Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לשמוע את דעתכם

ברשותי איביזה 1.4 ידנית שנת ייצור 2011

הרכב ברשותי 4 שנים, שבמהלכן עברה 100k(סהכ הרכב גמע עד היום 148k).

למזלי הרכב מגלה אמינות, ואין לי שום תקלות.

לאחרונה התחלתי לחשוב על החלפה ברכב חדש יותר עם קילומטראז נמוך, השיקול המרכזי לקבל כמה שיותר עבור הרכב הנוכחי עכשיו לפני שהוא מאבד ערך לחלוטין.

בגדול הדרישות שלי:

רכב יחסית חזק - רוב הזמן אני מבלה בבינעירוני, ידני בלבד, סופר מיני, אמין.

תקציב: 60k, כמובן תלוי כמה אני אקבל תמורת האיביזה.

תוסיפו לשיקול שיש לי עכשיו אפשרות להחליף את האיביזה 1.4 באיביזה 1.6 ידנית מאותו שנתון אבל עם קילומטראז של 44k.

תודה לכולם

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

סופרמיני ידנית וחזקה ולא הוט האצ' משאירה לך את תוצרת ואג, כל השאר מגיעות בדרך כלל עם מנוע 1.2 אטמוספרי או במקרה של רנו 0.9 טורבו לא ממש חזק.

סיאט איביזה חדשה יותר, סקודה פאביה או אם תמצא אפילו פולו עם מנוע 1.2 TSI יתנו לך את התוספת כוח שאתה מחפש, ובשנים האלו כבר אין מה לדאוג מבחינת אמינות.

פורסם

לאחרונה התחלתי לחשוב על החלפה ברכב חדש יותר עם קילומטראז נמוך, השיקול המרכזי לקבל כמה שיותר עבור הרכב הנוכחי עכשיו לפני שהוא מאבד ערך לחלוטין.

אם בא לך להשתדרג אז סבבה

אם אתה חושש מתקלות ותיקונים אז הגיוני להחליף

אבל כלכלית השיקול שלך חסר תוקף. העתיד תמיד מעורפל אבל בסבירות גבוהה רכב חדש ויקר יותר צפוי להפסיד מערכו יותר מהנוכחי.

פורסם

נראה לי התפספסה לי קצת השאלה, יש לי 2 אופציות:

1. וואגית ידנית 1.2T משנתון 15-14 בעלות 60k

2. סיאט איביזה 1.6 ידנית שנתון 2011 שעברה 44k בעלות 45k.

ההעדפה שלי ללכת על אופציה 2 בגלל המחיר וגם בגלל שמדובר במנוע אמין יותר

מה דעתכם?

פורסם

דווקא אין בעיה במנוע הטורבו, עיקר הטענות הם כלפי הגיר באוטומטי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היום ראיתי טופס בדיקה שעשו לאיביזה ה1.6 פשוט אין תקלות אפילו לא כסת"חים ששמים בדר"כ בנוסף אני מקבל אחריות על הגיר, שילדה ומנוע מהטרייד-מוביל.

מה שקוסם לי ברכב שמדובר ברכב עם קילומטראז מאוד נמוך.

מה שקצת מרתיע זה השנתון

פורסם

גם אני ראיתי טופס כזה אצל טרייד מוביל ולצערי שילמתי עליו.

אחרי זה ראיתי גם היכרות בין המכון לטרייד מוביל.

את הרכב כמובן שלא קניתי בסוף.

פורסם

מבין.

מה דעתכם שנתון מתקדם עם מחיר נמוך יחסית, לעומת רכב יקר יותר ויותר חדש אבל במחיר גבוה ב20k?

פורסם
מבין.

מה דעתכם שנתון מתקדם עם מחיר נמוך יחסית, לעומת רכב יקר יותר ויותר חדש אבל במחיר גבוה ב20k?

הירידת ערך תיהיה גדולה יותר כמובן, אבל כל מקרה לגופו. על איזה רכבים מדובר? שללת את ה1.6?

ממליץ לקחת למכון שלך ולא של אותו טרייד.

• תוכן חדש...