Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתייעץ בשביל חבר, אחרי שההמלצות שננתם לי בעבר הועילו לי מאוד.

שלום, חבר שלי מתעניין ברכב ידני וקטן בתקציב של עד 30k (אפשר לחרוג מעט אם זה באמת הבדל משמעותי).

הוא עתיד לנסוע מדי יום מאשדוד לירושלים כך שכדאי שהרכב יהיה מספיק חזק בשביל העליות היומיומיות וחסכוני. בנוסף, חשובות לו מאור הבטיחות והאמינות.

הוא מוכן להתפשר על מראה, וביצועים.

ראוי לציין שהרכב כנראה לא ישאר אצלו יותר משנה וחצי כך שגם עניין הסחירות מקבל תוקף רציני. הוא נוסע באופן מאוד רגוע ולא אכפת לו לנסוע על 90 בעליות לירושלים בנתיב לירושלים, כל עוד הרכב אמין.

כרגע יש לו על הכוונת פיקנטו 2014 וספלאש 2013, שתיהן עם קמ נמוך ונדרש עבורן 30k. מה לדעתכם עדיף בין שתי החלופות הללו? האם יש בעיניכם חלופה טובה יותר בטווח המחירים הזה?

* בבקשה בלי המלצות על רכבים צרפתיים. יכול להיות שהם מעולים, אבל התדמית שלהם בארץ גרועה ולכן הם מאבדים ערך מהר.

פורסם

פיאסטה? ממש לא חזקה, אבל זה לא שהאלטרנטיבות שהבאת חזקות. כנראה בטוחה יותר, בוודאי נוחה יותר. לא יודע לגבי שוק.

(וזה רק כי ביקשת לא צרפתיות, אז לא כתבתי 208)

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

עם נסועה כל כך גבוהה הייתי ממליצה לעלות לקטגוריית הסופר מיני בעיקר לטובת הנוחות.

ההעדפה לידני פותחת שלל אופציות אמינות ונגישות:

איביזה 1.4

פיאסטה 1.25

פונטו איבו 1.4

וגן גם 208 עם מנוע 1.2 אטמוספרי וגיר ידני, רכב מאוד נוח.

מבחינת יריד ערך, כל רכב שטוחן נסועה של 40KKM בשנה יאבד מערכו לא מעט.

אני אישית הייתי סופגת עוד כמה אלפים בודדים בירידת ערך לטובת נוחות במקרה הנ"ל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

היי, לא מדובר ב-40KKM אלא בסביבות ה-26KKM. מניח שאם הוא ירכוש רכב עם קמ נמוך וימכור בעוד כשנה וחצי, הנסועה תראה סבירה באופן יחסי.

לגבי ההצעה, כמובן שהוא היה שמח לרכוש רכבים טובים יותר אך התקציב מוגבל.

האם הפיקנטו בכלל תסחוב את העליות לירושלים? האם דגם 2014 של פיקנטו עדיף על פני מודל 2013 של הספלאש?

פורסם

לדעתי הפיקנטו בעיקר מכיוון שהוא רוצה את הרכב רק לשנה ואז להעביר אותו הלאה, אני משער שעם הפיקנטו זה יהיה הכי פשוט וחסכוני. גם בלי קשר הרכב הזה מאובזר נוח ויעיל לצרכים שציינת. אולי גם ספלאש טובה, אבל אם להיות כן אני לא ממש מכיר אותה.

• תוכן חדש...