Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן

razm3820
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב קטן (פיקנטו, ספארק וכדומה) לשימושי האישי, בד"כ ללא נוסעים נוספים.

עיקר השימוש הוא נסיעה יומיומית של כ-25 דקות לכל כיוון בעיקר בדרך בין עירונית די מישורית, ובד"כ לא בשעות העומסים.

כמו כולם אני רוצה רכב ש"לא רואה מוסך" וחסכוני בדלק.

איבזור, ניראות, גימור - לא מעניין אותי

חשוב לציין - ההבנה שלי בעולם הרכב שואפת לאפס. אני לא באמת מבין בענייני כוח סוס, נפח מנוע ודברים דומים מסוג אלה, אז אשמח אם המלצות יגיעו בצירוף הסבר לבורים בענייני רכב.

אני לא באמת יודע לאיזה כיוון ללכת - רכב בן 6-7 ב30 אלף, רכב בן 3-4 ב-45 אלף, או רכב חדש/ כמעט חדש- גם בעניין הזה אני לא הצלחתי למצוא את המשוואה "הכי טובה".

אשמח לשמוע תגובות ולהחכים.

תודה

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיגו 108/C1 בת 3 נשמע מתאים בול לסוג הנסיעות.

אבל אתה צריך להנעל על תקציב כי בטווח שנתת אפשר כמעט לקנות C1 ידנית חדשה או אחת רובוטית בת 6

אין משוואה הכי טובה, רכב חדש יותר יתן שקט מכאני ליותר זמן בתמורה לירידת ערך גדולה יותר מרכב משומש.

פורסם

כמה זמן אתה הולך להחזיק את הרכב?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעדיפות להחזיק בו כמה שנים טובות.. אין ילדים/צרכים אחרים באופק..

208 או C1 לא קצת חלשות? אני מניח שפה ושם אני אעשה נסיעות קצת יותר "קשוחות"

פורסם

208 יש עם כל מיני מנועים וגירים.

108 מגיעה עם מנוע 1.2 בגרסה הידנית, לא חושב שתהיה לו בעיה לסחוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי בודק את הפיגו 108 ידנית, זריזה וחיסכונית, אביזור טוב עם נוחות נסיעה לא רעה.

החיסרון מרווח מאחור מצומם ותא מטען קטן.

• תוכן חדש...