ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,553 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי חבר'ה, אני ממש מתלבט בין 3 דגמים-פולו, קורסה וקליאו. אני מחפש בגדול רכב ידני מנוע 1.4. אני סטודנט שנוסע לבד בד"כ. אני מחפש בעיקר אמינות, צריכת דלק לא גבוהה. מה אתם אומרים? הרעיון הוא קורסה 96-97, פולו 97 או קליאו 98-99. לעזרתכם אודה.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 45 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לאחר שירדתי מוולוו ): ותקציבי ירד גם אני שוקל אופציות נוספות לרכב ראשון. תקציב: 20-30K דרישות: חסכונית,אמינה וזריזה. תווך שנים :94+ אני מחפש רכב ספורטיבי ,עדיף שיהיה במרכב של 3 דלתות ואבזור טוב (עם אפשר סן-רוף זה טוב הרכבים: פיג'ו 106 3 דלתות ראלי\XSI צורה חדשה החל מ97 סיאט איביזה 3 דלתות פולו 16V פיאט בראבו 1.4 ידנית בלבד! מיצובישי קולט. גולף ניסאן סאני מה הכי מומלץ בישבילי בתור רכב ראשון? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת בעל אוהב, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. התקציב שלי הוא בסביבות ה-50 אלף, ואני מתלבט בין מאזדה/קורולה שנת 99, או שאולי באותו התקציב עדיף לי לרכוש מיני כמו 206, קליאו וכ'ו. הכי חשובה לי האמינות של הרכב, ושיהייה לי קל למכור אותו עוד שנתיים במחיר טוב (שיישמור על ערכו על כמה שניתן). חוץ מזה, אני גמיש בכל שאר הפרמטרים. אשמח לייעוץ. תודה.
הודעה אחרונה מאת גל1, -
פיאט בראבו
מאת Gargoyle- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אנשים, בשעה טובה אח שלי רכש* (קנה כבר!!!) פיאט בראבו 98' 1.6 16V דגם SX אני רוצה שתגידו לי אם מישהו יודע ממה להזהר באוטו איזה מחלות יש לו, אם למישהו יש ניסיון איתו ולקחים, או טיפים, תודה רבה (לא טיפים לבן אדם שקונה אוטו ראשון) ובנוסף אני יודה למי שיוכל לעזור לי בנוגע לדגם הזה, כמה כ"ס יש לו (90 או 105?) משקלו וההצאה למאה??? תודה רבה!!!!!!!! עמרי.
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
ג'יפ צ'רוקי
מאת Vanquish-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חשבתי לקנות גיפ צ'ירוקי שנת 2002+ מה אתם אומרים??אמינות?ביצועים?עלות אחזקה?יכול שטח? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
135,000 קילומטראז' שנת 92 מנוע 1000 סמ"ק ללא מכות או תאונות. עוד חודשיים נגמר הטסט יש בה אימובילייזר ועוד איזה שטות קטנה אני לא זוכר מה. אבל מצאנו בה בעיות שדורשות תיקון במנוע,הלך לה הראש מנוע,הקלאץ' התושבת של המנוע ועוד כל מיני דברים קטנים...קיצר סגרנו עם מכונאי על 1300 שקל תיקונים. ולמוכרת שילמנו 7 אלף שקל. הבאנו את המורה שלימד אותי נהיגה,הוא בעצמו בדק את הרכב ומצא את כל הפאקים האלה,הוא אמר שבמחיר כזה אני לא יימצא משהו יותר טוב ושזאת עיסקה מוצלחת... זה היה משתלם לי?