Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי סוזוקי יורוסוייפט 2003 לבדיקה במכון לשם בדיקת הרכב לפני רכישה. הרכב מוצע לרכישה במגרש שיושב ממש ליד המכון, ואני מודאגת שלא אמרו לי את כל האמת במכון.

חשוב לציין גם שהאוטו יד ראשונה מהשכרה, ומוצע למכירה במחיר נמוך בהרבה ממחיר מחירון.

מה שכתוב בדו"ח בדיקה:

רעש מערכת שסתומים, נזילות שמן קלות ורצועה פגומה. בנוגע לשילדה כתוב: מעיכות בקורות תחתית + קורת רוחב קדמית.

כל השאר תקין

בפעול מה שאמרו לי במכון זה שאין לי מה לדאוג ממה שיצא בבדיקה, שהמעיכות בקורות הן לא רציניות ושנזילות שמן והרעש במערכת שסתומים אינם דורשים תיקון כלל. אמרו לי שכל הדברים לא צריכים להדאיג אותי ושאני יכולה לקנות את האוטו בראש שקט.

האם אתם חושבים שיש מקום לדאגה?

שלי

פורסם

תקראי את השרשור הדביק שבראש הפורום.

יכול להיות שהסוחר מבצע בדיקות רבות אצל השכן שלו וזוכה ליחס מיוחד.

כדי להיות בטוחה, כדאי לך לקחת את הרכב לבדיקה במכון אחר, שאת תבחרי.

ובלי קשר - היורוסוויפט אינה מכונית מומלצת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ממגרשים בכלל עדיף לא לקנות, אבל תראי יש יוצאי דופן, אי אפשר לדעת..

סה"כ לפי מה שאני יודע, למגרשים לא אכפת אם תגידי להם מקום אחר שאת רוצה לבדוק.

שורה תחתונה, לא רצוי ממגרשים, אבל אם המחיר מתאים לך אוקי, לכי תמיד אם מישהו שפחות או יותר מבין במכוניות.. ויכול לדעת מה נזק לא טוב, ומה נזק שאפשר לדלג עליו.

פורסם

פגיעה בקורת רוחב-לפי מיטב ידיעתי זה שילדה.

וכן בדר"כ לא לוקחים לבדיקה במכון שקרוב לסוחר,

ועוד נתון-חברות השכרה/ליסינג ושות' בדר"כ מוכרות את הרכבים שבמצב סביר בעצמן,כדי להפסיד כמה שפחות ואת כל הזבל זורקות לסוחרים(סליחה "טרייד אינים") למינהם במחירי ריצפה.....

פורסם

אני חושב שתלכי לחפש רכב אחר...

ותקחי איתך מישהו או מישהי בעל הבנה בסיסית לפחות פעם הבאה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

להתרחק להתרחק ושוב להתרחק ממגרשים,סוחרים או השכרה!!!

אני חיפשתי אוטו במשך 8 חודשים אבל בסוף מצאתי אוטו פ33ה במחיר מציאה.

לאשר לקורת רוחב זה אכן שלדה(מחבר את קורות המרכב לאורכן). האוטו כנראה עבר תאונה בחזית.

תחפשי רק פרטיות!

פורסם

בגדול בינתיים בכל בדיקה שראיתי היה רעש ממערכת השסתומים ונזילות שמן.(זה לא אומר שזה המצב באמת....)

אבל לי נראה קצת מסריח שהבדיקה התבצעה ממש ליד המגרש, לא הייתי סומך על זה בכלל ולא משנה מה הבוחן אמר לאחר הבדיקה (מחר הוא יכחיש כל קשר לזה).

אני לא יכול להגיד לך אם כדאי או לא כדאי כי קשה לבחור רכב בעזרת המקלדת אבל על פניו זה לא נשמע עיסקת חייך....

שואל ועונה, ירוחם

• תוכן חדש...