Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ומועדים לשמחה

היום עברתי במקרה ליד יריד הרכב של קראסו והחלטתי לבדוק מה מציעים לי.

כיום בעלים של יונדאי i20 אוטומטית שנת 2009 שגמעה 210 אלף ק"מ. טסט ביוני 18.

מצב מכאני טוב, יש לתקן בורר מצבים למזגן, נעילה מרכזית מראה חשמלית ואנטנה.

נוסע 25-30 אלף בשנה בעיקר מחוץ לעיר.

הוצעו לי העסקאות הבאות בטרייד אין:

1. הונדה סיויק הצ'בק אוטומטית 2013 יד שנייה פרטית 80 אלף ק"מ, צבע חרדל מטאלי לאחר טרייד אין עלי להוסיף 56 אלף ש"ח.

2. רנו פלואנס דיזל ידנית שנת 2015 יד ראשונה מליסינג דגם קומפורט 80 אלף ק"מ לאחר טרייד אין יוצא לי להוסיף 55 אלף ש"ח.

בנוסף הוצע לי מימון ללא ריבית עד 40 אלף ש"ח.

מה דעתכם?.

פורסם (נערך)

לדעתי, תיקח פלואנס ידנית דיזל.

הרכב הנוכחי שלך לא שווה הרבה, צבר קילומטראז' מכובד ולא חסכוני. רנו כזאת תסגור לך כמה פינות ל 5 השנים הבאות, חלק מההשקעה יחזור בזכות חסכון בדלק. בנוסף תקבל רכב יותר נוח וחזק.

מה כוללת האחריות שלהם ומה אורכה?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שנה ראשונה אחריות על הכל ובשנה השנייה רק על מנוע וגיר.

היום יוצאת לי צריכת דלק של 1:13-1:14.

כמה להערכתך הפלואנס תתצרוך במקרה שלי?.

פורסם

לדעתי, 1:18.

השאלה, כמה עוד תוכל לנסוע ללא תקלות רציניות, בקצב הזה, ברכב שכבר עכשיו יש עליו מעל 200 אלף קילומטרים, ומה הוא יהיה שווה אחרי שנתיים -שלוש עם קרוב ל 300 אלף קילומטרים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה תגיע לכיוון ה-1:20 בלי הרבה בעיות.

עם זאת, על מנת לדעת אם העסקה משתלמת, חסרים נתונים.

א. מהם מחירי המחירון של שני הרכבים?

ב. מהו המחיר שניתן להשיג את הרנו ללא עסקת הטרייד אין - דהיינו עסקת מזומן שכוללת רק רכישת רכב בודד.

מדוע הפרטים נחוצים? מכיוון שאם הרנו נמכרת לך במחיר X, אך רכישה שלה ללא טרייד אין תשקף מחיר של X מינוס 8 אלף ש"ח - אז עליך להפחית את אותם 8 אלף ש"ח מהמחיר של היונדאי שלך.

ז"א, שאם כיום נותנים לך (לצורך ההדגמה) 15 אלף ש"ח עבור היונדאי בטרייד אין - הזיכוי *בפועל* הוא סה"כ 7K.

כשתדע את המספרים האמיתיים והמדוייקים - תוכל להעריך האם העסקה משתלמת עבורך. טרייד אין זה נהדר, מפתח תמורת מפתח זה כיף לא נורמלי וחוסך ים זמן והתעסקות - אבל יש לו מחיר. אתה צריך להחליט האם משתלם לך לשלם X כסף, תמורת הנוחות הזו - ואם תעביר לעיוננו את המספרים המדוייקים, תדע בדיוק כמה שווה X.

פורסם

הנציג שם טען שהמחירון של הפלואנס עומד על משהו כמו 88 אלף ש"ח לפני הפחתות

והמחירון של הרכב שלי 33500 לפני הפחתות. הוא מחשב מחירון תחת מחירון והיגיע לתוספת של 55 אלף ש"ח.

האמת שפרסמתי אץ הרכב ב 19 אלף שקל ואף אחד לא התקשר. כעת הסרתי את המודעה.

פורסם (נערך)

במקרה הזה המחירון של שני הרכבים לא רלוונטי לשוק בפועל.

מה שנשאל בהודעה לפני כן, בכמה אתה יכול לקבל את הרנו ללא הטרייד על הרכב שלך.

רכב כמו שלך הוא נטל על קרסו ויעוף לסוחר משנה במחיר ריצפה.

מצד שני, פלואנס כזאת שווה את ה 70 אלף, וזה אומר שהרכב שלך אתה מוסר תמורת 15 אלף ( מה שהיית עושה אילו מישהו היה מתקשר אליך כאשר פרסמת אותו ב 19 אלף ).

אגב, ראיתי עכשיו מודעה מקרסו בלוח יד 2 ( אני מניח שזה הרכב המדובר ). תתקשר למודעה ותשאל מה המחיר.

פורסם

על פניו, עיסקה טובה.

יש לך רכב שמאוד קשה למכור ואתה עובר לרכב המתאים יותר לצרכים (פלואנס כמובן, ההונדה לא מתאימה).

תתמקח איתם על עוד כמה אלפים (מאמין שניתן לסגור ב-52-53).

בדוק קודם לכן את המחירונים בעצמך.

לא לותר על בדיקת מכון שאתה מבצע.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מה צריכת הדלק שצפויה לי אם אקנה את ההונדה? אני קצת נוטה להונדה בגלל הגודל כי אני לא רוצה רכב ארוך מדי, מצד שני הפלואנס חסכונית יותר ונוחה יותר.

פורסם

רק על תשכח לקבל בכתב אחריות על הגיר כולל מחשב גיר, לגיר ולמחשב שלו יש חולשה להיכשל במוקדם ומאוחר אך בסוף הוא תופס כמעט את כולם והתיקון מאוד מאוד יקר ואין קיצורי דרך לתיקון.

פורסם (נערך)

בסיויק תקבל צריכת דלק כמו ביונדאי שלך, במקרה הטוב.

אליהו, מדובר ברכב ידני במקרה של פלואנס ( אולי לא שמת לב ). וזה בדיוק מה שהיה מושך אותי בעסקה הזאת, הגיר הידני.

פורסם

לא יודע מה הנציג טוען, אני יודע שיש מחירון.

אם הרכב שאתה רוצה לרכוש הוא ליסינג לשעבר, אז יש הפחתות.

אם הרכב הוא יד 2-3-4-5, יש הפחתות.

הבנת לאן נושבת הרוח.

על פניו מכירה של הרכב שלך תמורת 15K היא משתלמת. הרכב לא שוס ואתה מקבל מכירה מהירה.

עם זאת, משהו אומר לי שזה לא באמת המחיר שאתה מקבל בפועל. הסוחר צריך להרוויח, ולא 2000 ש"ח.

פורסם

בלוח יד 2 יש עכשיו שני רכבים כאלה, 2015, ידני, עם 80 אלף קילומטרים. אחד מקרסו ( לא רשמו מחיר ) ועוד אחד פרטי שמבקשים עליו 79 אלף.

פורסם

מנסיוני האישי - בהבטחה ל40000 שקל ללא ריבית יש אותיות קטנות.

תלוי אם אתה לקוח בנק הפועלים ומה מחיר העסקה.

בדוק היטב איתם את התנאים להלוואה.

• תוכן חדש...