Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש, מהיר ומאובזר עד 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן (לפני כמה חודשים) לשדרג את הסוניק. בשנתיים האחרונות העברתי לא מעט זמן ברכבים שונים באזור ה300 כ"ס ו6 שניות למאה, ובעלי אבזור חדש יותר, והסוניק כבר לא מספקת אותי :oops:

מה הדברים שקריטיים לי:

• רכב מהיר וחזק - משהו שלא עושה פחות מ8 שניות למאה פשוט לא בא בחשבון. רצוי באזור ה200 כ"ס אבל בסוף זה פונקציה גם של משקל ותיבה אז פחות קריטי לי המספר הזה, ויותר נתון ההאצה (ולא, אני לא מתחרה בדראג, אבל נתון ההאצה מנסיוני מייצג את מה שאני מחפש ברכב)
  • מאובזר עד השיניים - קודם כל, לא פחות ממה שיש לי כרגע בסוניק, שזה חיישני ומצלמת רוורס, אורות ווישרים אוטומטיים, מערכת מולטימדיה מקורית (דיר בלאק לא התקנה מקומית) עם מסך מגע סביר ורצוי גם מושבים מחוממים (לא קריטי), אבל מאחר ואני מחפש שדרוג הייתי רוצה מולטימדיה מוצלחת יותר, מראות מתקפלות חשמלית, אורות קסנון או LED, הנעה ללא מפתח וכו'. הייתי שמח גם לרכב עם אבזור שולי יותר שמוסיף לנוחות השימוש בו - בין אם זה מחזיקי כוסות ותאי אחסון, אביזרים בתא המטען כמו ווים ורשתות וכו'. אלו לא דברים קריטיים אבל הם מוסיפים מאוד בעיניי להנאה שאני מקבל משימוש ברכב.
  • מחיר + חדש - התקציב שלי הוא כ 200K ואשמח גם להוציא פחות. כנראה אוכל להתגמש טיפה (5-10) מעל אם יהיה משהו ששווה את זה. אני מעדיף רכב חדש מהיבואן, אבל מוכן גם לשקול רכב "0 קמ" ואפילו משהו מהטרייד הרשמי של יבואנים כל עוד הוא מגיע עם אחריות ולא היה הרבה על הכביש. כרגע לא מעוניין ביד שניה אלא אם יש מציאה שעונה לי בול לצרכים, עולה משמעותית פחות מ200K ובת פחות משנתיים.
  • התנהגות - סבירה. אני לא מחפש רכב מסלול ואני לא מבלה את זמני בנס הרים, אבל זו לא יכולה להיות ספינת קרוז. לצורך העניין, התנהגות הכביש של הסוניק RS שלי מספקת אותי ואני יכול להתפשר על קצת רכינת מרכב בפניות והגה פחות ממושלם. אני מחפש להנות מהנהיגה ברכב, אבל לא אתפשר על דברים אחרים רק בשביל הגה מתקשר יותר.

מה לא קריטי לי:

• גודל וצורה - בכללי מעדיף 5 דלתות ובגודל של הסוניק או משפחתית, אבל זה לא קריטי, רק שלא יהיה לגמרי פצפון. האבארת' 500 כנראה קצת קטנה לי אבל לא פוסל על הסף דברים כמו מיני או A1. לא ממש משנה לי אם זה סדאן או האצ' וכמה דלתות, אין לנו ילדים בתכנון ויש רכב נוסף בבית.
  • תיבה - הכל הולך, רק שתהיה סבירה.
  • בטיחות אקטיבית - אשמח אם תהיה, כל עוד זה מקורי ולא mobileye. לא נורא אם אין.
  • אריכות שנים - אני מתכוון להחזיק את הרכב 3 שנים, אני לא צריך משהו שיחזיק לי 10 "בלי לראות מוסך" (ביטוי מטופש). ברור שלא רכב שמתקלקל כל יומיים אבל ברכבים מודרניים אני מרגיש שזה פחות בעיה ומרכב חדש אני מצפה שיכנס לטיפולים שוטפים וזהו. אם אצטרך לתקן משהו במסגרת האחריות פעם אחת, לא סוף העולם.

