ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, אני בדילמה לפני רכישה של הרכב - האם במאזדה 3 ספיריט צורה חדשה מדגם האצ׳בק תיכנס לי עגלה של תינוק? זה מרכיב קריטי לרכישה של הרכב
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
רנו קליאו לסטודנט 1 2
מאת puhs-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכבוד פתיחת שנת הלימודים הקרובה אני רוצה להתחדש ברכב. כיום אני בעלים של I10 שנת 2011 ידנית. אין לי מילה רעה להגיד על הI10, חוץ משהגיע הזמן להתחדש ושאשמח לוותר על התענוג של נהיגה ברכב ידני בפקקי כביש 4. אני כרגע נוטה ללכת על רנו קליאו סביבות שנת 2014, והייתי שמח לשמוע את דעתכם. חלק מהביקורות ברשת מבשרות רעות על נוחות הנסיעה וחלק דווקא משבחות. מכיוון שאני הולך לבלות שעות רבות על הכביש הייתי שמח להעביר את השעות האלה בנוחות יחסית ובצריכת דלק סבירה. הכיוון הוא כמובן גרסת ה120 כ"ס האוטומטית. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
האופציות שכרגע שמתי עליהם עין: יונדאי I10 , סוזוקי ספלאש, פיז'ו 208, רנו קליאו החדשה 75 כ"ס. בעיקרון הדרישה האמיתית היחידה- שתהיה תיבה ידנית טובה. נוחה, ברורה, מהירה, קלאץ ברור. כול העסק. זה מבחינתי הדבר הכי חשוב. שאר הנתונים אני בערך יודע. האם יש לאחד הרכבים הנ"ל חסרונות משמעותיים בנסיעות בינעירוניות על 100-120 קמ"ש?
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
הי חברים, ההפרש בין המחיר של ורסו לבין פריוס+ חדשה הוא בערך 10000 שח. איזה רכב לדעתכם עדיף? הקמ שלנו ממש לא גבוה בשנה - בסביבות 10-15K לשנה, אבל מישהו אמר לי שבפריוס יש יותר מקום לילדים (בתיכנון להשתמש בעזרת השם בכל ה7 מקומות עם הזמן).
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
-
שלום לכל החברים. אשמח לעזרתכם. אני לפני רכישת יונדאי אקסנט שנת 2006, יד 2, נפח 1599, 210,000 ק"מ המוכר מבקש 6500 ש"ח. האם כדאי לרכוש את הרכב לפי הנתונים שמופיעים מעל? האם הק"מ הגיוני ביחס לשנים שהרכב על הכביש? האם המחיר גבוה או הוגן? תודה מראש על העזרה יניב
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היי למי שקורא את זה D: לאחר תקופה מסויימת שאני ואבא שלי לא מצליחים להיסתנכרן בצורה נוחה עם רכב אחד. החלטנו שאני יקנה לעצמי רכב . בעדיפות לחדש בתקציב של 100K+- ועדיף פחות... עברתי בסיטרואן וסוזוקי ואהבתי את 2 הרכבים האלה, למרות שהם לא בדיוק מתחרים ישירים אחד של השני. עדיפות לאוט', אבל אם יש אפרש באמת גדול(10K+) אז אין בעיה על ידני. הולך לעשות נסיעת מבחן לאחר החגים על הקקטוס ובהיזדמנות גם על האיגניס. כמה שאלות ספציפיות. *עוד חודשים נגמרת השנה ויכול להיות הנחות גדולת על רכבים של בציר 17? *איפה יש סוכנות סוזוקי עם שירות נורמלי בסביבות הדרום\מרכז?(אשדוד ואשקלון פסול ) *כמה באמת אפשר להוריד במחיר בסוכנויות במיקוח ? *מהי מערכת למסך החכם סיטרואן TOUCH …
הודעה אחרונה מאת bv12, -
-
מתעניין ברכישת רכב יד 2. מתלבט כרגע בין פיג'ו 308, מנוע 1.2 טורבו. מאזדה 3 הדגם האחרון, מנוע 2 ליטר. אופל אסטרה מנוע 1.4 עדיפות ל-5 דלתות. א. אני יודע שלאופל יש בעיה עם מערכת הקירור והגיר. אז אולי זה נמחק מהרשימה. ב. מה הן המחלות של המאזדה 3?. ג. פיג'ו 308, הבנתי שהמושב האחורי צפוץ יותר מהדגם הקודם, על מנת להגדיל את התא המטען?. האם ישנן אי אילו מחלות אחרות לרכבים?. אשמח לתשובתכם.
