Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו XV גרסת 1.6 / 2.0 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש אלטרנטיבות ב-70-100,000₪ שיהיה עדיפות על פאר היצירה XV?

כן, בטח שיש, אבל אני בספק אם זה יעניין אותך..

אבל גם אם אתם גרופים של סובארו, למה דווקא XV, כי יש לו ג׳אנט מגניב?!

יש פורסטר 2012-2013 ב-100 ויש גם אאוטבק 2012 במחיר זהה שיהיו עדיפים על ה-XV בכל מצב.

כך שאפילו אם אתם גרופים של סובארו יש אלטרנטיבות טובות יותר.

אם בכל זאת אתם נעולים על XV אז כפי שאמרו לך תכוון למודל 2015 ומעלה ורק מנוע ה-2 ליטר, אבל כנראה שתחרגו קצת מהתקציב באיזה 10 אלף ש״ח.

לגבי השטויות של לקנות לפחות ב-20 מתחת למחירון, לדעתי אין סיכוי אלא אם כן מדובר על רכב שחוט.

בדיוק כמו שאח שלך מכר את ה-B3 שלו (שוב, רכב בינוני ומטה) באלפיים מעל המחירון, אין סיבה שXV ימכר בפאקינג 20% מתחת למחירון.

אבל אני אוהב את המגזימים כאן..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אח שלי לא רוצה רכב ארוך יותר ,או גדול יותר ללא צורך. הוא רווק נוסע לבד.

לא רוצה גיפון גדול וטוב יותר כמו הפורסטר או האאוטבק הארוך.

הרכב שהוא מחפש, הוא רכב משפחתי יפני או קוראני אמין, מינימום הוצאות.

דווקא רכבים אחרים שנהגנו בהם הרגישו בינוניים בנסיעה מהXV. היונדאי, הניסאן,

המיצובישי לאנסר המיושנת מעט, דווקא הסובארו עשה רושם טוב יותר בנסיעה.

לי דווקא נראה לא עמוס תחליטי ונעים... לא מצועצע ולא מכוער, דווקא השילוב צבעים

נראה לי טוב, ובכזה רכב בדיוק נהגנו רק מנוע 2.0 ליטר.

לא משוחדים ולא שטויות, אם יש משהו טוב יותר תציע...סובארו לא היחידים בשוק בשבילי

ולא נעול על כלום, גם אם גרופי וגם אם לא.

אח שלי מחפש רכב יעיל שיעשה את העבודה ,אבל הוא מחפש איכות ושקט בנסיעה.

יעיל אמין ובטיחותי ושיהיה לו קרוז קונטרול.

מבחן-דרכים-סובא&#1.jpgמבחן-דרכים-סובא&#1.jpg

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם (נערך)

יש לי חבר שקנה פורסטר XS במצב מצויין . נסעה בקושי. זה היה באמת אקזמפלר שמור וב 10٪ מתחת למחירון. רכב לא מלוקק יאלץ לרדת עוד. רכב שמופיע במגרשי ליסינג עוד .

בכל מקרה הייתי במקום אחיך הולך על סגמנט ש"חטף" הכי הרבה במחירון. למשל יונדאי i40 . קונה בזול ומוכר בזול. אבל האורך בטח ירתיע אותו. בכלל חתך המנהלים ירד חזק ומציג הזדמנות יפה לרוכשי יד2 לרכוש מזדה 6 מאובזר חדיש ובמחיר נמוך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
דווקא רכבים אחרים שנהגנו בהם הרגישו בינוניים בנסיעה מהXV. היונדאי, הניסאן,

המיצובישי לאנסר המיושנת מעט, דווקא הסובארו עשה רושם טוב יותר בנסיעה.

הרושם שלך לא משקר, ה-XV מציג איכויות נסיעה טובות מאד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ה-XV אחלה בחירה לרכב שקצת חורג מהעדר ויכולת השטח שלו היא בהחלט ערך מוסף.

אם חובה יפני אבל מחפשים חיסכון בדלק אז אפשר לבדוק טויוטה אוריס בנזין או הייבריד, האצ'בק נעימה ונאה, דגמי הבנזין פחות מבוקשים מהקורולה המקבילה.

פורסם

אורך המאזדה 4.8מ והיונדאי 4.75מ, נראה לי יפסול בגלל הגודל והאורך בעיקר.

מאזדה 6 רכב נהדר פלוס הייתי אומר, אבל לא יבחר בה אחי ובטח הרבה יותר

טוב מכל אלה שרשמנו.

אולי מאזדה 3???

הסובארו 4.45מ, סביר מאוד.

פורסם

יש לנו כבר שנתיים xv2.0 premium, לשינוע משפחה של שני ילדים וכלבה גדולה. הרכב נוח, מרווח יחסית, ובאמת שאני לא מבין את התלונות על עיצוב או חומרים בפנים. מצלמת רוורס מקורית ומערכת מולטימדיה מקורית עם מסך גדול, ראות טובה החוצה, ויכולת שבילים משודרגת.

מושבים טובים משל מתחריו הקוריאניים, בעיית בידוד רעשים אין לו, ולא הבנתי על אילו יוצאי ליסינג מדובר פה.