מה בכלל לא חשוב לי:

• יצרן - מעדיף יצרני יוקרה (ובמיוחד הגרמנים) אבל מאחר והתקציב מוגבל זה לא קריטי. אין לי שום העדפה למותגים.
  • צריכת דלק - הנסיעה היומית שלי קצרה, והכיס לא בוער כרגע, לא משנה לי צריכת הדלק בכלל.

לסיכום:

אני מחפש רכב שישמש אותי לנסיעה יום יומית של כ 40 ק"מ ולכל שאר הנסיעות שלי. לאשתי יש רכב נוסף בבית (יונדאי גטס). אני רוצה לחייך כשאני משתמש ברכב, ומה שגורם לי לחייך זה אבזור מצוין ומנוע חזק.

התחלתי קצת לגשש. העפתי מבט על הוולוו V40 אבל גרסת ה180 כ"ס שעולה כמעט 200 אלף מגיעה במקור עם אבזור ממש דל, וכל תוספת (נגיד, חיישני רוורס או מצלמה) עולים אלפי שקלים ומעלים את המחיר למעל 200 מיידית וזה לא מקובל עליי. הפג'ו 308 GTI נראית מעניין, אהבתי אותה מבפנים אבל לא נהגתי בה עדיין. לאון 1.8 גם מועמדת פוטנציאלית למרות שהיבואן מעצבן (רק שנתיים אחריות ואי אפשר להזמין צבע ספציפי, רק מה שהתחשמק להם להביא במשלוח האחרון).

בחנתי גם את הA קלאס, אאודי A3 ובמוו סדרה 1 אבל בכולם מה שראיתי זה שבתקציב שלי נכנסות רק גרסאות הבסיס שהן ממש חלשות מידי ולא מאוד מאובזרות. אם ידוע לכם על דרך וודאית לרכוש רכבים כאלה במחיר נמוך מהמחירון הרשמי של היבואן אני בהחלט אשמח לשמוע.

אשמח להמלצות וטיפים מה הלאה. תודה!

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אודי A3 2.0TSI ספורטבק. 190 כ"ס, DSG עם מצמדים רטובים, 6.8 שנ' למאה.

עם חבילת אסיסטנס (אבזור בטיחות מלא) וחבילת שארפ (גג פנורמי, מפתח חכם, חישוקי 18", LED).

תכנס בתקציב אחרי ההנחות היפות באודי.

פורסם
תכנס בתקציב אחרי ההנחות היפות באודי.

זה נשמע מצוין, אבל איפה ההנחות האלה? המחירון הוא כ 230 אם אני לא טועה,

ואני לא יודע להתמקח כל כך. שמעתי כבר בעבר שברכבים כאלה אף אחד לא משלם מחיר נקוב, אבל למה בדיוק אני יכול לצפות ואיך להשיג את זה?

פורסם (נערך)

ה 308GTI נראית כמו אופציה ששווה לחשוב עליה, שווה לך לבדוק ולהזמין נסיעת מבחן.

נ.ב קח בחשבון מחירי ביטוחים לרוב גבוהים יותר מאשר הסוניק RS שגם כנראה תצטרך להכניס בתקציב

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא מכניס מחיר ביטוח לתקציב הרכישה בדיוק כמו שאני לא מכניס עלויות דלק. אני בטוח שיש רכבים שיהיה לי יקר מידי לבטח אותם, אבל כנראה אותם אני לא יכול לרכוש במילא - התקציב של 200 לא נקבע כי זה כל הכסף שיש לי אלא כי זה הסכום המירבי שאני מעוניין כרגע להוציא על רכב. אם מישהו היה מציע לי RS6 חדשה ב250 אלף כנראה שהייתי מוצא מאיפה לגרד אותם :lol: (וכן, רכב החלומות שלי הוא סטיישן שעושה אפס לשלילה בכמות חד ספרתית של שניות. תתבעו אותי)

