Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק האצ'בק 2006-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע כמה חדשה, עברו 2 דורות מאז על הרכב הזה.

יש המון שרשורים על הרכבים

שים לב שעד 2007 לדעתי יש גיר רובוטי בדגם הצבק, מנוע 1.8. סביר פלוס, ורכב כבר די זקן אל תצפה לאיזה מטוס.

הרכב אמין, נראה צעיר יחסית. כיול מתלים נוקשה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הסיוויק מהדגם שציינת סובל מנוקשות נסיעה. מרגישים כל חריץ על הכביש כמו ברכבי ספורט בעלי חתך צמיג נמוך.

לאומתו- הסיוויק בצורה המתקדמת יותר הרבה יותר נוחה, הבדל עצום! (נהגתי בשתיהן). לדעתי אם אתה יכול מבחינה כלכלית להוסיף עוד טיפה, תלך על המתקדמת יותר.

בחדשה שילוב המנוע/גיר מעולה. הרכב סוחב כמו טויוטה ונוח כמוה.

הטיפולים (במורשה) הם שוד לאור יום. פחות מ 1000 שקלים לטיפול הכי קטן לא קיים.

הביטוחים די יקרים (אפילו יותר מסיאט איביזה שזהו הרכב הגניב בישראל).

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)

תשמע בתור אחד שיש לו סיוויק האצבק ספורט דיזיין 2016

רכב באמת טוב , האמת שקניתי את הרכב עקב המוניטין והביקורות שקיבלתי עליו , חיסרון קטן זה כמו שאמרו פה , הנוחות היא לא להיט , מרגישים את זה , לא יודע מה הונדה חשבו לעצמם אבל זה סביל ( המגאן 2007 שהייתה לי לפניה הרבה יותר נוחה ) עוד חיסרון לדעתי זה צריכת דלק , חלק יחלקו על זה , אולי בגלל שאני באתי ממגאן דיזל ידני , אז אני רגיל לצריכה יותר נמוכה , אבל זה אני :)

מבחינת טיפולים , אני בקרוב יעשה לו טיפול ראשון , ניראה אם אקבל הפתעה טובה או רעה בחשבונית ,

מבחינת מולטימדיה , לא ממש אהבתי את המערכת המקורית של הונדה , אפילו ניווט אין שם , בלוטוס מתנתק לפעמים , מערכת אנדרואיד דיי מיושנת , חוץ מזה אחלה רכב , מבחינת מוניטין וסחירות מדובר בעסקה טובה ( הישראלים אוהבים את המותג היפני כבר מספר שנים וזה מוכח ) אם אתה שואל אותי אם הייתי חושב להחליף את הרכב , מצד אחד הייתי עונה שלא כי זה בגדול אחלה רכב אומנם לא הכי נוח ומשוכלל ולא הכי חסכוני אבל מבחינת מוניטין סחירות ואמינות אני בראש שקט , אבל מצד שני הייתי אומר לך שכן הייתי חושב להחליף למשהו יותר חסכוני ונוח (בהתחלה חשבתי על ה ct200h של לקסוס או משהו חסכוני בסגנון היפני/קוריאני .

שיהיה בהצלחה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ramos7626
פורסם

המערכת לא מקורית, זה מערכת אנדאוריד שהותקנה בארץ - לרוב האכזבה שלך מהאיכות של המערכת תואמת את הרמה של המערכת אנדרואיד הזולה שהיבואנים אוהבים להתקין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כאשר רוכשים רכב במחיר של 35K צריך גם מזל .ההונדה רכב אמין ויפה שיתן לך כנראה שקט מתקלות.יש לי אחת שנת 2008 ,הרכב אצלי כבר מעל 7 שנים הצורה החדשה יותר .אני מטפל ברכב במוסך רגיל אבל עם חלקים מקוריים והמחירים לא מגיעים ל1000 שקל לטיפול.תוסיף עוד קצת ותיקח את הדגם עם התוספות .מדובר ברכב מצויין

• תוכן חדש...