הודעה אחרונה מאת ariel000, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, בתחילת השבוע לקחתי רכב שאני מעוניין לרכוש לבדיקה במכון בדיקה. מצ״ב צילומי הבדיקה, אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע לממצאים. מדובר ביונדאי i20 אוטומטית, שנת 2013, 47k ק״מ. 1. בשבוע הבא הבעלים אמור להוציא מהמוסך המורשה שטיפל ברכב (במסגרת ליסינג) את פלט הטיפולים. האם הפלט שיוציא המוסך מהווה ״ספר טיפולים״? 2. בעבר בוצע בגיר תיקון במסגרת האחריות על הרכב, הבעלים לא יודע בדיוק מה הוחלף. לדעתו יכול להיות שהוחלף מח גיר, אבל הוא לא רוצה להגיד סתם. באופן כללי, בפלט שהמוסך יוציא אני אמור לראות בדיוק מה הטיפול שנעשה בגיר ומתי, נכון? 3. לקחתי את הרכב למוסכניק שלי והוא אומר שלא ניתן לפתוח את הגיר אבל בנסיעה שערך ובבדיקה כללית הרכב השאיר עליו רושם חיובי. אם הוחלף מח…
הודעה אחרונה מאת Jerusalem100, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן! רוצה לעשות טרייד אין בעיקר בגלל הנוחות ולא ממש יכול להישאר בלי רכב. כרגע יש לי GOLF 1.6 Comfortline 2003 ידנית קיבלתי עליה הצעה ממגרש על סך 5K .. והמחירון שלה לפי יצחק לוי הוא 12K -6% על ידני (11,280) בעיקרון המגרש היה קצת חשוד לא כל כך היה ברור אם הוא נותן לעשות סיבוב על הרכבים אז כרגע מחפש במגרשים אחרים. אשמח גם לשמוע על חוויות קניה ממגרשים, אם הם נותנים לעשות סיבוב באוטו .. ואם יש מגרשים מומלצים בצפון בעיקר מחפש גולף דור 6, קצת קשה למצוא אותם במגרשים. הייתי שמח לשמוע חוו"ד על הרכב הזה איך הגרסא של ה 1600 ואיך ה 1.2TSI, הבנתי שהגיר יכול להיות בעייתי ? ולמה ראיתי שגולף אותה גרסה יש ידית הילוכים שונה, יש את זאת הישרה וזאת עם הכפתור בצד. בעיקר…
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
-
תוספות לגולף
מאת garicho-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 936 צפיות
שלום לכולם, אני מתאר לעצמי שלא רבים יודעים פה פולנית, אבל אני צריך את עזרתכם (ואפשר להשתמש בתרגום האוטומטי של הדפדפן). איזה קונפיגורציה של מנוע, אביזרים וכ"ו הייתם בוחרים לגולף רגילה בפולין? אני לא מעוניין בגרסאות מיוחדות (GTI, R וכ"ו) אך כן רוצה אביזרים שלדעתכם יהיו נוחים לנסיעות ארוכות ברכב. מצד שני, פחות מעוניין במנוע דיזל. אז מה דעתכם? איזה רכב הייתם בוחרים? https://www.volkswagen.pl/app/konfigurator/vw-pl/pl/nowy-golf/30315?page=trim&intcmp=cms-menu-konfigurator כסף לא רלוונטי כרגע, אך לצורך המשימה נא לא לעבור 120K זלוטי. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 37 תגובות
- 8 אלף צפיות
הצורך בדיזל - לטובת צריכת הדלק והכח, כתחליף להיברידית. נסועה בין עירונית ברובה של 25,000 ק"מ בשנה לפחות. הסגמנט - משפחתית קומפקטית, לא סופר מיני, אבל משמשת רק את הנהג כרכב שני במשפחה. תא מטען ומושב אחורי לא חשובים. 150 כ"ס ומעלה לעליות נוחות לירושלים, ויחד עם זה מעל 15 ק"מ לליטר בחיים האמיתיים. אבזור - חשוב מאוד. מערכות בטיחות אקטיביות חובה, מולטימדיה טובה ונוחה, איכות חומרים וגימור גבוהה, עדיפות לריפודי עור. תקציב - 160,000 וגמיש. לא מוצא אף רכב שעונה לדרישות האלה למרות התקציב הגבוה. דיזל משפחתיות ראיתי רק בקיה ורנו, פלוס הפוקוס. רובן ככולן בסיסיות מדי. מפתיע מאוד בעיני שקטגוריה כל כך פופולרית באירופה עדיין לא קיימת בארץ - דיזל חזקה ומאובזרת... אשמח לשמוע רעיונ…
הודעה אחרונה מאת Cadillac58, -
-
208 g.t.i
מאת ranchranch- 1 תגובות
- 884 צפיות
שלום לכולם. יצא לי לנהוג למשך מספר שעות בפיג׳ו 208 g.t.i של חבר בפריז. האמת? רכב באמת מפתיע לטובה. חזק , מהיר, בעל אחיזת כביש טובה ובניגוד לרכבים מאותו הסיגמנט- גם די נוח לנהיגה רגועה ויומיומית. יש כאן חברים שמחזיקים במקרה את הרכב הנ״ל? רציתי לקבל חוות דעת ממישהו שמכיר היטב את הרכב על מגרעותיו ויתרונותיו. ראיתי ביוטיוב ביקורות לא רעות בכלל- אבל רציתי חוות דעת יותר מקצועית מאשר מספר שעות שכתב רכב מבלה עם האוטו. חג שמח לכולם!!
