ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,554 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 864 צפיות
מנוע 2.0 (קומפורטליין) 50K ק"מ, החליפו מכסה מנוע (המוכר מתחייב לאי פגיעה בשאסי / בעיה מהותית המנוע / גיר) שיפצו את הדופן ליד מכסה הדלק, סה"כ לא הצלחתי יותר מדי לראות כי כבר היה חושך אבל סה"כ נראה בסדר אך יש לו שפשוף בצד ימין על שתי הדלתות (כ 30 סמ באחורית ו-20 בקדמית) הדלת הקדמית נראת טיפה בולטת בעוד בצד השני חלק (הרגשתי עם האצבע). שתי שאלות: 1. לפי המודעה הבנתי שזה 2000 אך כנראה התכוון לנפח מנוע, וזה 2001, שזה גבוה ב9 א' מהתקציב, השאלה אם שווה להתאמץ בשביל שנה אחת (ק"מ נמוך יחסית) ואם יש הבדל בכלל בין השנים ? 2. האם ההבדל בין הדלתות מעיד על החלפת הדלת ? תודה רבה, קצת רקע: יש לי כרגע פורד אסקורט 95, רכב ראשון, לא ממש מבין לכן זה בשבילי עכשיו פרויקט להבין טוב …
הודעה אחרונה מאת smallfish, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה, הלכתי היום לבדוק סיטרואן סקסו 2001, 1.4, אוטומטית. להלן התוצאות השליליות: 1. מנוע 2. מערכת קירור - רעש מערכת תזמון ושסתומים, נזילות שמן, להחליף רצועת 3. מערכת דלק 4. מערכת הצתה תיזמון לפי הוראת יצרן 6. סרן קדמי ומערכת היגוי - לתקן זויות היגוי, שחיקת צמיגים, סטיות הגה 8. שילדת מרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקון מאחור, הוחלף מכסה תא מטען, הוחלפו חלקי מרכב - פגוש אחורי, לחיצות בפח, פגושים פגומים 9. מערכת בלמים - צלחות שחוקות 10. צמיגים - צמיגים אחוריים פגומים 11. מערכת תאורה כולל מצבר - תאריך מצבר 7/04 12. העברת כח - שמן כהה, דיסקיות הילוכים שחוקות, רעש וחופש ממערכת הנעה מה דעתכם על הבדיקה?? האם שווה לקנות …
הודעה אחרונה מאת גל1, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר שלי עשה תאונה עם סיטרואן קסנטיה. החבר בסדר אין מה לדאוג אבל האוטו לא. לפי מה שהבנתי הרכב נפגע די קשה הוא נכנס במעקה בטיחות וכול החלק הקדמי נמחץ/התעקם ובטח השילדה גם נפגעה. הוא הביא בעל מקצוע שהעריך את הנזק בכ10K, שווי הרכב לפי מה שהבנתי הוא פחות מ30K(קסאנטיה שנת 97 מנוע 2000). הציעו לו גם למכור את הרכב לפירוק ב3K. השאלה היא כזאת מה כדאי, למכור לפירוק ולקנות רכב קטן וחסכוני בתוספת כסף או לתקן את הרכב. ועוד שאלה, האם ניתן להשיג על הרכב יותר בפירוק, המנוע והגיר תקינים לפי מה שהוא אמר לי ואלה החלקים החשובים והיקרים לפי מה שאני יודע.
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רכב משומש, מדגם די ישן (סביבות שנת 95) הבעיה היא שכל רכב שאני רוצה נראה בסדר, אבל בבדיקה הוא נופל על כל מיני בעיות מנוע, גיר וכו'. השאלה היא האם יש דרך לדעת איזה אוטו כדאי לקחת לבדיקה, או שנגזר עלי להוציא 400 ש"ח עבור כל אוטו פוטנציאלי. תודה, יוני.
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
-
פיאט בראבה
מאת kabra_s- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מיהו יכול להגיד לי את הרכב פיאט בראבה אוטומטי 1600 אני מבין שזה פיאט אבל השאלה היא האם ממש לא כדאי לקנות אותו או שהוא רכב סביר תודה
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
רובר קבריולט
מאת HONDA216- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים על הרכב הזה מבחינת אמיונות? איך הגג שלו? בקיצור שווה או לא..
