Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

2017 Renault Twingo 0.9 Turbo Zen


RedDuck
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חורש את האינטרנט ולא באמת מצאתי משהו על הרכב הזה, אין אפילו כל כך שוק לרכב הזה ביד 2.

עשיתי נסיעת מבחן ברכב והנסיעה הרגישה חלקה ונחמדה יחסית לרכב קטן, מבחינת תשלום הוא גם בסדר (65K).

הבנתי שהרכב חסכוני בטירוף והנסיעה בו הייתה מעולה בשבילי, אבל עדיין מרגיש לי טוב מדיי,

לפני שאני עושה צעדים לקניה אני ממש אשמח לשמוע מה דעתכם על הרכב :)

 

תודה לכולם ותודה מראש! חג שמח!

פורסם

אם אהבת את הנסיעה אז אין סיבה לא לקחת.

הרכב לא הצליח במכירות מה שכניראה ישפיע על מכירה עתידית.

 

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק להגיד שלמרות הגודל הזעום של המנוע בשילוב עם הטורבו, בזמנו כשחשבתי על הקליאו עם מנוע זהה נאמר לי שבפועל הוא שותה דלק. מציע לבדוק עם אנשים בטרם הקניה.

פורסם

הייתי שמח לדעת איפה הציעו לך 65? על הטווינגו אינטנס הציעו לי 85 .. גם נהניתי נורא בנהיגה אך מתלבט גם בגלל המחיר.

פורסם (נערך)

בחבר היא מוצעת ב78 אלף לרמת הגימור אינטנס, נסה להתמקח איתם קצת אולי תוכל להוריד אפילו יותר(קרסו גמישים במחירונים יחסית).

המחירון של הZEN הוא 76 והיא מוצעת בחבר ב66(כנראה אחרי התעקשות הוא ירד ל65) - את האמת ב65 מדובר בסך הכל ברכב לא רע.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

×
×
  • תוכן חדש...