Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש, מהיר ומאובזר עד 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סבבה, אז רק חדש.

לא מאמין שאני מעלה את זה אבל מה דעתך על ה-3008 2 ליטר דיזל GT?

מבחינת אבזור לשקל זה הכי גבוה שתוכל למצוא וגם הביצועים דיי סבבה (ומנוע עם ים מומנט).

פורסם
לא רוצה להיות מציק מרגיז ומעצבן , אבל אני לא מסכים שהמונדיאו סבירה ובינונית :p

חלילה לא מציק! תראה, נהגתי ב2 הזדמנויות על מונדיאו סטיישן דיזל. זה אחלה אוטו, במיוחד לטיול - נוח, יחסית מהנה לנהיגה, המון מקום למטען. אבל אין לי סיבה לקנות רכב כ"כ גדול, בנוסף בארץ הכל עם תיבה אוטומטית שהיא פחות בעייתית מהפוקוס אבל עדיין לא מצטיינת (אלו שנהגתי בהן היו ידניות) ומדובר ברכב מ2014...

חושב ששוה לך לבדוק או את האוקטביה הרגילה עם מנוע 1.8 טורבו, שעולה בסביבות ה-153 אלף שקל, או לחילופין אפילו ללכת על האוקטביה RS ואז אתה מקבל את המנוע של ה-GTI באוקטביה, מחירה אבל טיפה גבוה חושב משהו כמו 210K

יש סיבה במקרה הזה ללכת על אוקטביה ולא על הלאון 1.8? אותו מנוע, קצת יותר קלה אז נתון ההאצה טיפה יותר טוב, ובמבנה שיותר מתאים לי (האוקטביה אחלה אבל אין לי באמת צורך בגודל הזה אם אין סיבה נוספת, נגיד אבזור טוב יותר)

לא הכי מאובזרת אבל מה דעתך על DS3 1.6?

נהגתי בה לפני שקניתי את הסוניק. פשוט לא, אחת המכוניות הפחות מהנות שנהגתי בהן.

עוד אופציה שאולי תתאים - אודי Q3 נמכרות במחירים טובים, עכשיו שהדור הנוכחי מתקרב לפרישה.

אגב, ימי מכירות של אודי ב-1 עד 3 לנובמבר.

סבבה, אז רק חדש.

לא מאמין שאני מעלה את זה אבל מה דעתך על ה-3008 2 ליטר דיזל GT?

מבחינת אבזור לשקל זה הכי גבוה שתוכל למצוא וגם הביצועים דיי סבבה (ומנוע עם ים מומנט).

לא חובב ג'יפונים. בכל זאת, מרכז כובד גבוה, רכינת מרכב, וזה. אני אוהב את הרכבים שלי קשיחים וקרובים לרצפה כמה שניתן. בנוסף, ב Q3 נהגתי והיא מפנקת אבל ממש לא ספורטיבית בעיניי וגם לא הייתי רוצה לקנות דגם שבדיוק יתחלף (חובב גאדג'טים חדשים. אני אתבאס לקנות רכב עם נורות הלוגן וחודש אחרי זה לראות אותו מתוח פנים עם לד, למשל), ב3008 אמנם לא נהגתי עדיין אבל לא התרשמתי יותר מידי ממה שראיתי.

לא אמרתי את זה עדיין אבל תודה חברים. האינפוט שלכם עוזר!

מה לדעתכם ריאלי מבחינת מו"מ בחברות היקרות יותר, אם אני מעוניין להוציא 200 אש"ח פלוס מינוס נניח 5, לא מעוניין בטרייד וכל מיני מתנות אחרות, על איזה מחיר מחירון אני יכול להתמקח כדי להגיע לזה? (כלומר כמה מעל התקציב שלי ריאלי לחפש בקטלוגים?)

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

שאלת לגבי קליאו RS וקורסה OPC, אז אומנם הם מתאימות מבחינת נתונים של כוח ותאוצה, אבל למיטב זכרוני האיבזור שם ממש לא יספק אותך. תציץ במפרטים באתרי האינטרנט של היבואנים, אולי אני טועה.

שאלת לגבי הנחות אצל היבואנים ואיך מקבלים אותם, אז קבל תשובה שתצחיק אותך.

פשוט תבקש.

כנס לאולם התצוגה, תגיד באיזה רכב אתה מתעניין, תשמע מהנציג הסבר על הרכב, תשאל שאלות שמעניינות אותך, שב איתו, קבל הצעת מחיר, ואז פשוט תשאל "ואיזה הנחות אתם עושים?".

גם אם כבר נתן הנחה מבלי שביקשת, פשוט תבקש עוד. הנציג מצפה למו"מ על המחיר ושומר לעצמו עוד קצת הנחה בשרוול למיקוח נוסף לאחר שנתן את ההנחה הראשונית.

לאחר שנראה שהנציג סיים את מכסת ההנחה שלו, תמשיך ותשאל בצורה יפה אם אפשר לערב את מנהל האולם לטובת הנחה נוספת.

בקיצור, פשוט לבקש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

הסיוויק החדשה אמנם שדרוג מהמנוע המיושן בדור הקודם, אבל עדיין, לא עומדת בקריטריון ההאצה, יש לה אופי של קישוא, ומראה שלי קישוא רובוטריק. לא עושה לי את זה באף פרמטר.