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן! לקחתי לבדיקה רנו קליאו שנת 2001 עם 45,000 ק"מ (אוטו'), הבדיקה נערכה במכון "דינמומטר" בתל - אביב, התוצאות לפניכם: 1. מנוע, מע' קירור, מע' דלק, מע' הצתה: רעש מערכת תזמון ושסתומים, תושבות מנוע, נזילות שמן, לתקן ולנקות מערכת קירור, תפקוד מערכת דלק והצתה לקוי. 2. מע' פליטה: מערכת פליטה פגומה, רקבונות במערכת פליטה. 3. סרן קדמי ומערכת היגוי: חופש הגה ותושבות , חופשים במתלים, הגה מושך בנסיעה, תיקון וכיוון ציר קדמי ואחורי. 4. קפיצים : תקין. 5. שלדת מרכב: משמעות נמוכה - פגיעה מאחור ומעיכת פחים, מעיכות פנל ובגג הרכב, צבע פגום, פגושים פגומים. משמעות שולית - מנגנוני שמשות אינם תקינים והוחלפו שמשות. 6. צמיגים : צמיגים שונים. 7. מערכת ת…
הודעה אחרונה מאת itzikdb, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכב מיד שנייה. כבר חודש אני מעביר בחיפוש אחרי לוחות המודעות השונות אך על פעם שומע דברים חיוביים או שליילים אשר משנים לי את החיפוש. בגדול-אני מחפש רכב בסכום של כ-35-40 אלף שח, אוט'...שלא גוזל דלק רב כמובן. השימוש הגדול יהיה לנסיעות ללימודים + עבודה ולכן מדובר ברכב קטן. ההמלצות השונות שקיבלתי עד כה סבבו: פיאט (בראבו, פונטו ספייס), קורסה, אקסנט, פולו ואיביזה. הבנתי הדווקא דגמי האוט' של הקורסה והפונטו לא ממש טובים ושיש DELAY גדול בין ההילוכים השונים ולכן בשלב זה ירדתי מ-2 רכבים אלה. הידע שיש לי ברכבים לא גדול ולכן אני ממש ממש אשמח לעזרה ממכם...בנושא איזה רכב הכי כדאי לי - כמובן בשאיפה שיראה גם טוב ועם אמינות גדולה. תודה מרא…
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מחפש רכב לאישתי (חובה אוט' ללא פשרות מכיוון שהיא לא יכולה לנסוע על גיר רגיל), מכיוון שהיא יולדת בעוד כחודש וחצי היא תצטרך גם מקום לעגלה ולילדה שלנו, התקציב שלי גובל ב2000 ש"ח *** תיקון - 20,000 ש"ח *** ולכן אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לגבי רכבים בתקציב הנ"ל. הכיוון שלי הוא יפני או קוריאני מכיוון שנכוותי כבר בעבר מרכבים אירופאים ולא פעם אחת(פיג'ו 106/306, רנו קליאו, סיטרואן BX, פולקסווגן פולו ועוד...). אני יודע שהשאלה שלי היא שאלה שעלתה מס' לא רב של פעמים לפורום אבל לא ברור לי תמיד ההמלצות שלכם, לדוגמא המלצה על דייהטסו אפלאוז, נכון שהרכב זול בטירוף אבל אם לא הוחלף לו מנוע בשנתון הזה אז זה משהו שיקרה בקרוב, כנ"ל לגבי הגיר. לגבי צריכת דלק, נראה לי ש1/10 זה די…
הודעה אחרונה מאת yonix250, -
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
1. במגאן 1 ידוע לי על בעיות קשות בגיר האוטומטי, לא שמעתי על אותן בעיות בקליאו, האם מישהו יודע? 2. מאיזה שנה יש להשיג קליאו 1400/1600 אוטומט עם ABS?