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לכולם וגמר חתימה טובה אז ככה...ידידה שלי הוציאה רישיון ומחפשת אוטו עד 30 אלף... עכשיו הדרישות הן...שיהיה אוטומט ולא רכב צרפתי או גרמני אני אישית המלצתי לה לבחור בין המאזדה 323 שנים 96-7 לאנטיס 95-6 טויוטה קורולה הונדה סיוויק סובארו אימפרזה/לגאסי gl אני אישית חושב שהטיוטה קורולה הרכב הכי מתאים לה...או 323/לאנטיס היא לא מחפשת פוזה...רק אוטומט...אמינות גבוהה... מה אתם אומרים ידידי? מה אתם ממליצים? על מה כדאי ללכת? מה עוד מומלץ? למה לשים לב במכוניות אלו ? תודה רבה לכולכם
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי ידידה טובה שלי נעולה על גולף מהשנים 2000-2002 . הרכב מיועד לנסוע דיי הרבה (ת"א -י"ם). חייב להיות אוטומט. איזה דגם עדיף? 1.6,2.0 או אולי דיזל? יש העדפה לבנזין אלה אם יהיה טיעון ממש מנצח למה דיזל! תגובות מבעלי ניסיון... תודה מראש ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
-
רכב ב75K
מאת ashkenazone- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, אני חוזר אליכם בקשר לרכב ב75K, פליז אל תערכו לי את הכותרת. D:? די בטוח קונה את הסיאט איביזה סטלה, עולה לי 75K מאוטו סנטר, זה מחיר מחירון. צריכת דלק 9.8 בעירוני, 17.2 בבין עירוני. די סביר לא? יש לכם המלצות אחרונות? כאילו משהו שבאמת שווה לי במקום האיביזה. תודה לכולם הדרישות שלי: רכב משפחתי נוח עם צריכת דלק נמוכה, 5 או 4 דלתות, מחיר אחזקה נמוך, לנסיעות רבות, גיר - לא משנה. תודה
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מחפש רכב בשבילי. הוא צריך להיות אוטומט. (לא טורבו) הבנתי שזה יקר יותר לתחזק, ואוכל יותר דלק. רכב יציב על הכביש, מהירות ממוצעת כ 120 ק"מש חסכוני בדלק, 3או 5 דלתות, 2 כריות אוייר, מנוע חזק 1600-2000 (נהג כ 90 ק"ג + מערכת כ 60 ק"ג ) באופן קבוע. יהיה וו גרירה, אז להתחשב בזה. הרבה נסיעות עם עליות. ירושלים טיפולים זולים, (יחסית) ואמין הרכב יעשה כ 25K בשנה. תקציב כ 60K-70K שנתון מ99 אופציות. A3 סיאט לאון (הבנתי רכב כבד יחסית למנוע) תרד אחר) אביזה פולו גולף טויוטה ראנקס( מאיזה שנה מתחיל?) סקודה פאביה רנו מגאן. (רכב חמוד) למי שיש מידע על הרכבים הללו. (צריכת דלק. אמינות ועוד)
הודעה אחרונה מאת גל1, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה ההטבות שאני אמור לקבל כשאני עושה טרייד אין? הנחה במחיר? של כמה בערך? או שזה בא לידי ביטוי בשנות אחריות? אם מישהו יסביר לי את זה אני אודה לו מאוד. (מראש אפילו) ויש פה מישהו שמחזיק סיאט איביזה? אני רוצה לדעת אם יקר להחזיק אותה? בעיקרון ההתלבטויות העיקריות שלי הן בין: סיריון ל-פולו ל-איביזה סטלה מישהו יודע מי עולה יותר להחזיק? לתדלק? מי יותר כדאי לי? כולן בנפח 1400 נדמה לי. תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
לקחתי סוזוקי יורוסוייפט 2003 לבדיקה במכון לשם בדיקת הרכב לפני רכישה. הרכב מוצע לרכישה במגרש שיושב ממש ליד המכון, ואני מודאגת שלא אמרו לי את כל האמת במכון. חשוב לציין גם שהאוטו יד ראשונה מהשכרה, ומוצע למכירה במחיר נמוך בהרבה ממחיר מחירון. מה שכתוב בדו"ח בדיקה: רעש מערכת שסתומים, נזילות שמן קלות ורצועה פגומה. בנוגע לשילדה כתוב: מעיכות בקורות תחתית + קורת רוחב קדמית. כל השאר תקין בפעול מה שאמרו לי במכון זה שאין לי מה לדאוג ממה שיצא בבדיקה, שהמעיכות בקורות הן לא רציניות ושנזילות שמן והרעש במערכת שסתומים אינם דורשים תיקון כלל. אמרו לי שכל הדברים לא צריכים להדאיג אותי ושאני יכולה לקנות את האוטו בראש שקט. האם אתם חושבים שיש מקום לדאגה? שלי
