Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד סטיישן 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי היום בספר רכב וגם התקשרתי למוסך מורשה קיה ובדקנו לפי מספר הרכב הספציפי - טיפול כל 30 אלף.

כך שאין לי ממש דרך להתווכח ולהגיד שהרכב לא טופל כמו שצריך.

זה נשמע לי המון, אני בכל אופן אעשה טיפול פעם בשנה ולא לפי ק״מ (נוסע בערך 10-12 בשנה).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

על האוטו היה מחיר אלדן של 74 אלף ומשהו (המחירון שלו היה באזור ה80 אם אני זוכר נכון).

התחלנו מ69, ירדנו ל65 ואחרי כמה טלפונים ירדנו ל62 וזה המחיר הסופי.

שלחתי לך בפרטי את כל פרטי העסקה, כולל כל התיקונים והאחריות המורחבת שקיבלנו.

פורסם

אני נוהג היום בסיד סטיישן 2017 ולפני כן היה לי סיד סטיישן 2015.

שני הדגמים מעולים , הדגם הישן יותר בא עם תא מטען טיפה יותר מרווח (גבוה).

בכל אופן , רכב מעולה , חזק , יציב , מהיר , צריכת דלק סבירה לרכב בקטגוריה זו.

צריך עשות לו טיפול כל 15K ק"מ.

למען הסר ספק , אני הייתי בודק באיזה מוסך הרכב טופל ומשוחח עם המוסך לקבלת חוות דעת על הרכב הספציפי הזה.

בהצלחה.

פורסם

אני עם סיד ליסינג כבר שנתיים וקצת, ועם 125000 ק''מ על השעון.

בכללי רכב בסדר, מרווח, נוח, חסכוני, מאיץ יפה. המון שטח אחסון. במילואים ישן ברכב עם מזרון בגודל מלא בנוחות.

לעומת זאת לא כל כך מהנה לנהיגה.

מבחינת אמינות.. טיפולים כל 30k. הוחלף בלוק מנוע ב60k. קלאצ'ים ב90k.

חייב לציין שהרכב עובר חיים לא קלים בכלל.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

בעת הנעה מנורת לחץ שמן לא כבתה עד שלא נתתי גז.

לדעתי בגלל המרווח טיפולים והתנאים הקשים שהרכב עומד בהם הוא כשל.

נאמר כי הייתה בריחת לחץ כתוצאה מסדק.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

לקולגה שיושב איתי באותו החדר יש רכב חברה - סיד סטיישן 2015 מאלדן.

כאשר הוא התקשר לבקש שייקחו את הרכב לטיפול 45 אלף -אמרו לו "דבר איתנו ב 60 אלף קמ". כלומר עברו לעשות טיפולים כל 30 אלף. למרות שבהתחלה עשו כל 15. הוא מצידו אמר - רכב שלכם, מצידי אל תטפלו בכלל.

לי זה נשמע לא אידאלי, אבל לא הייתי פוסל אם הכל תקין בבדיקה מטעמי. מה שכן - אם הייתי קונה רכב כזה, הייתי מחליף מיידית שמן ופילטרים למשהו איכותי.

• תוכן חדש...