Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3

Eliaho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לרכוש אאודי A3 בסכום של עד 80,000₪.

אני מחפש שהוא יהיה אוטומט, עד 100,000 ק"מ וכמה שפחות ידיים.

ראיתי ביד2 שאני יכול להביא שנתונים 2010 עד 2013(מוכן לחרוג קצת בשביל 2013 שמורה).

רציתי לדעת מבחינת אמינות איזה שנתון עושה בעיות או איזה מנוע וגיר עושים בעיות.

לא אכפת לי גרסאת ה3 או 5 דלתות העיקר שיהיה הכי אמין מבין השנתונים האלו.

תודה רבה וחג שמח

פורסם

עדיף לקנות דגם עם גיר DQ250 שישה הילוכים מאשר עם גיר DQ200 שבעה הילוכים. האחרון סובל מכל מיני בעיות כמו קלאצ'ים שנשרפים מהר ומכטרוניק שלפעמים מתפגר ומשאיר בכיס חור של כמה אלפי שקלים.

מנועי 1.8 ליטר ו-2.0 ליטר עד שנת ייצור 2012 סובלים מבעיית מותחן שרשרת התזמון שעלול להפרץ ולגרום לנזק רציני לבוכנות עקב קפיצת שרשרת. ניתן להחליף את המותחן בדגם משופר ואז הבעיה נעלמת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
עדיף לקנות דגם עם גיר DQ250 שישה הילוכים מאשר עם גיר DQ200 שבעה הילוכים. האחרון סובל מכל מיני בעיות כמו קלאצ'ים שנשרפים מהר ומכטרוניק שלפעמים מתפגר ומשאיר בכיס חור של כמה אלפי שקלים.

מנועי 1.8 ליטר ו-2.0 ליטר עד שנת ייצור 2012 סובלים מבעיית מותחן שרשרת התזמון שעלול להפרץ ולגרום לנזק רציני לבוכנות עקב קפיצת שרשרת. ניתן להחליף את המותחן בדגם משופר ואז הבעיה נעלמת.

תודה.

באיזה מנועים יש את הגיר 6 הילוכים?

והאם מנועי 1.2T ו1.4T בשנתונים אלו אמינים או שעושים בעיות?

פורסם

תיבת DSG עם 6 הילוכים מגיעה עם המנוע 2.0 TSI.

מנוע 1.4 TSI (עם טורבו בודד) קוד מנוע: CAXA נחשב לאמין מאוד.

מנוע TSI 1.4 (עם טורבו וסופר צ'ארג'ר) שמגיע עם 160 כ"ס נחשב לבעייתי

למנוע 1.2 TSI היו בעיות עם שרשרת התזמון, חשוב לוודא שהוחלפה למודל תקין.

פורסם
תיבת DSG עם 6 הילוכים מגיעה עם המנוע 2.0 TSI.

מנוע 1.4 TSI (עם טורבו בודד) קוד מנוע: CAXA נחשב לאמין מאוד.

מנוע TSI 1.4 (עם טורבו וסופר צ'ארג'ר) שמגיע עם 160 כ"ס נחשב לבעייתי

למנוע 1.2 TSI היו בעיות עם שרשרת התזמון, חשוב לוודא שהוחלפה למודל תקין.

הבנתי...

בוא נגיד שהיה לך 80 אלף איזה דגם הייתה בוחר שהוא הכי אמין מבין כל האופציות חוץ מ2.0T כי נדיר למצוא אחת שמורה ובמחיר נורמאלי..

105כ"ס 1.2T

122 כ"ס 1.4T

125 כ"ס 1.4T

160 כ"ס 1.8T

פורסם
הבנתי...

בוא נגיד שהיה לך 80 אלף איזה דגם הייתה בוחר שהוא הכי אמין מבין כל האופציות חוץ מ2.0T כי נדיר למצוא אחת שמורה ובמחיר נורמאלי..

105כ"ס 1.2T

122 כ"ס 1.4T

125 כ"ס 1.4T

160 כ"ס 1.8T

כל המנועים מצוינים, ה-1.2 וה-1.8 אחרי מאי 2012 כוללים מותחן מעודכן וב-1.8 טבעות אטימה שפתרו את בעיית צריכת השמן המופרזת.

האודי לא שווקה עם מנוע 1.2.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...