Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עירוני קטן וחדש עד 90K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשתי צריכה רכב עירוני קטן אוטומאטי ופרקטי.

הדרישות שלה הן:

-אמינות

-צריכת דלק נמוכה

-תחזוקה זולה

-ביטוח זול

-קטנה וצרה לנסיעות בעיר מישורית

-שמירת ערך יחסית

-ביקוש כמשומשת בעת המכירה

לאשתי לא איכפת מנוחות. היא צריכה 4 גלגלים, הגה ומושב אחורי להסעת שני ילדודס במושבי בטיחות פעם בשבוע בתוך העיר.

לא אכפת לה גאג'טים ועל צרפתיות /אמריקאיות /גרמניות עם תיבה רובוטית/DSG אין בכלל מה לדבר.

התקציב הוא עד 90k.

הרכבים שעלו על הפרק הם:

סוזוקי סוויפט החדשה

סוזוקי איגניס החדשה

קיה פיקנטו

יונדאי i10

מה דעתכם?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

שאתה די בקיא ומגובש.

ניחוש מושכל שלי שהסוזוקי יהיו יותר זולות , אמינות , חסכוניות וסחירות משתי הקוראניות שהצעת. אבל לא מדובר ביותר מהדירה ומכל מקום הפערים לא גדולים.

אם כבר כלכלי אז לך על הסוזוקח סלריו. ותשאר עם יותר עודף

אכן לסוזוקי יש דירוג בטיחות נמוך יותר. וסלריו זה יותר ספרטני מהקוראניות. אבל ישאר הרבה עודף

פורסם

הוא לא רוצה רובוטי ואתה מציע לו חד מצמדי.

הייתי נשאר עם סוזוקי כי הם יותר מרווחות מאחור ומוסיף לרשימה גם את הבלנו.

במבחן אחד שנערך לסוויפט היבואן נשאל בנושא מערכות בטיחות ואמר שב2018 יקבל אישור למכור רכבים שמצוידים בהן כאן.

פורסם

הייתי בוחר באיגניס, היא דומה לסוויפט מבחינת האיבזור,מנוע ומרווח אך לטעמי בעלת מושבים נוחים יותר.

לעומת הפיקנטו מציעה נוחות נסיעה עדיפה עם מנוע חזק יותר ומשמעותית מרווחת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אנחנו התלבטנו בדיוק בין 4 הדגמים האלה, השתדרגנו מסוזוקי אלטו - רכב סביר ועדיין לא הרגשנו שהפיקנטו וה I10 שוות את השדרוג ולבסוף רכשנו איגניס , למרות שגם עם הI10 הזולה יותר בכ 20K ש"ח - אמי הייתה מסתדרת טוב מאוד, העניין הוא שמנסיעות ברכבי האוטו-תל כל רכב הרגיש לי שונה ולא לטובה.

עדיין מוכרים את הסוויפט הישנה בהנחה אם זה רלוונטי - אבל כשרואים את החדשה ממש לא רוצים לקחת את הישנה.

פורסם

בכמה הסוויפט הקודמת מוצעת?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמת 7 סעיפים שאף אחד מהם אינו בטיחות.

לא הייתי קונה רכב עם 3 כוכבי בטיחות (סוויפט).

בטח לא כזה שילדיי נוסעים בו.

הגיע הזמן שהיבואנים יתאמצו קצת יותר כדי לשמור על החיים שלנו.

פורסם

חודש שעבר הציעו ב 84K בתוספת מולטימדיה חינם, לעומת החדשה שהייתה כ 92,500 במבצע סוף שנה, מתחת לבית שלי יש אינסוף כאלה, ולמען האמת, עוד קצת והייתי שוקל את זה.

אגב גם הבלנו הוצעה למכירה במחיר מאוד קרוב לסוויפט וזאת כי נתנו ביטוח חינם לשנה.

פורסם

0 ק"מ בא בחשבון? מציע לבדוק מאזדה 2 דיינמיק ב-0 ק"מ שעונה על כל הסעיפים וכוללת בלימה אוטונומית.

מבין הסוזוקים אני חושב שהסוויפט עדיפה, באוגוסט קרובת משפחה שלי הזמינה אחת כזאת אבל כשהגיעה האיביזה ההזמנה בוטלה והיא העדיפה לרכוש איביזה בגלל מערכות הבטיחות.

אם הכיוון הוא מיני אז בעיני הפיקנטו הכי טובה, היא איכותית ונעימה ומציעה בלימה אוטונומית.

שים לב שיונדאי I10 עם אותו המנוע אבל ברמת אבזור נמוכה נמכרה לא מזמין סביב 70K דרך היבואן, אופציה ששווה בדיקה.

אם מחפשים מרווח מקסימאלי ומחיר נמוך אז גם מיצובישי ספייסטאר באה בחשבון ב-72K, היא חסכונית יותר בדלק ממכוניות המיני כמו פיקנטו ו-I10.

פורסם

טוב, הגענו להחלטה.

הפיקנטו ירדה מהפרק בגלל עודף רכבים מיד 2 0 ק"מ ונפילת ערך מהירה כתוצאה מזה.

האיגניס בסימן שאלה מכיוון שההפרש בינה לבין הסוויפט במבצע ההשקה הוא 3000 שקלים.

ככל הנראה הסוויפט תיבחר אבל רק לאחר נסיעת מבחן עליה ועל האיגניס.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

שימו לב למושבים הקדמים, אני הרגשתי ממש הבדל בנוחות המסעד לטובת האיגניס.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

תראה בכול רכב יהיה לך את היתרונות והחסרונות שלו למשל הפיקנטו יכולה להתאים לה בול אבל יש בו תא מטען יחסית קטן, האיגניס יש לה תא מטען יותר גדול אבל, אין את ה-7 שנות אחריות כמו בפיקנטו והאבזור יותר טוב לדעתי. אז אולי תגיד לה שתנסה לרדת לשתי אופציות ולעשות עליהם נסיעת מבחן.

• תוכן חדש...