הודעה אחרונה מאת rafi_h, -
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
שלום חבר שלי מעוניין לקנות רכב של 5 דלתות מה הוא לא מחפש משהו מיוחד, רק שיהיה רכב אמין שיוביל אותו לנקודה A ל-B שיהיה קל למצוא כזה למכירה ושלא יהיה מסחטת דלק הוא רוצה נפח מנוע 1400 או 1600 סמ"ק וגיר אוטומט הרצון שלו זה סופר מיני משנת 2000/2001 (טויוטה יאריס ופולו לא נכסות לתקציב) הרכבים שהוא מתלבט הם רנו קליאו פיז'ו 206 סיאט איביזה עוד אופציה שנשקלת מבחינתו היא לנסות למצוא גולף MK4 מהשנים 98-99 אשמח לקבל חוות דעת או עוד הצעות לרכבים שנכנסים לתקציב תודה
הודעה אחרונה מאת גל1, -
אופל קורסה GSI
מאת גולן- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כל מה שאתם יודעים על הרכב בבקשה מחיריי חלקים ,בעיות ,דלק, בקיצור אחזקה??!?!!??
הודעה אחרונה מאת Grand Torismo, -
מפרט טכני ל306
מאת D.G-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מפרט טכני לפיג'ו 306 מנוע 1400 שנת 2000? אני מוצא רק של שנים קודמות שהיה להם הזרקה חד נקודתית וב2000 זה רב נקודתית... אני רוצה נתונים על גודל מיכל דלק,תאוצה מ100-0,ןממונט מירבי... תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת D.G, -
-
VW VENTO TDI 98 שאלה למפרט הרכב.
מאת Guest תמיר .א.-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, הרכב הוא מונית לשעבר, כ130 אלף קילומטר לפי מה שהבנתי מנוע 1900 טורבו..... שהטורבו לא מתפקד הכי טוב... עכשיו השאלה שלי היא, מה הנתונים של המנוע...(HP.KW) נתונים מ0-100KMH. ובכלל.....הטורבו לא מפקד בימלאו לפי דיברי המוסכניק, הרכב אוטומטית, הבנתי שהוא עבר כ140K בערך...... כמה שווה לשלם עליו? ומחר שאני ילך לבדוק את הרכב יותר טוב על מה בדיוק להסתכל?... ובכללית מה אתם אומרים על הרכב הנל.....עדיף מגולף 92 1300 ?. ראיתי אותו היום בערב אבל בצורה חאפרית מחר באור יום אני יסתכל טוב יותר. **כמה עולה לסדר טורבו? או להביא אחד חזק יותר? תודה תמיר
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה קורה חברים אני צריך ייעוץ לגבי הרכב הזה איך מבחינת טיפולים דלק ,בעיות חשמל עם יש,שוק,ואם קונים מחירון בכלל כל מה שאתם יודעים דחוף דחוף דחוף אגב זה לגבי דגם הקופה עם סאן רוף
הודעה אחרונה מאת gizmo3, -
לאדה ניבה 4X4 1 2
מאת Eviatar-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אני חשבתי לרכוש את הרכב שיש בכותרת ואחרי חיפוש לא מצאתי הרבה מידע עליו אז הייתי רוצה שתמליצו לי או ההיפך,אני לא מצפה למכונה חדשה אלא יחסית מבחינת אמינות ואיך היא בכלל על הכביש? וגם אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות במצב סביר כמובן שתיבדק בזול,פיספסתי אחת שנמכרה ב3.5 שנת 93 במצב טוב ועכשיו אני מחפש במחיר דומה ובמצב סביר וטוב מכאנית דגש על מכאנית תודה מראש
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום, לחבר שלי הייתה אונו 93 (מי שזוכר הייתה פעם בעיה עם הקודנית העלתי פה שאלה) בכל מיקרה, איכשהו היה קצר והאוטו נשרף(כנראה הכל לטובה, גם קיבלו רכב חילופי וגם מחירון על האוטו מה שבחיים לא היו משיגים) באופן מסתורי היה להם מקיף... בכל אופן הם מחפשים רכב אמין, בגדול משפחתי,ביטוח זול וחובה ידנית ההתקציב 18 אלף, אם יש משהו באמת שווה אפשר למתוח עד 20 ולא אגורה יותר.
