Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בבאדג'ט הציעו לי:

הונדה סויק האצ'בק

2014

70000 ק"מ

מטופלת מוסך מורשה טסט עד אפריל 18

לפני הפחתות 83000

אחרי הפחתות 66000

על היונדאי מוכנים לתת לי 10 אלף שקל AS is

פורסם

ליסינג? השכרה?,

מה עם אוטו-סנטר? חוץ מהרכבי ליסינג של הרץ אמור להיות להם מגוון של סיוויק פרטיות למכירה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני לא אתייחס למחירים אבל הפלואנס לדעתי רכב יותר נוח ושימושי בהרבה מהסיויק, שלא נדבר על חסכון בדלק

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
הסיויק מהשכרה.

אין סניף של אוטוסנטר קרוב אלי אבל אם אהיה באזור אקפוץ לבדוק.

ראית ונהגת על הרכב? רכבי השכרה הרבה פעמים עוברים חיים לא קלים - חשוב לנהוג עם אוזן מאוד קשבת ולבחון את הסלון של הרכב טוב טוב מאחורי כל הספריי סקיי המבריק שמכסה את הרכב.

פורסם

אין לי ספק שהפלואנס קנייה לכמה יותר.

אבל הבעיה שהיא ארוכה מדי ואני גר בעיר שיש בה מצוקת חניה קשה.

את הסיויק מאוד אהבתי, אני אפילו שוקל ךמכור את היונדאי לבד ולקנות סיויק ידנית שתהיה מן הסתם חסכונית יותר מאחותה האוטומטית.

פורסם

לדעתי עדיף למכור את היונדאי לבד.

תעשה את השיטה שלי למכירה מהירה - תבדוק מי מוכר הכי זול בארץ יונדאי זהה לשלך (אותו שנתון, אוטומט וכו') - ותשים מחיר של 500 ש"ח פחות.

תמכור לראשון שמגיע עם מזומן.

אתה תהייה המום מהמחירים שאתה יכול לקבל כשאתה מגיע עם מזומן לרכוש רכב - הכי זמין זה מאחת החברות, אבל גם ביד2 יש מציאות מדהימות, אנשים שקיבלו הצעות סופר מעליבות בטרייד אין ואפשר להתמקח איתם ולרכוש רכב טוב במחיר טוב. יש הצפה אדירה של רכבים, הרבה מעבר לכמות שהשוק באמת צריך - והמחירים צונחים.

פורסם

הסתכלתי ביד 2 מי מוכר הכי זול (היה באותו זמן 22 אלף) פרסמתי ב 19 אלף ואף אחד לא התקשר. הורדתי ל 16 אלף התקשר בחור אחד והגעתי איתו במו"מ בטלפון ל 13 אלף והוא אמר שזה יקר מדי.

פורסם

תמתין בסבלנות.

אם 16K היה המחיר שבו קיבלת טלפון, תשאיר 16K.

מי שרציני, יגיע עם מזומן.

המחירים היום מתרסקים ולכן בטרייד אין רוצים לשחוט אותך.

אני קיבלתי הצעה של 8K עבור המכונית שהייתה לי, שהמחירון שלה היה 34K. מכרתי אחרי יום ב-24.5K.

כמה נשאר לי בכיס?

פורסם

במקרה שלך אתה צודק מליון אחוז.

אצלי ניראה לי שהמצב שונה, יש לי כפתור מזגן דפוק (עלות של כ 1500-2000 ש"ח למשומש) בעיה בנעילה המרכזית, מראה חשמלית דפוקה (1000 ש"ח) ואנטנת גג חסרה.

בנוסף הצבע דיי גמור וצריך לצבוע לפחות גג וטמבון קדמי ואחורי.

פורסם

גם אם תמכור ב10 אלפים שקל בעצמך ותבוא עם מזומן לטריידים תקבל הצעות והנחות גבוהות יותר.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

פורסם

יש לרכב הזה רשימת תקלות לא קצרה ולא זולה בכלל, וזה מתווסף לנתוני הרכב + מצב חיצוני בעייתי. הייתי במקרה הזה הולך לטרייד ( ובדרך כלל אני נגד טרייד ).

עכשיו בעניין סיוויק - יש לך שתי אפשרויות באותו המחיר - אחת מפרטי 2013 ושניה מהשכרה 2014.

אם מצב הרכבים זהה, אני הייתי בוחר ברכב מפרטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השקט מתקלות ( שאולי יהיו ברנו ואולי לא , כי הדגם הידני בשילוב עם מנוע דיזל אמין מאוד) עולה 500₪ בחודש של הפרש בהוצאות דלק ( בכמות הנסיעות הזאת ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...