הודעה אחרונה מאת yonix250, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר שלי מתלבט בינהן... אמינות,כח,צריכת דלק,ביצועים...? לדעתי שיילך על האיביזה כי המנוע של פולקסווגן,אמינות טובה,ביצועים טובים ואוטו פוזה בטירוף... מה אתם אומרים? תודה
הודעה אחרונה מאת or_cohen, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לקרובת משפחה שלי יש הצעה לרכוש 106 ספציפית. לי יש בינתיים רק פרטים ראשוניים ב'טלפון שבור' (בירורים בדרך): שנת ייצור 1996 מיד לא נמוכה (4 או 5) מנוע 1600 הוחלף לפני שנה, לא ידוע עדיין מה היה קודם תיבה אוט' (לא ידעתי שיש בכלל 106 אוט') פח ומצב כללי של המרכב נראה טוב לעין בלתי מזויינת סיבת המכירה היא ש-"רוצים לרדת משתי מכוניות בבית לאחת" המוכ?ר מו?כ??ר (לא למשטרה, לקונה ) מחיר נדרש 21. השאלה היא אם בכלל שווה לבדוק את העסקה הנ"ל לעומק, ואם כן מה חשוב לבדוק ברכב כזה.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב גמיש של בין 30K ל 40K (גמיש כבר אמרתי..) לשימוש בעיסקי ע"י עובדי (יש לי עובדים נהדרים והם ישמרו עליו). הרכב צריך להיות קטן עד משפחתי, חסכוני - גיר רגיל - והכי חשוב אמין, שיטריד מה שפחות. איזה אופציות עדיפות לנו? . בבקשה לדלג על פג'ו ומיצובישי - שני הדגמים הנ"ל הרסו אותי בציניות בתקופת התפרנות בחיים שלי ועד היום אני לא יכול לסלוח....
הודעה אחרונה מאת tomitom, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לבעלי הניסיון, כדאי להתעסק עם זה? או לחפש משהו אחר....
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מוכר פגו 307 שנת 2002 יד ראשונה עם 51 אלף ק"מ. כל מי שמתקשר שואל כמה אני גמיש.טסט עד ינואר אגב.הרכב במצב מצוין לטעמי, ללא תאונות. ( כל הפרטים הללו הם רק כדי לתת רקע כדי לענות על השאלות). שאלות: 1. האם יש מה להיות גמיש בכלל? חוץ מעניין הטסט שעומג להגמר. מה מצב השוק היום? כמה כסף אני צריך להוריד, אם בכלל? 2. במידה ואני לוקח לבדיקה, על אלו ריג'קטים אני אמור להוריד משווי הרכב? צריך לזכור..זהו רכב בן 4 אני משער שיש גם בלאי טבעי, לא? תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת madmax, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחרונה אני שוקל לרכוש רכב גדול יותר , גדול בהשוואה לקליאו , ז"א רכב משפחתי מעל 1.4 סמ"ק הרכב משמש אותי לעבודה ולשעות הפנאי ואני מתלבט האם לרכוש רכב "שמדבר" אלי , שלא קשור לעובדה שאין לי משפחה ואני לא צריך רכב גדול ופחות חסכוני , או לרכוש רכב שתואם את הדרישות שלי {שוב : עבודה , ושעות הפנאי} , קטן , קומפקטי , שמשרת את המטרה העיקרית , אבל פחות מהנה מבחינתי.. האם אני ארגיש חסרונות גדולים "במעבר" הזה ? יש פה מישהו שעשה כזה מעבר שלא קשור לצורך כלכלי/פרקטי , ויכול לייעץ ?
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. משהו יודע לומר לי איך הפוקוס מבחינת אמינות? המלצות עליו/טענות. אני שוקל לקנות אותו. תודה.