הודעה אחרונה מאת גל1, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שיהיה זול יחסית, לא זללן במיוחד בדלק (ככל הניתן) וטיפולים סבירים. חשבתי על פיאסטה / אונו / 205 / איביזה / שרייד או 106. אני לא רושם ג'אסטי, כי אני לא מסוגל להכנס לאחת כזו, משום מה. בנוסף, אני לא רושם הגבלת מחיר, כי למעשה אין כזו ממש למישהו יש המלצות לאחד מהרכבים הללו, עם דגשים מסוימים? כמו כן, מישהו מכיר סוכנות טרייד אין בירושלים שאולי שווה לבצע בה את העסקה? (כרגע מחזיק ביונדאי לנטרה 96, שמורה להפליא)
הודעה אחרונה מאת TheComedian, -
-
Opel Corsa 94
מאת SIMONSS- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר ברכב יד שניה שעשה 110 אלף זה הגיוני בכלל? מנוע 1400.... רציתי קצת חוות דעת על האוטו חסכוני, אמין טיפולים יקרים? תודה
הודעה אחרונה מאת SIMONSS, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה למשפחה שלי אין רכב,ונכון לעכשיו אין לי על מה לנסוע בתקופת המלווה. השאלה אם כדאי לי לקנות במשותף עם המשפחה רכב זול כגון ג'אסטי ושאבא שלי שהוא המלווה היחידי שלי יהיה איתי בנסיעות. הבעיה שאבא שלי צריך לעשות שיעורי ריענון כי הוא הרבה שנים לא נהג,וגם כנראה הוא לא צריך את הרכב הרבה,אולי פעם בשבוע. וגם אני לא אשתמש ברכב אחרי שיסתיים המלווה כל כך הרבה כי אין לי הרבה כסף לתחזק את הרכב מבחינת דלק. עכשיו השאלה אם כדאי לי לקנות עכשיו ולשלם חצי מהרכב שיהיה משפחתי ולהתאמן בתקופת המלווה וכדי שאני לא יישכח לנהוג או שכדאי לחכות 3 חודשים שיהיה לי כסף ואני אקנה את הרכב ולא תהיה מגבלת מלווה. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Zboy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, לקחתי מאזדה 121 שנת 94 לבדיקה, והתוצאות לא טובות. הבוחן טוען שהאוטו במצב מכני לא טוב, ושהאוטו יצטרך לעבור אוברול מתישהוא בעתיד (לא רצה להגיד זמן משוער). כמו כן התיבה תצטרך לעבור שיפוץ מתישהוא (שוב, בלי הערכה של זמן). כשאני נסעתי על האוטו הוא נראה לי די סביר, נוסע סבבה, אחלה מזגן. השאלה היא האם כדאי לקנות את האוטו ובכמה (המחירון 22200). תוצאות הבדיקה (רק הדברים החשובים): 1. מנוע : בלאי פנימי גבוה/הגיע בחוסר שמן, לחץ עוקה גבוה (מבלאי), מנוע שורף שמן, מנוע מצלצל ומזייף, רעשים במנוע + אביזרים וגלגלות, נזילות שמן, תושבות מנוע פגומות, אין אחריות להתחממות יתר, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, תצרוכת דלק גבוהה, סימני נזילה בחיבורים, לתקן מערכת דלק 2. שילדה : הר…
הודעה אחרונה מאת אחדשלאמבין, -
-
- 23 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני חושב שקראתי כל שירשור בפורום לגבי הלאון טורבו והאימפרזה טורבו ועדיין יש לי מספר שאלות אני מעונין ברכב משפחתי (נשוי + 1 ובקרוב + 2), חשוב שיהיה 4 או 5 דלתות, שיהיה אמין כמה שניתן, שהאחזקה תהיה יחסית שפויה (ביטוח טיפולים וצריכת דלק) לא מחפש עלות של יפנית משפחתית 1600 אוטומטית אבל שפויה, חובה שיהיה מהנה לנהיגה במעט שאני נוסע לבד. ידוע שהאימפרזה טובה יותר בכל הקריטריונים פרט לאחזקה (אשמח לשמוע דעה אחרת בנושא עם יש למישהו) השאלה היא אם הלאון טורבו מאכזבת בסיבובים ובכח מפני שזה די מה שהיבנתי מהשירשורים, והאם יש הבדל משמעותי בין הדגם עם ההנעה הכפולה לא קבועה לדגם עם ההנעה הקידמית בלבד באחיזת כביש והנאה מנהיגה בכלל (לא ראיתי כלל היתיחסות לנושא זה). דבר שמאו…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני לקראת קניה של 306 ידנית אני עדיין לא נסגרתי על גרסא מסויימת מחיר של עד 25000ש"ח ההתלבטות היא 1.6 או 1.4 ו-דגם XN\XR\DIAMOND. (תווך השנים 96-99) 1. מהי הביקורת הכללית לגבי הרכב? 2. מה ההבדל בין הXR לDIAMOND? 