הודעה אחרונה מאת Menashe123, -
- 0 תגובות
- 492 צפיות
שלום. קרוב משפחה מחפש רכב הוא מתלבט בין יונדאי גטס 2006 מנוע 1.4 אוטומט לבין יונדאי אלנטרה 2005 גיר אוטומט עם 240.000 ק"מ. הוא אהב יותר את האלנטרה בגלל שהיא יותר משפחתית והגטס רכב קטן. איזה רכב יותר מומלץ לרכישה? איך היונדאי אלנטרה בשנתונים האלו? תודה.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכון בדיקה לפני קנייה מומלץ, מקצועי ופדנט. אם אין משהו מומלץ באיזור ראשון, אני מעדיף לנסוע כמה דקות בשביל מקום טוב. תודה רבה מראש לכל העוזרים. Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
שלום, אני רוצה לרכוש אאודי A3 בסכום של עד 80,000₪. אני מחפש שהוא יהיה אוטומט, עד 100,000 ק"מ וכמה שפחות ידיים. ראיתי ביד2 שאני יכול להביא שנתונים 2010 עד 2013(מוכן לחרוג קצת בשביל 2013 שמורה). רציתי לדעת מבחינת אמינות איזה שנתון עושה בעיות או איזה מנוע וגיר עושים בעיות. לא אכפת לי גרסאת ה3 או 5 דלתות העיקר שיהיה הכי אמין מבין השנתונים האלו. תודה רבה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 38 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
חמי מחפש להחליף את הקפטור שלו ברכב אחר שעולה מדרכות. זה חשוב שיהיה אפשרי לטפס למדרכה כי הוא 100% נכה וצריך הרבה פעמים לעלות לשם כדי לחנות. הוא נוסע לאט ורגוע מאוד וצריך רכב שיהיה כמה שיותר פשוט. ראינו את הRAV4 ואמרתי לו שזה מגוחך לחלוטין להוציא קרוב ל200,000 ש"ח על רכב שהוא לא ינצל. מבחינת טכנולוגיה הוא לא מנצל שום דבר. לא USB ולא שום דבר אחר. מבחינתי שיהיה מזגן מכאני ורדיו בסיסי מאוד עם דיסק. בדאצ'יה הוא התלהב מהדאסטר ומהמחיר אבל עדיין יש חשש (שלי) שהוא לא יהיה מרוצה ממנו בטווח הארוך. אילו עוד אופציות יש בטווח המחירים האלו, עם דגש על אמינות ובטיחות?
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 53.1 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר כמה שעות טובות בחיפוש בלוח יד 2 ובמנגנון החיפוש של הפורום לא הצלחתי להגיע להחלטה הבאה: 1. מה ההבדל בין דגמי GLF, GLI, GLS בדור הראשון? 2. האם מישהו יודע באילו מנועים שווקו הגטס בדור הראשון? בלוח יד 2 יש מודעות על 1350 סמ"ק ויש עם 1400 סמ"ק. האם יונדאי שווקו 2 מנועים עם הפרש זעום של 50 סמ"ק?! תודה מראש, גיא.
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
חבר המליץ לי על ה i30 שהיא סך הכל אופציה מעניינת, השאלה האם יש הבדלים בין גרסאת ה1.6 ל 2.0 מעבר למנוע? האם יש שינוי בתיבת הילוכים? מתלים וכדומה? (גרסאות האוטומט כמובן).
