

לא שמתי לב לכך, אבל בתכלס? גם בסגמנט המשפחתיות לא הייתי ממהר להמליץ על קרוז.

הרבה רכבים ברשימה שלי לפני.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...