Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אבקש המלצה לרכב חדש אוטומט בקטגוריות מיני/סופר מיני לאישה מבוגרת שלא יוצאת בכלל מהעיר, התקציב הוא עד 90 אלף ש"ח.

דרישות:

* בטיחותי, רצוי 5 כוכבי בטיחות (יש חיה כזאת בכלל בקטגוריית המיני?)

* שיהיה עד כמה שניתן סחיר בעוד 3 שנים (שהמחירון שלו לא יתרסק ב-70 אחוז)

* שהגיר לא יהיה רובוטי (או אחד כזה שמרגישים בו את העברת ההילוכים כמו בגיר ידני)

תודה רבה לכולם.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

האחרונות שקיבלו ציון 5 כוכבים בקטגוריית המיני היו שלישיית הואגיות לפני כמה שנים, כיום הפיקנטו בעלת ציון עדכני של ארבע , ואמנם טרם דורגה במתכונת העדכנית , אבל הטויוטה אייגו מגיעה עם אותן מערכות כמו בפיקנטו.

לדרישה שלך לגיר לא רובוטי עונות רק הפיקנטו ,הi10 והספארק החדשה בקטגוריית המיני.

פורסם

תודה לך על התגובה. ובהנחה והבחירה היא בין הפיקנטו ל-i10, מה תהיה הבחירה הנבונה כיום? תקן אותי אם אני טועה אבל הפיקנטו יותר מאובזרת בטיחותית, נכון?

פורסם

הפיקנטו מגיעה עם בלימה אוטונומית מקורית , ומערכת מוביל איי בהתקנה מקומית.

היונדאי מגיעה רק עם מוביל איי.

לפיקנטו יתרון נוסף בדמות האחריות המורחבת לעוד 4 שנים בנוסף על ה3 הסטנדרטיות לגיר ומנוע.

פורסם

את הטויוטה יאריס (דגם Sol, הפחות מאובזר) אפשר לרכוש ב-89k דרך ליסינג 0 ק״מ (למישהו יש מושג אם ניתן להתמקח גם בעסקאות 0 ק״מ ולהוריד עוד במחיר?).

זה סופר מיני עם 5 כוכבי בטיחות, סחירות מעולה, בלי גיר רובוטי בגרסאות האלה ונחשב לחסכוני.

* אציין כי הידע שלי מוגבל ביותר ולא מבוסס על ניסיון והבנה מעמיקים. אני פשוט נמצא באותה הדילמה והיאריס והג׳אז (הג׳אז ב-0 ק״מ עולה 96k) נראות לי כאופציות הכי טובות מבחינת בטיחות, סחירות, אמינות וצריכת דלק (פחות מבחינת ביצועים ואיבזור).

פורסם

5 כוכבי בטיחות מ2011 שלא מתייחסים למערכות בטיחות האקטיביות הקיימות כיום (ולא קיימות ברמת גימור סול).

הג'אז בעלת ציון יותר עדכני וגם עולה על היאריס כמעט בכל פרמטר להוציא את המנוע החזק ביותר ביאריס.

פורסם (נערך)

זאת אומרת ש-5 כוכבי הבטיחות ביאריס סול לא אמורים להרשים יותר מאשר ה-4 שיש במאזדה 2 (לדוגמה), כי הם נכונים לבדיקות ישנות יותר ומחמירות פחות?

מה לגבי ההשוואה בין היאריס סטייל (שכבר מאובזרת בנדיבות בכל הנוגע למערכות בטיחות) לבין הגאז?

בעיקר מבחינת צריכת דלק, בטיחות וסחירות (כפי שביקש פותח האשכול).

מניח שמבחינת ביצועים היאריס עדיפה ובכל הנוגע לאמינות שתיהן מעולות.

עריכה אחרונה על ידי Jerusalem100
פורסם

ממליץ לשבת ביאריס לפני ההחלטה, לי הרכב היה פשוט לא נוח בצורה בלתי רגילה.

הגאז' כבר נוחה הרבה יותר ומספקת תחושת נהיגה גבוהה שיושבים בה כמו שהרבה אוהבים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

יצא לי לשבת בשניהם (לנסיעות מאוד קצרות אמנם) ולא הרגשתי שוני מהותי או יתרון מובהק שיש לאחת על פני השניה מבחינת הנוחות.