3. מה ההבדל בביצועים בין 1.4 ל1.6? 4. והכי חשוב, מהי צריכת הדלק של שני הדגמים הנ"ל? (זה כמעט המשפיע העיקרי על הבחירה שלי) איזה אופציות קיימות עוד לרכב בסגנון הזה ובמחיר הזה? (אני לא מצאתי שום דבר יותר טוב מזה ואשמח לקבל עוד אופציות..) בכל אופן הכי חשוב לי זה תצרוכת דלק נמוכה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 864 צפיות
אני צריך המלצה על רכב אוטומטי (בשביל בחורה) בתקציב עד 28K , שיהיה אמין מבחינה מכנית, צריכת דלק טובה (עדיף הזרקה). 1- מהו תחום ק"מ שעשה האוטו שעדיף לקנות בתקציב כזה 2- איזה בעיות עלולות להיות באוטו שכדאי לבדוק לפני הקניה (כל סוג רכב מאופין בבעיות שלו +-)
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב שמיועד לנסוע מעט (מרעננה לרמת גן וחזרה). הדבר הכי חשוב באוטו הוא אמינות, אמינות ועוד פעם אמינות. רצוי גם שהמזגן יעבוד כמו שצריך. חשבתי לקנות מיצובישי סופר לנסר, אבל אין לי התנגדות גם לאוטו יותר קטן. על איזה רכב אתם ממליצים ? תודה מראש לכולם.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני חייל בן 20 ואני מחפש את הרכב הראשון שלי. אני רוצה רכב אמין חסכוני בדלק וגיר ידני, שיסיע אותי ממקום למקום בלי שאיפות לספורטיביות. כרגע מצאתי סוויפט 1300 מודל 94 ידנית 5 דלתות במצב לא רע עם קילומטרז של 150K המוכר רוצה עליה 16K, מה אתם אומרים האם סוויפט היא בחירה טובה או שיש בחירות עדיפות עליה בשוק. אגב ההתקציב שלי הוא 20K כולל ישור קו אם צריך וביטחים...
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
המלצה לרכב עד 20K 1 2 3
מאת michaelsko- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום אנשים, אני חדש כאן בפורום, וגם חדש לכל תחום הרכב. אגב, אני בן 22, עוד מעט 23. אני מחפש לקנות אוטו בתקציב של עד 20,000, עם עדיפות לאיזור ה-17-18. הדרישות שלי הן כאלה : הרכב ישמש לתחבורה. זה אומר, שאני לא מצפה ליכולות ספורטיביות כאלה או אחרות. כמו כן, הנסיעות לא יהיו רבות, אבל חלקן יהיו רחוקות (נסיעה מהדרום לצפון פעם בחודש נניח). כל השאר זה נסיעות יחסית קצרות. מבחינת דרישות נוספות - שהרכב יהיה חסכוני (מחירי הדלק בשמיים ואני חייל) ושיהיה כמובן אמין ככל שניתן. אני אשמח לקבל המלצות כלליות שיתנו לי כיוון, וכמו כן אני אשמח לקבל הצעות של דגמים ספציפיים. תודה רבה, מיכאל.
הודעה אחרונה מאת michaelsko, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מבחינת תיקונים, מה יותר יקר להחזיק? דייהטסו או סיטרואן? ובכלליות, יותר יקר להחזיק אוטו אירופאי מיפני לא? ומה עם אמריקאי בתמונה?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 776 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Tal7
- לב טוב
- Johnathan
- D1winner
- כוכב השחר
- חד אופן
- arice
- MIHAEL
- yohai71
- גולדן191
- AmitGo
- stx