Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו XV גרסת 1.6 / 2.0 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התרשמתי לטובה - לא סוס מרוץ.

אבל רכב נעים מאוד לנהיגה ותא נוסעים אידאלי למשפחה ביום יום, ולטיולים.

נסעתי ב 2.0 ליטר, ואין לי מידע על ה 1.6.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ממש עגלה ה 1.6 ליטר. לא זז , לא זריז גם ולא כלום...לא נחמד בכלל הקטע העגלתי שלו, אך

נסיעתו מרשימה ואינה קופצנית, לא מתרסק ואינו משמיע רעשי מתלים וחבטות...ממש תענוג בנסיעה.

אין רעשי רוח מוגברים ועד 80-90 הוא שקט ומרשים.

היגוי לא אחיד ומדי פעם הוא חד יותר ופתאום לא, מוזר אבל די חביב לטעמי בכללי.

די מרעיש שמבקשים ממנו עוד או קצת יותר מזחילה והרעש אינו נעים...מישהו יודע אם יש מצב

ספורט או אחר לרכב הזה?

אח שלי התלבט כמה ימים, כי בכל זאת ה2.0 ליטר זה רכב אחר לגמרי שונה וזריז יותר וסביר פלוס.

הייתה התלבטות של כמה ימים בסוף החליט שהוא הולך על ה1.6 ליטר כי לצרכים שלו זה מספיק מאוד.

פתאום התקשר חבר לאישה שפרסמה מנוע 2.0 והרכב היה בכלל 1.6, נלקח לבדיקה ונמכר לאחי 2016.

פרימיום, בעל 2 גוונים בריפודי המושב . ומערכת השמע נחמדה וקלה לשימוש.

צמיגים קדמים הוחלפו מיד, למרות שהרכב נקנה עם 26000 קמ, עקב שחיקה מוגברת מחוסר אויר ותשומת

לב, שמתי לב שהוא אינו מגיע עם העברת הילוכים מעל ההגה כמו ב2.0 ליטר ... עגלה כבר אמרתי???

אז הוא עגלה מביישת.

פורסם

איזה העברת הילוכים? זה גיר רציף

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

תודה רבה ליועצים, עזרתם מאוד.

גם אני התפלאתי שיש ל2.0 ליטר פלאפים על ההגה להעביר הילוכים.

תיבה רציפה ,אבל עושה כאילו,חחח.

• תוכן חדש...