Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומט עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין ברכב אוטומט כמו בתקציב שנרשם מעלה (אין אפשרות כ"כ לחרוג מהתקציב). הרכב ישמש כרכב הראשון שלי (אני בן 28).

רוב השימוש ברכב יהיה באזור הקריות-חיפה, מידי פעם טבעון - רמת ישי (50-50 נסיעה בתוך העיר ומחוץ לה).

חשוב לי שהרכב יהיה אמין ופשוט. שייקח אותי מנקודה א' - לב'. אין העדפה לדגם מסוים, מלבד זה שיהיה אוטומט (לא רובוטי), עדיפות ל- 5 דלתות.

המלצות מה לקנות ומאיפה יתקבלו בשמחה :)

תודה

פורסם

דייהטסו סיריון למשל אופציה טובה, מזדה 2 עם עדיפות לרמת איבזור דינמיק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

פעם שלישית ביממה האחרונה שאתה כותב את אותו הדבר!

ilia1, חבר פורום יקר, אתה המצאת מחדש את הקומדיה.

בחיים לא קרה שמישהו מספר את אותה הבדיחה 3 פעמים והיא הולכת ונהיית מצחיקה יותר בכל פעם!

ישר כח, ניחנת בכשרון אמיתי, בראבו.

פורסם
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

פעם שלישית ביממה האחרונה שאתה כותב את אותו הדבר!

ilia1, חבר פורום יקר, אתה המצאת מחדש את הקומדיה.

בחיים לא קרה שמישהו מספר את אותה הבדיחה 3 פעמים והיא הולכת ונהיית מצחיקה יותר בכל פעם!

ישר כח, ניחנת בכשרון אמיתי, בראבו.

חחח תודה רבה אבל מה לעשות שזה הרכב היחיד שיקבל במחיר הזה משנתון גבוהה ואמינות

הוא לא רשם איזה גודל הוא רוצה אם הוא רוצה קטן שילך על מה ש

yulianx הציע

אם הוא רוצה משפחתית את הקרוז הוא ימצא באותו מחיר עם שנתון גבוה למחיר

פורסם

היי :) ב-5 וחצי השנים האחרונות אני נוסעת עם דייהטסו סיריון 2008 ומאד מרוצה. אחזקה זולה, רואה מוסך רק בטיפולים שוטפים, ומאד כייפית לנסיעה (חזקה וזריזה יחסית לקטגוריה, תנוחת ישיבה גבוהה ונוחה, והרבה תאי אחסון יעילים).

כל אוטו שתבחר הייתי ממליצה לבדוק היסטוריית טיפולים כי בשנתונים האלה זה לא פחות משמעותי מדגמים שנחשבים אמינים.

אני מהאזור שלך ובאהבה רבה לאוטו מוכרת עכשיו את שלי, אז אם אתה מעוניין בפרטים מוזמן ליצור קשר (מור - 0546738292).

בהצלחה

פורסם

תודה על העזרה.

לאחר בדיקה של כמה ימים במגרשים שונים ויד 2, הוצעו רכבים כמו מאזדה 2 (דינמיק) 2009 / סוויפט 2007/8 מול קורסה וסוניק שנת 2011 (חלקם פרטיות, והיתר גם פרטיות וגם יוצאי ליסינג/השכרה).

*צרפתיות ופיאט נפסלו בגלל הגיר (AL4/רובוטי).

* סיריון - ישנה התלבטות מכיוון שלרכב אין באמת שוק במיוחד שאין יבואן בארץ כמה שנים טובות למותג

עד כמה לא מומלץ לקנות רכבים כמו הסוויפט או המאזדה 2 עם 150K ק"מ פחות או יותר (כשהם בני 8-10). לאחד מן הרכבים ישנה בעיה כלשהי שידועה מבחינת בעיות בגיר/מנוע לאור הק"מ הזה?

*מובן שגם שלאחר שיבחר הרכב, הוא ילקח לבדיקה מטעמי.

תודה ושבת שלום

פורסם
תודה על העזרה.

לאחר בדיקה של כמה ימים במגרשים שונים ויד 2, הוצעו רכבים כמו מאזדה 2 (דינמיק) 2009 / סוויפט 2007/8 מול קורסה וסוניק שנת 2011 (חלקם פרטיות, והיתר גם פרטיות וגם יוצאי ליסינג/השכרה).

*צרפתיות ופיאט נפסלו בגלל הגיר (AL4/רובוטי).

* סיריון - ישנה התלבטות מכיוון שלרכב אין באמת שוק במיוחד שאין יבואן בארץ כמה שנים טובות למותג

עד כמה לא מומלץ לקנות רכבים כמו הסוויפט או המאזדה 2 עם 150K ק"מ פחות או יותר (כשהם בני 8-10). לאחד מן הרכבים ישנה בעיה כלשהי שידועה מבחינת בעיות בגיר/מנוע לאור הק"מ הזה?

*מובן שגם שלאחר שיבחר הרכב, הוא ילקח לבדיקה מטעמי.

תודה ושבת שלום

שלחתי לך הודעה פרטית, אני גר באזור שלך ( מנופית) הייתי מציע לך את הרכב שלי שברולט סוניק

שאני חושב שבו אתה לוקח רכב חדש יותר מהסויפט והמאזדה ועם פחות קילומטר באותו כסף .

גם אם לא את שלי ספציפית. אני חושב שאתה יכול להכניס את הסוניק לרשימה. כהמלצה חמה, באמת שהרכב מראה אמינות מופתית.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

• תוכן חדש...