Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי פנאי (ג'יפון) חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני קניית רכב חדש מתלבטים בין כמה רכבי פנאי

ההתלבטות היא לרכב שהוא מרווח מספיק, ביצועים,צריכת דלק, בטיחות

הרכבים הם:

פג'ו 2008

יונדאי i-20 cross

סוזוקי קרוסאובר

סוזוקי ויטארה

רנו קפצ'ור

ניסן קשקאי

פורסם

כל רכב הוא סוג של פשרה ביחס לאחרים, בכל אחת מהבחירות שלך תהיה סוג של פשרה ביחס לאחרים.

הראשון שהייתי מוריד זה הI20 קרוס - מדובר עם מנוע-גיר מיושנים(לא חסכוניים וביצועים לא טובים) בנוסף הוא ללא מערכות בטיחות מקוריות(רק מוביילאי).

הרנו קפטור עונה על סעיף הביצועים אבל כבר דווחו בעיות עם תיבת ההילוכים שלו פה בפורום(זהה לזו של הקליאו, יש לי קליאו עם מנוע-גיר זהים אבל נסעתי רק 18 אלף עליהם כך שלא יצא לי להתיקל בבעיות עוד) בנוסף הרכב מגיע ללא מערכות בטיחות מקוריות, פחות מרווח ביחס לקטגוריה.

הוויטרה לא חזקה מאוד בסעיף הביצועים, הקרוסאובר כולל מנוע טורבו יותר זריז(אבל עדיין לא ביצועים הכי טובים בקטגוריה)שתייהן וללא מערכות בטיחות מקוריות(רק מוביילאי) ההתנהגות כביש של הקרוסאובר קצת לא מקנה תחושת ביטחון לדעתי, מרווחות יחסית לקטגוריה.

הפיג'ו 2008 לא רע בסעיף הביצועים, לא מרווח כמו הסוזוקי או הקשקאי ולא כולל מערכות בטיחות מקוריות.

הניסאן לדעתי ביחס לרשימה היא הפשרה הכי טובה(במידה ומדובר בדגם החדש), הביצועים פחות הדבר בה היא מצטיינת - אבל היא כוללת מערכות בטיחות מקוריות מהיצרן, מרווחת יחסית ולא ידוע על בעיות מיוחדות.

נסה לעשות נסיעת מבחן על הרשימה ולראות מה הכי מתאים לך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מהI20 קרוס הייתי יורד, הוא כנראה מרווח מספיק אבל נופל ברוב התחומים ובקרוב יוחלף במשהו שיונדאי טרחו לעצב (יונדאי קונה).

הקשקאי הוא קטגורייה מעל ולכן הכי מרווח מבין האופציות וגם מגיע עם הכי הרבה מערכות בטיחות אקטיביות מכל האופציות שציינת. מבחינת חסכון בדלק וביצועים אני חושב שהוא באמצע.

הויטרה לא מרווח ולא ממש זריז.

הקרוס אובר מרווח יותר ממנו והביצועים שלו טובים יחסית וגם הצריכת דלק לא רעה.

נראה לי מהאופציות שציינת הקרוסאובר יתאים הכי טוב והייתי בודק גם את ה2008.

אם אתה מוכן להתפשר על ביצועים אז תקבל יותר מרווח ובטיחות בקשקאי.

פורסם

הקשקאי אכן נראה כבחירה הטובה ביותר, ג'יפון מקטגוריה גבוהה יותר, איכותי מאד מבפנים, מרווח יחסית, תא מטען סביר.

הבעיה היא שתנוחת נהיגה נכונה (כתפיים צמודות למשענת הכסא ופרק כך היד מונח בדיוק על ההגה כאשר היד מתוחה קדימה) אינה אפשרית בו, מאחר ואין תמיכה צדית לרגל ימין, רגל ימין נוטה ימינה וברך ימין נתקעת בקונסולה המרכזית. בשבילי זה פסל את הרכב.

האפשרות הבאה בתור היא רנו קאפצ'ור, ג'יפון מקטגוריה גבוהה יותר, יש גירסת דיזל חסכונית, לא בדקתי אותו באופן אישי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אכן התכוונתי לקאדג׳ר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...