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
- 27 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אני מוכר את האוט שלי גולף מנוע 2000. מה לדעתכם הכי נכון או כדאי לקנות? מי הכי ספורטיבי? ומי הכי טוב? תודה חברים
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-GT, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות רכב חדש, תיבת הילוכים אוטומטית. נפח מנוע לא יותר מ -1400 סמ"ק. חשבתי על פז'ו 206 XLINE 1.4 או Yaris sol או דייטסו SIRION. אני מחפש רכב זול חסכוני ואמין (לא יונדאי GETS). אני אודה מאד לכל אדם שיוכל לתת לי מידע מסויים על אחד הרכבים הנ"ל שיעזור לי להגיע להחלטתי. ואם יש הצעות לרכבים אחרים בסגנון המיני בעלות המנועים הקטנים, עם תיבת הילוכים אוטומטית. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. אני מחפש רכב באיזור ה 70 אלף ומצאתי מאזדה לאנטיס שנת 2002 מנוע 1600 גרסת GLX (רק ללא סאן רוף) ב 69 אלף שקל. המכונית עברה קילומטרז' נמוך (כ 40 אלף) ואני קונה אותה מאדם שאני מכיר די טוב, וטיפל בא טוב. השאלה שלי האם המכונית הזאת היא אמינה? האם אין בא בעיות מיוחדות? והאם צריכת הדלק שלה היא לא גבוהה (אשמח לקבל מספרים מודייקים - פחות או יותר)...? המכונית היא למשפחה ונסיעות ללימודים (בגלל זה גם צריכת הדלק), לא בשביל רייסים/פוזות וכו'.... כמו-כן אשמח לקבל מידע על מערכת הסאונד האורגינלית שבאה באוטו. אני צריך אם מישהו יודע את סוגי הרמקולים האחוריים, את החברה והגדלים, וכמו-כן את הקדמיים... זאת מכיוון שיש לי מערכת של PIONEER PREMIER ואני צריך להתאים רמקולים …
הודעה אחרונה מאת nimi13, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המאזדה שלנו 626 נמכרה, אמא שלי מחפש רכב עד 35 אלף. נתקלנו באדם שמוכר מאזדה לאנטיס 323 שנת 98, לרכב יש מספר מכות פח, ואחרי תאונה שיש קצה שילדה מאחורה, לרכב יש סאן רוף, ואיבזורים מכאן עד מחר, מאוד מצא חן בעייני הרכב. המחירון הוא 45 אלף, הוא אוטומטי, הבעלים שהוא יד 1 מטופל בקביעות המורשה ויש קבלות והכל, ועבר 160,000, אבל הפנים במצב מדהים ממש ממש יפה, הכל עובד. האם לדעתכם שווה לרכוש אותו כמו כן מישהו יודע מהי צריכת הדלק שלו? ומה עוד תוכלו לספר לי על הרכב? תודה רבה. כפיר
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני לא מתמצא בעניין ואני מבקש לדעת פרטים כמה שיותר אמינים וכמה שיותר מדוייקים על BMW 316I שנת 89. אני מעוניין לדעת אם יש לה הזרקה או קרבורטור... מהם הביצועים שלה ונתונים טכניים רבים ככל האפשר. בתודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת toyota_555, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש מכון בדיקה (אמין) לרכב ליד רמת גן - יש הצעות למישהו ??
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חבר רוצה להחליף רכב מסוג דיהו סופר רייסר 1.5 ידני שנת 95 במצב מצוין שמורה מאוד +טסט ל10 חודשים עברה טיפול 10K לפני חודש + ח"ח נ"מ ה"כ הזרקה צבע כסף+רדיו דיסק MP3 ללא תאונות יד 2 בעבור כמה שווה למכור או להחליף לרכב דיזל? איזה רכב דיזל עד תקציב 20K יהיה הכי עדיף מהדרישות הבאות: 1) אמין שלא יבקר הרבה במוסך (במצב שהואוטו מטופל) 2) שיהיה לו צריכת סולר כמה שיותר קטנה 3) שיהיה מרווח ונוח (צורת פרייבט) 4) שיהיה בטיחותי 5) שיהיה שנתון 94+ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי 2 שאלות 1. אני רוצה לדעת איזה אוטו מבין אלה שאני הולך לירשום הולך להימכר לי יותר מהר ואיזה אוטו ישאר לי בחנייה ויעלה אבק, הרכבים הם (כולם הולכים להיות יד שנייה): א.יונדאי אקסנט דגם אסטים 2001 יהייה לה משהו כמו 70K ק"מ ב.אימפרזה שנת 2001 70K ק"מ תבע ירוק מטאלי. ג.פונטו 2003 משהו כמו 46K ק"מ דגם FUN ד. פונטו דגם CLUB יהיה לו משהו כמו 40K ק"מ השאלה השנייה היא האם יש הבדל (ברור שיש) בין בפונטו CLUB או הפונטו FUN מה ההבדלים?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין לברר איתכם איזה מהנ"ל כדאי בתקציב של כ65K אני אגיד לכם מה אני יודע ומה אמרו לי במוסך: קורולה- אמין אבל נראה לי שהמנוע חלש. מעדיף 2003 כי הוא הרבה יותר מרווח וטוב אבל הוא יקר. במוסך אמרו לי שהוא אמין מאוד. המחשב דרך עושה בעיות? קסארה- במוסך אמרו לא צרפתי ואני נהגתי לפני כמה שנים בשיעורי נהיגה על הרכב והוא היה עגלה אבל אולי בגלל שהוא היה של מורה נהיגה. הוא גם צפוף 626- הייתי הכי מעדיף כי הוא מנהלים אבל במוסך אמרו לי שהוא אוכל מלא דלק וכך גם סבא שלי אמר אוקטביה- במוסך אמרו שאם הוא במצב לא טוב אז זה בלגן,הבנתי שהחלקים יקרים בגלל צ'מפיון. אין לי מושג על האוטו יותר מדי. איך המנוע שלו ואיך הוא בכלליות? מרווח? יש סיבה לגעת בסקודה?…
הודעה אחרונה מאת Chooch, -
- 1 תגובות
- 821 צפיות
אבא שלי חושב על להחליף את הרכבו. מה בעצם המתחרות הכי כדאיות שיש בשוק כרגע? והאם בכלל שווה לחכות למשהו שיבוא בעתיד הקרוב? האם כדי לעלות ברמה חייבת להיות קפיצה של לפחות 100 אלף שקל כדי לעלות ברמה?
