Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מפנק ליחיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל

לאחרונה החלפתי ממרצדס-מונית מלאת אופי ובעיות לגולף דור 7 מודרנית ומשמחת :-D

הגולף עוזרת לי להבין סוף סוף מהם הדברים שחשובים לי באוטו, ומהם הדברים שלא.

לכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דגמים של רכבים משומשים בני 3-6 שתואמים את הדרישות הבאות (שמיד אכתוב), רק בשביל "לפתוח את הראש" לקראת העתיד..

ובלי קשר זו הזדמנות שלכם להמליץ על רכב מגניב 8)

הדרישות:

1. גיר דו-מצמדי.

2. שיהיה קצת כוח! לפחות את ה-130 סוס + מומנט הולם.

3. מרווח בקבינה (אני גובה 1.95, לרוב הרכבים זה סביר אבל למשל בסמארט אני לא אסתדר)

4. מושבי עור מעולים

5. איכות בנייה והרכבה, חומרים טובים שמחזיקים יפה

6. מערכת סאונד איכותית

7. גג-פנורמי או לפחות סאנרוף

8. בקרת שיוט אדפטיבית

9. נחמד אם יהיה: הטענה אלחוטית ברכב. אני יודע שזה לא מאוד נפוץ בישראל ולכן זה לא הכרחי.

מה פחות חשוב:

10. אמינות, כמובן שלא יהיה ידוע לשמצה נוראית כמו אלפא GT 2.0 אבל מנסיוני מה שמשנה ברכב משומש זה בעיקר איך טיפלו בו בעבר. וזה כבר כל אקזמפלר לגופו

11. סחירות - לא קונה משהו מתוך מחשבה על למכור אותו. אולי זו שגיאה שלי אבל זה המצב.

12. מקום מאחורה - יכולים להיות מושבים צפופים, יכולים גם לא להיות מושבים בכלל...

יאללה בוא נראה כמה דיעות. תתפרעו! ותודה לכולם

פורסם

בכוונה היססתי לכתוב תקציב כי זה לא כזה מוגדר. התקציב הוא 60-100 אש"ח

כלומר: אפשר למתוח עד 100, אבל אני לא מחפש רכב שיהיה יקר רק בשביל להיות יקר, ואם יש לכיוון ה-60 אש"ח דברים טובים ששווה לבדוק - הם עדיפים

פורסם

"ייעוץ עתידי" הוא בעייתי כי קשה לצפות מה צופן העתיד מבחינת מחירים, יכולת כלכלית שלך - ועוד.

תהנה מהרכב שיש לך - וכשתחליט להחליף - תחזור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
"ייעוץ עתידי" הוא בעייתי כי קשה לצפות מה צופן העתיד מבחינת מחירים, יכולת כלכלית שלך - ועוד.

תהנה מהרכב שיש לך - וכשתחליט להחליף - תחזור.

אשמח לקבל המלצה בכל זאת, כמו שהסברתי זה ישרת אותי בדרכי. וכמובן שאני מבקש המלצה בהתאם למצב השוק הנוכחי. ובהתאם למצבי הכלכלי הנוכחי.

וכמובן כמובן שאם מבחינתך זו טרחה שלא שווה את הזמן אתה מוזמן לא להגיב. אני מבין שזה פחות דחוף מאשר עזרה למישהו שמחפש רכב עכשיו - אבל זה כן יעזור לי "לפתוח את הראש".

בינתיים מהיעדר התגובות אני מתחיל לחשוב שאין רכב שעונה על הדרישות שלי? :cry:

עריכה אחרונה על ידי elad_sht
פורסם

עד כה הצלחתי להתכנס ל-

Volvo V40

Audi A3

BMW 1

Lancia Delta

Lexus CT200h (אין מושבי עור)

אני קצת מופתע מזה שמצאתי רק רכבי יוקרה.. אין מותג עממי יותר שמספק את כל הפינוקים האלה?

תודה לכולם

פורסם
אז לא הבנתי הגולף לא טובה לך .. למרות שאתה נשמע מבסוט ממנה ?

מתכנן למכור ? מאיפה בארץ ?

הגולף מצוינת אחי.. פשוט חסרים בה כמה דברים של "פינוק" שדווקא היו במרצדס.. מושבי עור, סאנרוף, בקרת שיוט..

לשאלתך אני בהחלט אמכור את הגולף (לכן הפוסט הזה) אבל לא בקרוב. לפחות לא בשנה הקרובה...

בינתים אני רק מנסה להבין מה השוק יכול להציע לי.

ממש הקשיתי עם המודל של השאלה שלי הא? כנראה היה עדיף אם הייתי שואל את זה כאילו שאין לי אוטו בכלל :roll:

• תוכן חדש...