הודעה אחרונה מאת haimkm, -
רכב מנהלים 140k 1 2
מאת ofekwac11-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשות אבי כיום טויוטה קורולה GLI 2010. בעבודתו כרואה חשבון הוא מבצע נסיעות רבות, 30 אלף ק"מ בשנה בממוצע. הוא רוצה להחליף את הרכב לרכב חדיש יותר אך לא בהכרח חדש. המחשבה הראשונה הייתה קורולה חדשה כיוון שבמשך השנים בהן השתמש בקורולה 2010 היא הפגינה אמינות מופתית ושמרה על ערכה אך לאחר חשיבה נוספת הוא אמר לי שהוא מעדיף לשדרג לרכב ברמה יותר גבוהה, לרכב מנהלים סביב 140 אלף ש"ח. משומש החל מ-2015 הדגשים החשובים ביותר הם (לפי סדר חשיבות) : בטיחות אמינות ירידת ערך מינימלית צריכת דלק נוחות האופציות שחשבתי עליהן: טויוטה אוונסיס שמוצעת כרגע ב 136,000 חדשה. מצד אחד טויוטה מצד שני אני כמעט לא רואה אותו על הכביש וממבט ראשון הוא לא נראה ש…
הודעה אחרונה מאת ntd, -
-
רנו טווינגו
מאת MamMade-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם\ן, אני ואשתי רוצים לקנות אוטו חדש, ועל הנייר (ואחרי נסיעת מבחן שבה נהנינו ), הרנו טווינגו האוטומטית עונה על הצרכים שלנו במאה אחוז. רציתי לבדוק אם יש לרכב בעיות ידועות או משהו בסגנון, בעיקר ברמה המכנית, מנוע וגיר וכדומה. יש לה מנוע 0.9 טורבו וגיר רובוטי דו-מצמדי EDC. מילים גדולות למישהו שלא כזה מבין במכוניות... בחיפוש בגוגל לא מצאתי שום דבר "מדאיג", אז החלטתי לשאול כאן ליתר ביטחון. מה שמדאיג אותי בעיקר זה הגיר. תוך כדי המחקר שלי ראיתי למשל שלתיבת ההילוכים הרובוטית-דו-מצמדית של וולקסווגן (ושאר חברות הבת שלה), ה-DSG, יש היסטוריה מאוד בעייתית. למרות ש-EDC זה טכנולוגיה אחרת של יצרנית אחרת, בשבילי שלא מבין בזה הן עדיין תחת הכותרת הדי כללית של…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני חורש את האינטרנט ולא באמת מצאתי משהו על הרכב הזה, אין אפילו כל כך שוק לרכב הזה ביד 2. עשיתי נסיעת מבחן ברכב והנסיעה הרגישה חלקה ונחמדה יחסית לרכב קטן, מבחינת תשלום הוא גם בסדר (65K). הבנתי שהרכב חסכוני בטירוף והנסיעה בו הייתה מעולה בשבילי, אבל עדיין מרגיש לי טוב מדיי, לפני שאני עושה צעדים לקניה אני ממש אשמח לשמוע מה דעתכם על הרכב תודה לכולם ותודה מראש! חג שמח!
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חג שמח, כרגע המשפחה (הורים, 2 ילדים וכלב) מתניידים במזדה 3 ספורט ספיריט 2008.כשיוצאים לסופ"ש מחוץ לבית כל חלקה טובה באוטו מאכסנת בגדים וציוד ורוב תא המטען מוקדש לכלב שלעיתים גם הוא חולק אותו עם תיק בגדים. מחפשים להחליף לרכב אחר עם מקום לכלב, מספיק מרווח כדי להכיל 2 כיסאות תינוק לפחות ל3 שנים הבאות וכזה שיאפשר מידי פעם גם למבוגר לשבת מאחור. כרגע עוד לא הוחלט התקציב אבל אשמח לשמוע את דעת חברי הפורום על דגמים רלוונטים. יש עוד מה לחשוש מתיבות ההילוכים של הייטי ודומותיה (כרגע הכיוון הוא רק רכב חדש). אותי השנתיים אחריות קצת הרתיעו... שוקלים לצייד את האוטו בגגון\צ'ימיגג לעת הצורך כך שלא חייבים המון מקום למטען בתוך הרכב, בעיקר חשוב מושב אחורי מרווח. תודה ומו…
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 914 צפיות