האם יש עדיפות של אחת מהן מבחינת בטיחות, אמינות וצריכת דלק?

פורסם

בהתאם לדרישות שציינתי למעלה, האם כדאי לקחת בחשבון גם את האיביזה החדשה בגרסת רפרנס? היא די עומדת בתקציב, אמורה להיות בטיחותית יותר (5 כוכבים?), לא בטוח שהמחירון שלה עוד 3 שנים יתרסק ב-70 אחוז (במיוחד כשמדובר בגרסא הכי פחות מאובזרת), והגיר הרובוטי שלה (DSG) מרגיש יותר אוטומט מאשר הגיר של האופל אדם/פיאט 500 לצורך העניין. האם אני צודק? החיסרון היחיד שלה אולי יהיה רק בדמות שנתיים אחריות במקום שלוש...

פורסם

הייתי בודק גם את הגאז 0 קמ, הרכב נבחן ב 2015 וקיבל ציון טוב מאוד, למרות שבליסינג יש את הגירסה הפשוטה יותר עם בלימה אוטונומית בלבד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגזי הג'אז - מבחינה בטיחותית בגרסה הפשוטה יותר של הליסינג (Trend) יש בלימה עירונית אקטיבית, אבל אין התראה להתנגשות מלפנים והתראה לסטיה מנתיב. יש אפשרות לרכוש את הגרסה המתקדמת יותר (Comfort) ב-96,230 דרך CarCost ואת הגרסה הפשוטה יותר דרך GetCar (מישהו מכיר אותם ויכול לתת חוות דעת לגביהם בבקשה?) ב-88,000. האם שווה לשלם מעל 8K בשביל ההבדל בין הגרסאות?

לגבי האיביזה - ככל שידוע לי (כולל מניסיון של חבר שמכר לפני כשנה איביזה במצב טוב מאוד שנקנתה חדשה שנתיים לפני כן), הסחירות שלה לא משהו אבל הביצועים יוצאים מן הכלל.

פורסם

ההפרש שווה לדעתי,

כל האתרים האלו הם לבסוף פרוקסי לחברות ליסינג\השכרה מאחור - אתה מקבל שובר ל"קל-אוטו" או "אלדן" או כל חברת ליסינג אחרת והולך לממש את ה"קופון" אולי אם תלך ותעשה סבב במגרשי האפס קילומטר של חברות הליסינג תוכל להתמקח או למצוא עיסקה טובה, הייתי בודק באוטו-סנטר(המגרש של "הרץ" ויבואן הונדה) אולי הוא יוכל לעזור לך לגבי הגאז'.

פורסם

ניתן ללכת לחברת הליסינג ולהתמקח איתן על רכבי 0 קמ? זה לא שוק שהן הוציאו את ההתנהלות לגביו למעין מיקור חוץ של חברות כמו CarCost וכד׳?

תוכל בבקשה לפרט מעט מדוע לדעתך ההפרש של 8k שווה את הפער בין הדגמים (שמסתכם במצלמת רברס+מסך מולטימדיה+מערכת התראה לפני התנגשות). מסך מולטימדיה ומצלמת רברס ניתן להתקין באופן איכותי בסביבות 1.5k, האם מנגנון התראה לפני התנגשות באמת שווה 6.5k? או שאני מפספס עוד הבדלים מהותיים בין הגרסאות.

ביחוד כשגרסה הזולה יותר היא קצת יותר חסכונית וזריזה.

תודה רבה.

פורסם

יש מערכת בטיחות אחרות(מערכת סטייה מנתיב,מערכת זיהוי התנגשות וזיהוי תמרורים), עדיף תמיד מערכות מקוריות מהיצרן מאשר מערכות שהותקנו מקומית(גם באיכות, גם בהתאמה המלאה לרכב וכמובן בידיעה שאף אחד לא פתח את הפלסטיקה של הרכב ושיחק עם המערכות חשמל כדי להתקין אותן) - כמובן שבמכירה זה יתן לך ייתרון על הרכבים יוצאי הליסינג שיוצעו למכירה.

זה לא רק, בחברות הליסינג והטרייד של היבואניות מבצעים מכירה של רכבי 0 קילומטר גם כן.

• תוכן חדש...