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
מה צריכת הדלק של אימפרזה טורבו שנתון 95-6? כמה עולה ביטוח מקיף לאימפרזה טורבו?
הודעה אחרונה מאת stiffler, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם, אחרי מחשבות ארוכות, הגעתי למסקנה (והפעם סופית!) שאני מעוניין בדייהטסו שרייד שנת 2000 ידנית. אני כל הזמן משנה את דעתי, אם לבחור ב1.3 או ב1.5 ולכן אני מבקש להתייעץ עמכם (אחרי חיפוש שלא הניב אף תוצאה מספקת). היתרון שמושך אותי ל-1.5 הוא שהיא גדולה - תמיד מכוניות גדולות השרו בי ביטחון, למרות שאנ י מודע ששתי המכוניות הנ"ל ובטיחות הם שני דברים שונים, אבל עדיין ההרגשה לסוע במכונית עם בגא'ז (לא כזו קטנטנה וגם לא הייתי מחשיב אותה כגדולה) מהווה קצת יותר ביטחון עצמי. הבנתי ש1.3 היא 83 כ"ס ו-1.5 היא 90/95 (מה נכון?) ויש לי כמה שאלות. 1. ה-1.3 היא מכונית מאוד חסכונית, האם גם ה-1.5 היא חסכונית (להזכירכם: ידני) ? 2. האם המנוע 1.5 קטן על המכונית, או שהיא מכונית ק…
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הייתי היום במכון בדיקה קומפיוטסט בת"א,עם פיג'ו 206 XS מנוע 1600 מודל 2000 90 כ"ס. הרכב הוא יד 1 עם 106K,ובעל הרכב הודיע שהרכב הנ"ל ללא תאונות חוץ ממכסה מנווע שהוחלף עקב רוכב אופניים שפגע בו. בסיום הבדיקה ישבנו עם הבודק ואלה התוצאות: 1:מנוע לא תקין 65% רעש מערכת שסתומים נקישות ייתר,להחליף תושבות מנוע,נזילות שמן. 2:מערכת הנעה:לא תקין 66% לכוון או להחליף מצמד,נזילות שמן. 3:מערכת קרור לא תקין קורוזיה בחיבורים. 4:מערכת דלק ופליטה תקינות. 5:מרכב 93% הם טוענים שיש קצה שילדה קדימה ואחורה בפינות הימניות,הוחלף מכסה מנוע. 6:יש צורך באיזון גלגלים. 7:מערכת חשמל ותאורה תקינים. כמו כן הבדיקה הראתה שהרכב הנ"ל מספק 84 כ"ס 12.4 קג"מ במקום 90כ"ס ב13.5 קג"מ אני יודע …
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 508 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RedLabel
- אהרן ג
- HybridBoy
- vigi
- SurfHigh
- discoTD5
- Shaike.Zam
- GTאי
- natco
- שחר 1
- T_A
- חוםואבק