Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספות לגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתאר לעצמי שלא רבים יודעים פה פולנית, אבל אני צריך את עזרתכם (ואפשר להשתמש בתרגום האוטומטי של הדפדפן). איזה קונפיגורציה של מנוע, אביזרים וכ"ו הייתם בוחרים לגולף רגילה בפולין? אני לא מעוניין בגרסאות מיוחדות (GTI, R וכ"ו) אך כן רוצה אביזרים שלדעתכם יהיו נוחים לנסיעות ארוכות ברכב. מצד שני, פחות מעוניין במנוע דיזל. אז מה דעתכם? איזה רכב הייתם בוחרים?

https://www.volkswagen.pl/app/konfigurator/vw-pl/pl/nowy-golf/30315?page=trim&intcmp=cms-menu-konfigurator

כסף לא רלוונטי כרגע, אך לצורך המשימה נא לא לעבור 120K זלוטי.

תודה רבה!

פורסם (נערך)

גולף sportsvan גימור S,ידנית 1.4 tsi . מרווח יותר מגולף ויותר גבוהה .אבזור לדעתי אין מה להוסיף. Mirror link פתוח באירופה אז אתה מסודר. לד סתם תוספת יקרה.

אם לא צריך את המרחב תקנה פולו. היא באותו גודל כמו הגולף הקודמת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אהה, שחכתי להזכיר, חייב אוטומטית. בנוסף, רוב הזמן לא הולכים לנהוג עליה (מגורים בעיר), אך כשנוהגים זה מרחקים של 500-1000 קמ בבת אחת...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

1.5 או 1.4 150 כ״ס (ה-1.5 הוא מנוע חדש שמחליף את ה-1.4), DSG.

עדיפה גרסת COMFORTLINE

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
1.5 או 1.4 150 כ״ס (ה-1.5 הוא מנוע חדש שמחליף את ה-1.4), DSG.

עדיפה גרסת COMFORTLINE

למה אתה חושב שקומפורטליין עדיפה על Highline? ואיזה תוספות הן מאסט לדעתך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

רק תמורה לכסף.

תוספות זה אישי לגמרי, מה שלי חשוב לך פחות חשוב ולהפך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...