Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אזיה מערכות בטיחות אקטיביות חסרות ברמת גימור הגבוהה של הקאדג'ר?

הממ... כל המערכות החשובות: בלימה אוטונומית, שמירה על נתיב (ולא רק צפצוף התראה) ובקרת שיוט אדפטיבית. את שלושתן אגב יש בנירו ובאיוניק, מה שהופך את הרכב לחצי אוטונומי. עשיתי נסיעת מבחן והאמת שהתלהבתי.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נראה שאתה מחפש להוכיח לעצמך תאוריה שפיתחת ולא ממש מחפש רכב..

נסעת פעם עם רכב דיזל 90 כ"ס ?

אני נסעתי על רכבים כאלה ( פלואנס ומגאן ) מעל 100 אלף ק"מ בשנים האחרונות ,

רכב כזה מאיץ בעליות לירושלים וכל עליה אחרת בלי בעיה..

ריפודי עור תוסיף בעצמך אם זה מה שחסר לך בחיים

כמו שאמרו יש קגיאר או x-trail ו תוסיף קצת כסף או תרד בשנתון

פורסם (נערך)

מי שמתעצבן מהשרשור הזה מוזמן להתעלם ממנו, מקובל לחלוטין.

אני בטוח שהיית מרוצה מהפלואנס וזה אחלה, אבל מכל הסיבות שפירטתי, חוץ ממנוע דיזל, היא לא מה שאני מחפש.

תודה לכל המגיבים.

עריכה אחרונה על ידי Cadillac58

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

פורסם

לצערינו מכוניות משפחתיות עם מנועי דיזל חזקים לא מיובאים ארצה.

דגמים לדוגמא:

Skoda Octavia RS TDI (2.0 TDI, 184 HP)

VW Golf GTD (2.0 TDI, 184 HP)

Peugeot 308 GT (2.0 HDI, 150/180 HP)

באירופה הם נמכרים בכמות לא מבוטלת.

גם אני חשבתי לקנות אחת הרכבים האלו, אך נכון להיום, אצלנו היבואנים לא מתכוונים לייבא אותם.

חשבתי בכיוון של ייבוא אישי, אך זה יקר וכאב ראש לא קטן.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

סתם זורק לך רעיון,

מה לגבי קניית מרצדס מנהג מונית? גם רכב בן 3-4 ישאיר לך עודף גדול מהתקציב שלך.

מכונית מפנקת, מאובזרת, ותטפס לך לירושלים בכיף גם עם פחות מ-150 כ"ס.

פורסם

רון. אין בתקציב חייה לוגמת סולר עם אבזור של נירו. או שתמשיך בהיברידיות או שתתאים ציפיות. אל תשכח הפרשי מיסוי ומכאן מחיר קניה. אין צה לעשות. אלה האילוצים. דיזל יקר

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם (נערך)

רעיון יפה מאוד שלא חשבתי עליו. כרכב ראשון לשימוש משפחתי באמת נראה לי מאוד מעניין! לנסיעות לבד לעבודה (כשלאישה יש X3 דיזל שמשנע את המשפחה) - כנראה שאני לא צריך את הגודל והגובה המרשימים של הגראנד פיקאסו עם 7 מושבים. מעניין אגב שדווקא הצרפתיות מציעות את רוב מנועי הדיזל.

לסיכום השרשור, אני מסכים עם Ahbarony (סליחה שאני לא מזהה את השם) שאין כיום חלופת דיזל למאזדה 3 פרמיום - קומפקטית חזקה ומאובזרת. הסתיימו החפירות, תודה על כל ההצעות!

עריכה אחרונה על ידי Cadillac58

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

פורסם

כנראה מכונית דיזל פרטית נחשבת בארץ "רכב עבודה", משהו שנקנה למטרת יעילות וחסכון נטו.

בעבר היו נסיונות לייבא מכוניות קומפקטיות דיזל עם מנועים חזקים (גולף דור 5 2.0TDI, סיוויק דיזל 2.0, מגאן 1.9 עם 130 כ"ס, אופל אסטרה 2.0 ליטר דיזל).

בכל המקרים נמכרו יחדות בודדות מכל דגם ואני מניח שיבואנים הבינו שאין ביקוש לגירסאות אלו, ואז מייביאם את המנועים הקטנים ורמות איבזור בינוניות, או שבכלל לא.

פורסם

רנו לטיטיוד הייתה מכונית מנהלים, ולא ברור מי ה"גאון" שהחליט לשווק מנוע טורבו דיזל עם גיר רציף, שילוב הזוי לחלוטין. גם צריכת הדלק לא נחשבת מבריקה במיוחד ברכב הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
רנו לטיטיוד הייתה מכונית מנהלים, ולא ברור מי ה"גאון" שהחליט לשווק מנוע טורבו דיזל עם גיר רציף, שילוב הזוי לחלוטין. גם צריכת הדלק לא נחשבת מבריקה במיוחד ברכב הזה.

ככל הנראה במדינת מקור שבה היא תוכננה - קוריאה, ע"י סמסונג מוטורס שבבעלות רנו-ניסאן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
למה שילוב הזוי? ניסאן קשקאי וניסאן אקס טרייל משתמשים בשילוב הזה במנועי הדיזל ועובד יופי

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לא יודע, לא מתחבר לגירים רציפים ולאופי הפעולה שלהם. בעיניי דיזל צריך להיות משודך לגיר ידני או רובוטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...