אני אחקור שוב על ה 3008 למרות שאני מאוד סקפטי. יש לי סלידה כוללת מתרבות הג'יפונים - רכב שטח זה לשטח, וזה מגניב. רכב כביש זה לכביש, וזה יכול להיות מגניב. רכב שלא יודע לעשות אף אחד מהם כמו שצריך זה צעצוע למי שרוצה ללכת בלי ולהרגיש עם, וכמו כל פלצבו ברגע שאתה מודע לשקר הוא מפסיק לעבוד.

עדכון: חקרתי. 9 שניות למאה, אז בעצם זה כמו הרכב הנוכחי בפרמטר הכי חד משמעי שציינתי, ולא מהווה שדרוג בכלום חוץ מסיכוי גבוה יותר לגלגל אותה. לא תודה.

עריכה אחרונה על ידי Mr. MAG

פורסם
אל תפסול את ה3008 היא הרבה יותר מהנה וטובה לנהיגה מהרבה רכבים נמוכים יותר,תנסה.

לא היא לא. היא ממש סבבה ביחס לג'יפונים, אבל לא רק שהיא לא "יותר מהנה" מהרכבה רכבים נמוכים, אלא שאני ממש מתקשה לחשוב על רכב נמוך שמתנהג פחות טוב מג'יפון. (רכב נמוך כלשהו וג'יפון כלשהו)

מה לגבי הסיוויק 1.5 ברמת גימור הכי גבוהה? לא מכיר את האבזור שם אבל מה אכפת לך לנסות ולבדוק אולי תתרשם!

בעצם אולי הסיוויק עונה על הקריטריון הזה. של להתנהג פחות טוב מג'יפון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

מזדה 6 פריום פלוס בנפח 2.5 גם יכולה להיות אופציה טובה. רכב מאובזר מאוד, חזק ומתנהג טוב יחסית.

החסרון העיקרי של הרכב הוא הגודל הפיזי שלו יחסית לשאר האופציות שלך.

קבל סירטון שנותן תחושה מסוימת לגבי צליל המנוע והתנהגות הרכב.

[video=youtube_share;8VRkf9KFZgs]

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם (נערך)

יש סיבה במקרה הזה ללכת על אוקטביה ולא על הלאון 1.8? אותו מנוע, קצת יותר קלה אז נתון ההאצה טיפה יותר טוב, ובמבנה שיותר מתאים לי (האוקטביה אחלה אבל אין לי באמת צורך בגודל הזה אם אין סיבה נוספת, נגיד אבזור טוב יותר)

לאוקטביה יש מערכות בטיחות יותר מתקדמות מה שללאון אין, בגדול אתה צודק לגבי זה הלאון תהיה לך יותר ספורטיבית, אבל ההבדל ביניהן הוא בערך 0.5 שניות בתוצאה ל-100.

לפי איך שזה נשמע אתה צריך ללכת על אחת מגסאות GTI,RS למיניהן ולא רכבים רגילים עם מונעים חזקים.

עריכה אחרונה על ידי shimronfio
פורסם

תבדוק את האינפיניטי Q30 עם מנוע ה2.0 ליטר טורבו של מרצדס (דגמי 250) והנעה כפולה.

אומנם מחיר המחירון קצת גבוה מתקציבך אבל בקרוב מתחיל קרנבל סוף השנה.

כל האבזור האפשרי פלוס עטוף בחבילה מאוד מעוצבת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רכב ממותג יוקרה, ב225 אש"ח, כביכול top of the line של הדגם:

7 וחצי שניות למאה (בעיקר כי הוא כל כך כבד), אורות הלוגן, חיישני רוורס בלבד (בלי קדמי\היקפי\מצלמות), מסך 7" בלבד, מושבים קדמיים מחוממים בלבד... רצתי לראות את הרכב והמפרט ברגע שהוא הגיע לארץ, ולא התרשמתי. אותו סיפור כמו עם ה V40 - משלמים לפחות 25% מהמחיר על המותג ומקקצים באבזור שמגיע סטנדרט בחו"ל כדי להיכנס בprice bracket ספציפי.

(וכן זה בגדול אותו סיפור גם עם הרכבים הגרמניים, אבל לפחות לחלקם יש ניהוג יוצא מן הכלל, למשל לסדרה 1)

בינתיים, הרכב שמציע את החבילה הכי משתלמת על הנייר הוא ה GTI308 ומהסיבה הזו אני משווה אליו את כל האופציות. כשאני מסתכל על ה Q30 אני לא רואה שום יתרון (עבורי, מי שלא מאוד קריטי לו מערכות בטיחות אקטיביות) לעומתה, לא בביצועים ולא באבזור, ואיכות חומרים + עיצוב מוצלחים יותר לא שווים אקסטרה 30 אש"ח בשבילי.

פורסם

אגב ,

לא בטוח אם משווקים אותה עוד אבל למה שלא תבדוק לגבי אופל אינסיגנייה (או איך שלא רושמים את זה) opc line?

לא מאורע ברמות אבזור אבל שוב לבדוק לא יזיק.

• תוכן חדש...