לגבי הקרוז - המחשבה עברה בראש. זה 140 אלף בתכלס, בטח לא 110. אבל... העיצוב שלה מכוער בעיניי, חסר לה אבזור שמבחינתי הוא בסיסי היום כמו מראות מתקפלות חשמלית (אני חונה בחניון קצת צפוף וזה מעיק לקפל ידנית) ותאורת לד מלאה, ואני פשוט לא קונה את זה שהמנוע 1.4 בשילוב עם תיבה של שברולט יתן את ה oomph שאני מחפש. הסוניק שיש לי עכשיו מהירה בכל סטנדרט של רכבי ליסינג 1.6 אוטומט, אבל התיבה לא מוצלחת בעיניי ואני מחפש קצת יותר ריגוש שלוחצים את הדוושה עד הסוף.

היה לפני זמן לא רב מבצע על אלפא רומיאו ג'ולייטה וולוצ'ה שהביא אותה מאוד קרוב לתקציב שלי, אבל המבצע הלך לו ואני לא יודע כמה קרוב אוכל להגיע לתקציב במיקוח, או כמה הרכב הזה רלוונטי ב2017, גם עם מתיחת הפנים שעשו והמוליטמדיה החדשה.

פורסם

סטיישן מפלצת זה הפתרון האידיאלי למי שצריך רכב אחד שהוא גם משפחתי וגם חזק בטירוף, אז אני איתך במחשבה הזו.

לגבי הביטוחים - הכוונה שלי שרכב במחיר כזה יכול להכפיל לך את המחיר שאתה משלם כרגע, אם זה לא קריטי לך אז לא נורא, אבל מדוגמא אישית שלי לפני חצי שנה בדקתי על איביזה קופרה ומחיר הביטוח היה סביב 8K וצפונה וזה היה דיי משמעותי לעומת ה 3500 שאני משלם כרגע.

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה נשמע מצוין, אבל איפה ההנחות האלה? המחירון הוא כ 230 אם אני לא טועה,

ואני לא יודע להתמקח כל כך. שמעתי כבר בעבר שברכבים כאלה אף אחד לא משלם מחיר נקוב, אבל למה בדיוק אני יכול לצפות ואיך להשיג את זה?

בקרוב יש שבוע מבצעים באאודי, מעבר לזה שאני קיבלתי הצעה בלי שהוצאתי הגה על ה2 ליטר + אסיסטנס + אגרה + איתוראן ב210 ועוד היה מקום לדיבורים.. אם אתה נעול על החבילת שארפ (המיותרת לדעתי), אני בטוח שזה לא יהיה כ״כ רחוק מהתקציב שלך.

אני אישית עם דרישות מאוד דומות, ועשיתי סיבוב על הרכבים שאמרת והכיוון הוא GTI חדשה, מחכה לראות את התמחור של הVRS החדשה ואז אחליט.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אם אתה מחפש סטיישן חזקה, ו-RS6 לא בתקציב כרגע, אוקטביה RS אמנם קצת יקרה יותר מהתקציב כחדשה, אבל זמינה בסטיישן, ועונה על קריטריון הביצועים שהצבת. במקרה הגרוע, יש אחת ביד2 מ-2015 בהרבה פחות מהתקציב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

קח עצה מהפורום: אתה כנראה לא מאלו שמתמקחים, אתה רואה את הקרוז בכ140K, בפועל היא נסחרת ביד 01 בכ110K אך גם בסוכנות ניתן לקבל הנחה גדולה מאוד.

בסגמנט הזה ובפרט באאודי ההנחות שניתן לקבל הם גבוהות, אולי תגיע עם חבר שייתן לך עזרה בנושא...

מה עם הב.מ.ו שהצעתי?

פורסם

אמרת שלא אכפת לך משומש בן פחות משנתיים, אז למה לא וולוו S60 בתקצת יותר מחצי שנה?

יש אחת בלוח מדגם ביזנס (מאובזר קצת יותר מהסוניק אם אני לא טועה), 0-100 ב-7.5ש׳, נראה מעולה וכנראה תקבל אותו גם עם ריח חדש ועודף מהתקציב שלך.