שלום לכולם, כרגע מתחיל בחיפושים אחרי הרכב הראשון שלי. בנתיים על הכוונת קליאו 3 ידנית. לפני שאני הולך לראות רכבים רציתי לדעת אם יש דברים ספציפיים לדגם שצריך לשים לב אליהם? (מחלות וכו'). עוד דבר, קראתי את הסיקור של יוליאן ודבר אחד עדיין מפריע לי, המנוע לא חלש מדי? ניתן למשל לבצע עקיפה בטוחה בעלייה? הערות והארות נוספות יתקבלו בברכה, תודה מראש. Sent from my XT1575 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת nirtzen, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפשת בשבילי רכב קטן עד 70K. זה רכב משפחתי שני. נועד לנוסע יחיד או שניים. ישמש לנסיעות עד 40 ק"מ ונסיעות עירוניות קצרות. אוטומטי. חשוב מאד מאד שיהיה בטיחותי, ציונים גבוהים במבחני ריסוק. עדיף חדש, אבל אפשר גם מליסינג. תודה רבה מראש לכל מי שיציע לי דגמים שעונים על הדרישות. מיכל
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תקציב - 70 אלף, יש גמישות מסוימת קצת למעלה, עדיף אבל פחות * כנראה שלדרישות שלנו+התקציב יותר יתאים לחפש יד2 דרישות - - אמין - שומר על הערך ויש לו שוק - נכנסים בו בנוחות שני מבוגרים מקדימה, שני תינוקות מאחורה, ועגלות בבגז - חסכוני בדלק - בטיחות - לא רק ציון גבוה במבחני ריסוק, מעדיפים גם איבזור בטיחות אקטיבי (אם זה דורש הוספה בתקציב אז אפשר לשקול) *שאלה כללית שתעזור לנו לחפש גם לבד בגוגל - איזה איבזור בטיחות היה בכלל קיים בשנים 2015 ומטה (דווקא 2015, כי ב2-3 שנים אנחנו מניחים שהרכב ספג ירידת ערך יותר חדה ולכן מעדיפים לקנות רכב בן 3 ומעלה. לא חובה אבל).
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אשתי צריכה רכב עירוני קטן אוטומאטי ופרקטי. הדרישות שלה הן: -אמינות -צריכת דלק נמוכה -תחזוקה זולה -ביטוח זול -קטנה וצרה לנסיעות בעיר מישורית -שמירת ערך יחסית -ביקוש כמשומשת בעת המכירה לאשתי לא איכפת מנוחות. היא צריכה 4 גלגלים, הגה ומושב אחורי להסעת שני ילדודס במושבי בטיחות פעם בשבוע בתוך העיר. לא אכפת לה גאג'טים ועל צרפתיות /אמריקאיות /גרמניות עם תיבה רובוטית/DSG אין בכלל מה לדבר. התקציב הוא עד 90k. הרכבים שעלו על הפרק הם: סוזוקי סוויפט החדשה סוזוקי איגניס החדשה קיה פיקנטו יונדאי i10 מה דעתכם?
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 557 צפיות
מתחיל את לימודי בעוד ככמה חודשים הרכב יעבור כ 50 קמ ביום. הרכבים הנל קפצו לי לראש הרשימה מבחינת עלות דלק ואחזקה במיוחד לאחר שקיבלתי את הדור הישן 2012 מהשכרה לכמה ימים ולא התאכזבתי די אהבתי את הגודל הפיצי הנוחות של הרכב בעיר. מצד שני אנשים אמרו לי להזהר מתקלות בגיר הרובוטי ועלות תיקון של אלפי שקלים במקרה של תקלה.. עד כמה זה נכון והאם זה תקף גם לדגמים החדשים של 2014 והלאה??
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מעוניין לרכוש רכב חדש (2017) ואני מתלבט בין הרכבים הבאים: 1. הונדה סיוויק 1.5 טורבו האצבק או סדאן 2. מאזדה 3 נפח 2000 3. סיאט ליאון FR 1.4 אני רוצה רכב ,אמין , תחזוקה לא יקרה והכי חשוב הנאה מהנהיגה. אשמח לקבל גם הצעות לרכב מומלץ אחר. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום אנחנו רוצים בזמן הקרוב לרכוש פורסטר 2013-2014. המחירים שרוב האנשים דורשים ביד2 על הרכב הזה הם מוגזמים . אנחנו מחפשים רכב שמור עם ק"מ לא גבוהה . עדיפות לדגם XS . מה הוא מחיר רכישה הגינוי ליד1 פרטית עם 70 אלף ק"מ דגם X ? כמה מחיר הגיוני לליסינג 68 אלף ק"מ רק נהג אחד נסע גם דגם X. כמובן שבמידה והמצב שלהם שמור תודה מראש
הודעה אחרונה מאת save, -
מכון בדיקה בפ״ת
מאת hope-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
בשעה טובה החלטתי לקנות רכב אצל כלמוביל בפ״ת. אפשר לקבל המלצות על מכוני בדיקה באיזור פ״ת, או מקומות שממש לא כדאי להתקרב אליהם? תודה
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 339 אורחים (הצג רשימה מלאה)