Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם נפח תא מטען גדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש רכב אוטומט עם נפח תא מטען גדול יחסית (450 ליטר ומעלה)

עדיפות שהרכב לא יהיה סטיישן כזה מכוער.

תקציב עד 35 אלף שח רצוי שנתון גבוהה יחסית.

תודה לעוזרים.

פורסם

פיג'ו 301 עונה לדרישותיך בצורה טובה.

יש לה תא מטען גדול 507 ליטר.

בתקציב תוכל לרכוש שנת 2014.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לרנו פלואנס 530 ל', דגמי בנזין נסחרים במחירים נוחים, דגם 2000 סמ"ק אמין וחזק ( אבל לא חסכוני ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב בנוי ממיכללים ותיקים עם אמינות מוכחת.

תא הנוסעים שלו מיושן במקצת ומזכיר מכוניות משנות ה-80.

גם בידוד הרעשים לא משהו, אבל מבחינת תמורה לכסף (לדעתי) מדובר בעסקה טובה בהחלט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ברכב הזה צריך לנהוג כדי להרגיש, האם הגיר הרובוטי מתאים לך אישית לנהוג עליו ( מבחינת נוחות התפעול, האמינות שלו בסדר גמור ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ברכב הזה צריך לנהוג כדי להרגיש, האם הגיר הרובוטי מתאים לך אישית לנהוג עליו ( מבחינת נוחות התפעול, האמינות שלו בסדר גמור ).

המכוניות במחיר הזה הן דגם 1.6 אוטומטי. הרובוטי שווק בעיקר החל מ-2015, ונכנס בתקציב בקושי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

היי,אני בעלים של פלואנס 2013 עם מנוע 2000 סמ"ק...ממליץ לך מאוד על הרכב,הוא אמין בחצי שנה שהוא אצלי,גדול,מרווח וחזק,יש לך רכבים כאלה לפני מתיחת הפנים עם אותו מנוע וגיר(של ניסאן קשקאי) שיכולים להיכנס לך לתקציב,אני שוקל למכור את הרכב שלי כי פשוט אני ראיתי איזה מציאה אחרת שמאוד קורצת לי,אם תעלה את התקציב ותהיה מעוניין שלח לי הודעה.

ההבדלים בין לפני מתחית הפנים ואחרי מתיחת הפנים שונים בעיצוב שונה מקדימה,מושבי עור,סאן רוף,חיישני אורות גשם ורוורס,מפתח חכם ודיבורית בלוטוס.

ממליץ לך מאוד לבדוק את הדגם עם מנוע ה2000.

זיו.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

שומר נפשו יתרחק מהאטראז'.

התא מטען של הפלואנס ענק ויענה לדרישות שלך (חבל רק שזרועות הדלת מעצבנות), אתה גם יכול לשקול גם את המיצובישי לאנסר.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

הבגאז' של לנסר משמעותית יותר קטן מזה של פלואנס, וגם של 301.

• תוכן חדש...