או אחת בת שנה וחצי, עם 60kק״מ ועבר קצת פחות מפואר (יד-2 מחברה) אך במחצית מהתקציב שלך!

פורסם
בקרוב יש שבוע מבצעים באאודי ... ועוד היה מקום לדיבורים.. אם אתה נעול על החבילת שארפ (המיותרת לדעתי), אני בטוח שזה לא יהיה כ״כ רחוק מהתקציב שלך.

אני אישית עם דרישות מאוד דומות, ועשיתי סיבוב על הרכבים שאמרת והכיוון הוא GTI חדשה, מחכה לראות את התמחור של הVRS החדשה ואז אחליט.

אם אתה מחפש סטיישן חזקה, ו-RS6 לא בתקציב כרגע, אוקטביה RS אמנם קצת יקרה יותר מהתקציב כחדשה, אבל זמינה בסטיישן, ועונה על קריטריון הביצועים שהצבת. במקרה הגרוע, יש אחת ביד2 מ-2015 בהרבה פחות מהתקציב.

ה VRS בהחלט אופציה, אם יש דרך לקבל אותה במחיר סביר יותר. אני מאוד אוהב אותה ברמת הרעיון (סליפרית) והיא הרבה יותר פרקטית מרוב רכבי הספורט. אבל הם רוצים עליה כ225 מחירון וזה מוגזם כשה308 חזקה יותר ועולה פחות מ200. מישהו יודע לומר מתי צ'מפיון עושים שבוע הנחות למותגים שלהם, כולל השבוע המדובר באאודי? מישהו רוצה לחלוק איתי טיפים למיקוח? כל מה שאני הצלחתי לקבל במיקוח על הסוניק בUMI זה סאנרוף בחינם.

בפועל היא נסחרת ביד 01 בכ110K אך גם בסוכנות ניתן לקבל הנחה גדולה מאוד.

אמרת שלא אכפת לך משומש בן פחות משנתיים...

אני מעדיף או חדש, או משומש מעט מהיבואן - כלומר עם אחריות. אני אקנה יד שניה רק אם זה יהיה רכב שכחדש הוא משמעותית מעל התקציב שלי והתמורה שהוא נותן היא משמעותית גבוהה מהאלטרנטיבה. לצורך העניין, אם מישהו היה מוכר 135M, או אולי S3, בת שנה ובמחיר הזה, הייתי שוקל לקחת את ה"סיכון". אחרת אני מעדיף לקנות רכב חדש, בצבע שאני בוחר, ועם אחריות יצרן לשקט הנפשי. במיוחד שאין לי צורך ברכב גדול כמו ה S60.

אציין עוד משהו שלא ציינתי אבל עלה כאן בפורום בהתייעצויות דומות בעבר: אני מעוניין ברכב שהוא "קנה וסע", בלי התעסקות. אני לא מתכוון להתקין תוכנת ניהול, להחליף אגזוזים וג'אנטים, וכל הבלאגן הזה. אני מעוניין להיכנס לסוכנות, לקחת את המפתחות, ולהמשיך בדרכי, אולי מקסימום לעשות ציפוי נאנו לצבע. בגלל זה קריטי לי שהרכב יענה לי על כל הצרכים איך שהוא יוצא מהסוכנות, ואין לי בעיה להזמין ולהמתין זמן מה או אפילו לחכות עכשיו עם הקניה עוד זמן מה עד שיגיע לארץ הרכב המתאים.

פורסם

להבנתי אוקטביה RS הנמכרת היום היא גרסת טרום מתיחת הפנים. יכול להיות שבעקבות כך תוכל לקבל הנחה יפה לדגם היוצא.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
להבנתי ה- RS הנמכרת היום היא גרסת טרום מתיחת הפנים. יכול להיות שבעקבות כך תוכל לקבל הנחה יפה לדגם היוצא.

על איזה RS אתה מדבר?

• תוכן חדש...