Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 30K ליחיד רווק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים יקרים,

אשמח לעזרה בבחירת רכב.

הצרכים שלי הם:

- נהג עיקרי יחיד רווק.

- נסיעה יום יומית לעבודה בהיקף של בין 10-65 ק"מ סה"כ ליום בתוואי עירוני ונסיעה בין עירונית פעם בשבוע. סה"כ היקף נסיעה של עד 15,000 ק"מ בשנה.

-גיר: עדיפות לאוטומט אך ידני אפשרי אם כלכלי בהרבה.

- תקציב: עד 30K. אם אוכל לקנות רכב שיענה על הצרכיים שלי ב3K אז כמובן אעדיף לעומת זאת אם יותר כלכלי לקנות ביותר יקר אז גם אשקול.

אשמח לשמוע את המלצותכם לגבי איזה חתך גיל של רכב מתאים לקנות. האם לקנות חדש ולמכור אחרי X שנים או לקנות רכב בגיל X ולמכור בגיל Y וכו'. וכמובן על רכבים מומלצים.

תודה על העזרה

- יצחק

פורסם

איזה קטגוריה אתה מעדיף?

רכב מיני? כמו הפנדה למשל

או סופר מיני כמו הפיאסטה ,רנו קליאו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניסאן מיקרה מ-2011-2013 תכנס בתקציב ותתאים לדרישות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה למגיבים.

אני בכיוון של מני או סופר מיני.

בנתיים הסתכלתי על האלטו והפריעה לי שאין לנהג יכולת פתיחה חשמלית של חלון הנוסע.

הסתכלתי גם על המיקרה והוא אופציה.

אשמח גם לשמוע חו"ד על פג'ו 107.

התקציב הוא עד 30K אך אשמח לשמוע גם הצעות בכיוון ה-20K ומטה.

תודה

פורסם

ה-107 לא רעה. אמינה וחסכונית, אבל קצת ספרטנית. ה"אוטומטית" היא למעשה רובוטית חד מצמדית, מומלץ לעשות נסיעת מבחן ולראות שהעברות ההילוכים לא מפריעות לך. מעבר לזה, החלפת המצמד שם לא זולה.

במקומך הייתי שוקל סופר מיני ידנית כמו קליאו דור 3, פיאסטה, פונטו ואולי גם פאביה 1.4 (אם הביטוח לא יקר משמעותית). חלקן נמכרות גם באזור ה-20. הן הרבה פחות ספרטנית (מרווח, נוחות, בידוד רעשים) מה-107 והאלטו.

בקצת מעל 30 (ואולי אפילו גם ב-30) תוכל למצוא גם 208 ידנית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...