מה שכן, גם ב2.0 הוא לא מטוס... זה לא רכב עם מנוע טורבו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כמו שאתה רואה, הקהל פה מתחלק לשניים - אנשים שמבינים מה סובארו 1.6 אמורה לתת בהינתן הדרישות והמחיר ואלה שלא מוכנים להשלים עם הפשטות/חולשה שלה.

אני שייך לקבוצה הראשונה, הייתה לי אימפרזה תואמת ל-XV המדוברת, רכב באמת בסדר לאח שלך (נהג רגוע, רווק).

מדובר ברכב מרשים ויזואלית לעומת שאר האלטרנטיבות שציינת, לטעמי הוא נוסע טוב יותר מה-i30 ובטח מהלנסר. כמובן שמבחינת אמינות, כנראה שאתם יכולים להיות רגועים.

נכון, מנוע 1.6 הוא עגלה אך לנהג הרגוע שלא סוחב מטענים ואנשים הוא לגמרי יספיק. קח בחשבון שמדובר ברכב רועש, במיוחד שמנסים לנסוע קצת יותר מהר.

לסיכום - אם הבחירה היא בין אסייתיות משעממות, ה-XV היא בחירה מצויינת (אישית הייתי חוסך כמה אלפים ולוקח אימפרזה).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

מצטרף להמלצות (וגם ל1.6), הסובארו עם העבירות הכי טובה בסגמנת (ואפשר להגיע איתה רחוק יחסית בשטח), אמינה וסה"כ נוחה ונעימה,

גם ה1.6 נוסע סביר למי שלא מחפש תאוצות, ולעקיפה תצטרף קצת יותר סבלנות.

ררבים אם נתונים טובים נמכרים קרוב למחירון ולפעמים ואפילו במחירון.

פורסם
אורך המאזדה 4.8מ והיונדאי 4.75מ, נראה לי יפסול בגלל הגודל והאורך בעיקר.

מאזדה 6 רכב נהדר פלוס הייתי אומר, אבל לא יבחר בה אחי ובטח הרבה יותר

טוב מכל אלה שרשמנו.

אולי מאזדה 3???

הסובארו 4.45מ, סביר מאוד.

אם כבר טרחת ובדקת מה האורך שלו, אולי במקרה בדקת גם מה האורך של הפורסטר?

עזוב, אני בדקתי, "כולה" 15 ס"מ יותר, לדעתי זה לא כזה משמעותי גם למי שבעייתי עם חניות.

שוב, הפורסטר יהיה טוב יותר בכל פרמטר שאני יכול לחשוב עליו (ויתקנו אותי מומחי סובארו אם אני טועה).

כחדש אני יכול להבין למה להעדיף XV על פורסטר, כסף נטו, אך כמשומש סה"כ מוותרים על שנתון מתקדם יותר ומקבלים רכב טוב הרבה יותר.

ההתנסות שלי עם ה-XV השאירה לי טעם חמוץ, ולא בגלל שהוא היה עגלה, אלא בעיקר בגלל ההרגשה הזולה, הרעש החריג (היה מאוד רועש בכביש 6) והישיבה הלא נוחה.

הרכב היה מליסינג משומש קלות, ולכן אני סולח לו על הרעידות מהגלגלים (היה צריך איזון), אך היתר זה פשוט הרכב נטו.

באמת שהוא רכב בינוני מינוס כאשר היתרון היחיד שלו על פני כל שאר הג'יפונים הוא יכולת שטח, שאם אח שלך לא צריך את זה אז זה מייתר את הבחירה בו.

כמובן שזו דעתי האישית וסביר להניח שיהיו כאן שיחלקו עלי, וזה בסדר גמור.

אך אני בספק אם יש אנשים שיחלקו על כך שהפורסטר רכב טוב יותר..

פורסם

לדעתי ניתן למצוא פורסטר 2013 בתקציב הנ"ל, כך ששנה אחת לא כל כך משמעותית לפחות לטעמי.

אך אני מניח שעכשיו תגיד שעוד דרישה של אח שלך היא ג'נט דו גווני או צבע כתום.. :-P:roll:

בקיצור, עושה רושם שאתם החלטתם כבר, אז תתחדשו.

רק עדיף כבר לבחור בדגם ה-2 ליטר ולא ב-1.6, ההבדל בכסף לא כזה משמעותי וככל הנראה ישמר גם במכירה.

פורסם

הגיר של הXV בעל מטרה אחת: להחזיק את המנוע ב3000 סל"ד לא משנה מה. כתוצאה מזה אין אף פעם תחושת האצה שהגב נצמד למושב גם אם עושים קיקדאון. ההאצה סבירה בהחלט אבל ללא דרמות, כך שמי שמחפש חווית "ספורט" זה לא הרכב בשבילו.

האיבזור גם הוא די בסיסי, אבל יכולת שיכוך המהמורות היא טובה מאד (במיוחד ביחס לרכב יפני)

הרכב מתאים מאד למי שמחפש עבירות גבוהה בשטחים לא טכניים.

בגלל ההנעה הקבועה צריך להחליף את הצמיגים ברביעיות מה שיכול להיות סיפור יקר למדי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...