Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהסיבה שאת רוצה סוזוקי היא האמינות, הטיפולים הזולים והביטוחים הזולים.

במידה ואין לך בעיה לשלם אל כל טיפול מינימום פי 2 עד פי 4 (850 עד 1700), לשלם על ביטוח x2 (6500 ועל סיכוי שתשלמי אלפי שקלים על מכלולים יקרים (קלאצ'ים/מכטרוניקס), כדאי לך לבחון סקודה אוקטביה/ייטי. יסחבו בחיפה כמו גדולות ובשקט.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)

למה וואגית ישר על ההתחלה. גם קרוז החדשה מוגדשת תעשה את העבודה.

פאר התעשייה המקסיקנית או את אחותה המכוערת אופל אסטרה...

כמשומשות המחיר שלהן ברצפה....

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

זה מעבר קצת חד, אבל למה לא פיג'ו 308 (החדשה, מ-2014)? גם תוכל לקנות אותה במחיר נמוך יותר, גם מוגדשת, גם חסכונית יחסית ואפילו עם גיר פלנטרי. רק עם הסמל הלא נכון מאחורה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

QUOTE=save;5525395]לדעתי בעליות של פיק"א , פרויד ונשר אין יותר כיף מרכב עם מנוע טורבו .והכי כיף טורבו דיזל. מוי כיף. ברגע שתנסה , תבין

כיף בפיק"א? איפה?.

המעבר שלי לטורבו יצטרך לחכות כמה שנים, כיון שהחלפת הרכבים הקיימים אינה עומדת על הפרק כעת.

כרגע אני נהנה מאוקטביה טורבו דיזל 4X4, אבל בעוד שעה היא חוזרת להרץ. היה יותר נחמד אם לא היה דימום מנוע בעצירות, ולפעמים במקומות לא צפויים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע לגבי בעיות היגוי , ההגה זה הדבר שהכי אהבתי בקרוסאובר .

לגבי ביצועים מאוד פושרים , לגיר לוקח המון זמן להגיב .

הדבר הכי גרוע ברכב זה הנוחות נסיעה התנהגות כביש והמושב לא נוח בלשון המעטה , פשוט סבל ..

שמירת ערך טובה מאוד , אבא שלי הצליח למכור אותה במחיר מחירון ...

פורסם

הקרוסאובר לא איטי יותר מהיונדאי הקיימת של השואל.

היא לא מהירה אבל גם לא איטית במיוחד. משוטי החלפת ההילוכים מאחורי ההגה יכולים לעזור בעניין הזה.

למעשה, מדובר ברכב משפחתי מוצלח וזול מאוד לאחזקה.

יתרונו מול משפחתיות דוגמת קורולה הוא גובהו שמקל על כניסה ויציאה, תנוחת נהיגה גבוה וכמובן נוחות פריקה וטעינה של ציוד לתא המטען המצויין (רצפה כפולה מאוד שימושית) וחגירת ילדים במושב האחורי.

ממליץ לבצע נסיעת התרשמות בעליות של חיפה כדי לדעת האם ביצועיו מספקים אותך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אין רכב משפחתי עם מנוע אטמוספרי 1.6 שלא יתאמץ בעליות של חיפה - לא קיים. מי שאומר אחרת משקר או שלא נסע מעולם בחיפה.

גם אם אין תיבה רציפה, אלא תיבה רגילה עם 4 או 6 הילוכים, כל הזמן הסל"ד צריך להיות גבוה והמנוע ירעיש מכיוון שאין לו מספיק כוח לסחוב לדוגמא, העליה מכיוון הגראנד קניון לורדיה.

בכדי שרכב לא יתאמץ בחיפה הוא צריך להיות בעל נפח מכובד של מינימום 2.0.

גם האוקטביה שהיתה לי עם מנוע 1.2 tsi התאמצה בעליות על סל"ד של 3.5-4.

כשנהגתי על וולוו s60 2.4 v5 הרכב לא התאמץ מאוד.

בקיצור, הקרוסאובר יסחוב כמו כל רכב 1.6 אטמוספרי. ההבדל יהיה + - 5 קמ"ש בעליות.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

נכון מאוד.

הדוגמה שנתתי בהקשר התאונה היה שהיא קרתה לאישתו של חבר ולא לאשתי שלי, שאלוהים ישמור עליה , שהיא במונדאו אני רגוע.

בנוגע לשילוב מנוע וגיר, חבר שלי קנה ויטארה חדשה מהחברה והדבר היחיד שמבאס אותו זה המנוע החלש שלה.

והוא גר בכרמיאל.

שהייתה לי ספיריט 2.0 היא הייתה מתאמצת בחיפה, ככה שכל מי שטוען באמת ש1.6 מספק אותו אז הסטנדרטים שלו ברצפה.

לפורד זה לא מדגדג בכלל

אבל שוב, כל אחד ומה הוא מחפש, לי היה חשוב כח, ובטיחות אז בחרתי רכב בהתאם. מי שמחפש לשבת גבוה, לנסוע במהירות סבירה - ואיזה פירמה יפנית, שיקנה את הסוזוקי

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אלון - אני לא יודע מה ההגדרות שלך ל"רכב מתאמץ".

בחיפה כמה עשרות אלפי רכבי 1600 סמ"ק, הם חיים חיים ארוכים וטובים. כנראה שהאוזן שלך מתאמצת, על המנוע זה לא משפיע יותר מדי.

מכל מקום, מי שכותב שבחיפה יש צורך ברכבי 2000 סמ"ק ויותר כנראה שהוא או לא מחובר למציאות או מפונק.

בקריאה שניה - אתה מדבר על מאזדה 3. אכן דגם זה בנוי למנוע יותר חזק מה-1600 המוכר, שהוא חלש יחסית (הספק 105 כ"ס, לעומת 120 של הסוזוקי, איני זוכר את המומנטים, וגם התנהגות שונה של תיבות ההילוכים). בתקופה שבה היו לי SX4 ומאזד 3 1600 אכו חשתי היטב בהבדל, המאזדה הסתדרה בעליות פחות טוב מהסוזוקי. צריך להוסיף שגם תיבת ההילוכים שלה לא ההתאימה לנהיגה בחיפה, שימוש בטיפטרוניק שיפר במשהו את המצב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחיפה גם רכב 1000 סמ"ק עם 60 כ"ס יסחוב ויסע. הכל תלוי כמה זמן יקח לו להאיץ וכמה הוא יתאמץ.

כן - רכב 2.0 יתאמץ הרבה פחות מאשר 1.6.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

כל אחד וההגדרה שלו, אני לאטמוספריות 1.6 \ 2.0 לא מתקרב יותר.

התכוונתי למזדה 3 מנוע 2.0 שהייתה לי, שכן הייתה זריזה עד 80 קמ"ש, מעבר לזה הרכב לא מאיץ בקצב טוב, אז אל תבוא ותגיד לי שהסוזוקי 1.6 שלך זה מטוס.

מתאמץ בשבילי זה רכב שמרגישים שהוא מתחיל להתעייף עם 2 אנשים, מזגן. רכב שבעליות משמר מהירות ולא מעלה ומצריך רמיסת דוושה כדי להתקדם בקצב סביר.

לא יודע באיזה סוזוקי אתה נוסע אבל מהניסיון שלי, היא סוחבת בסדר מינוס, אבל, אלו הסטנדרטים שלי.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...