Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטן זריז וחסכוני ב20-30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הידיות של הדלתות אכן מתפוררות בהרבה מכוניות מהדגם הזה, בראבה/בראבו.

בעיות חשמל, ממה שאני נתקלתי, מנורות נשרפות לפעמים- לא משהו רציני שצריך להדאיג, שוב זה מהניסיון שלי.. מספר שקלים בודדים ומחליפים לחדש.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדגמים החדשים יותר נפתרה סוגיית הידיות - החומר ששימש להכנתן הוחלף באחר.

אני חושב שהקצה העליון של התקציב די קולע לשנתונים החדשים יותר.

אפשר גם לבדוק את האפשרות של התאמת ידיות מהחומר החדש לדגם רכב ישן מה שיפתור את הבעיה.

מה עם 306 כמו ששאלתי ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

RGUNV ראיתי בהמלצת פה למישהו בפורום על האסקורט כמו שיש לך.

האוטו אמין, וצריכת הדלק שלו גבוה יחסית לרכבים שאמרתי??

ודרך אגב אני מחפש רכב גם שאני יוכל למכור אותו בערך במה שקניתי...שיהיה שוק אני לא רוצה להפסיד עליו.

משהו לא ברור לי באינטיריור של האיביזה...הוא ניראה ממש מוזנח לעומת האינטיריור של הפונטו וכ'ו.

קליאו B ניתן למצוא בתקציב הנ"ל?

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

האוטו אצלי רק חודשיים וחצי-

בינתיים ללא בעיות מיוחדות.

נחשב לדגם פחות מוצלח של פורד, אבל עדיין פורד זה פורד (חוץ מאיזה דגם שנתה להתפוצץ אבל לא נכנס לזה):wink:

הרכב יחסית חסכוני - 150 ק"מ בשבוע בסביבה עירונית פקוקה בצריכה של 1/8-9 .

טיפולים זולים ופשוטים, מנוע שקט שעובד חלק (אצלי), מושבים די קשים יחסית לצרפתיות, גם המיטלים.

אני חושב שעשיתי עסקה טובה.

כל רכב שבשעת המכירה יהיה שמור ימכר די בקלות

כמו כן לא מדובר כאן על רכב ב200000 ש"ח , ירידת הערך של הרכב די נמוכה (מהמחיר הזה)

למידע נוסף ונרחב יותר במידה והרכב מוצא חן בעיניו פנה בפרטי.

אטרקציות לאירועים

פורסם

אממ כן אבל ראיתי גם פורד פיאסטה מהחדשות (והיפות), שנת 2002 ב35 אלף שח!

עם אני מחכה עוד קצת הרכב יכנס לי בתקציב, וזאת הצורה החדשה, והיא מאוד יפה ,בפנים במיוחד...

מישהו מכיר תרכב, שמע על בעיות שהוא עושה? צריכת דלק?

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

לשתי חברים יש פיאסטות

אחת 97 - לא ממש יפה אבל אמינה עברה איזה 130 אלף ללא תקלות מיוחדות ונקנתה מליסינג

אחת 2002 - יפה יותר חדשה יותר אמינה לחלוטין ודי נוחה מבפנים, כמו כן יש רושם שהיא מרווחת יותר.

הפיאסטה נחשבת לרכב יחסית מיושן אך בכל זאת צריכת הדלק שלה נמוכה ואמינותה גבוהה

אם חברך מעוניין ראיתי היום מודע של רכב בידיעות או מעריב - אסקורט יד 1' 78000 ק"מ

אם יחפש ימצא את המודעה

אטרקציות לאירועים

פורסם

אני מדבר איתך על הפיאסטה החדשה . ממודל 2002.

מה אתה אומר עליה לעומת המתחרות?

ומה שחשוב לי זה אמינות וצריכת דלק, והרכב ניראה דווקא דיי טוב לעומת המתחרות ודי אקסקלוסיבי :)

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

וואי וואי, פיאסטה מכונית על פצצות ספורטיבי מאיץ מ0 ל100 ב17 שנה חבל"זזז

נשרטת ? הכל טוב ?

מ"רכב ספורטיבי" כמו שאמרת וציינת את הראלי, בראבו עוד מילא, וניסאן סאני (מסיבה לא ברורה ממש. אולי אתה עומד להיות סבא ואז אין שאלות), הגעת לפיאסטה וסיריון. יפה.

ההצעה שלי היא לשאול את אבא אם הוא מוכן להביא לך בכלל 20K ולהשתמש ב10K שנשארו מהבר מצווה בבנק. אחר כך תחשוב על טסט, דלק וביטוח. אה, ותיקונים. זה לא מכונית חדשה, ומן הסתם הסיכויים גבוהים יותר שתתקלקל.

אחר כך, אם הוא לא יצעק עליך שהוא רואה עכשיו טלוויזיה, תוכל לדבר איתו על האוטו. הוא כמובן יגיד לך לקנות רכב עם הנטיות-הכי-לא-ספורטיביות-שיש-בעולם, כי הוא אבא שלך. ואז תקנה איזה פיאסטה, גולף, פונטו או משהו דומה.

אגב,

גולף MK3 אדומה זה סקסי.

פורסם

Bartzy , אתה חתיכת אידיוט!!!!! אני רוצה רכב חסכוני בדלק ואמין, ספורטיבי הוא העדיפות שניה שלי!

במקום לספר סיפורים מטומטמים תתחיל להתמקד בנושא.

עם אין לך משהו חשוב להגיד אז אל תגיד בכלל כי אתה לא תורם לפורום בתגובות שלך!

תענה תשובה עניינית לשאלה ולא לספר סיפורים כמו איזה זקנה יילד בן 12 שמשחק בסוני פלייסטיישן שחושב שהוא כזה "תותח" במכוניות, ובמקום זה פותח מריבות בת'רד שבכלל לא קשור אליך!

לנושא:

למה הפיאסטה החדשה נחשבת "מיושינת"?

אגב הינה התמונה שלה שתבינו על מה אני מדבר:

http://www.km77.com/marcas/ford/fiesta_02/0primera/gra/cac.jpg

יש לה רמת גימור ממש יפהה לעומת המתחרות, אולי היא לא ספורטיבית אבל היא נותנת תמורה למחיר שלה לפי דעתי

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

Bartzy , אתה חתיכת אידיוט!!!!! אני רוצה רכב חסכוני בדלק ואמין, ספורטיבי הוא העדיפות שניה שלי!

במקום לספר סיפורים מטומטמים תתחיל להתמקד בנושא.

עם אין לך משהו חשוב להגיד אז אל תגיד בכלל כי אתה לא תורם לפורום בתגובות שלך!

תענה תשובה עניינית לשאלה ולא לספר סיפורים כמו איזה זקנה יילד בן 12 שמשחק בסוני פלייסטיישן שחושב שהוא כזה "תותח" במכוניות, ובמקום זה פותח מריבות בת'רד שבכלל לא קשור אליך!

לנושא:

למה הפיאסטה החדשה נחשבת "מיושינת"?

אגב הינה התמונה שלה שתבינו על מה אני מדבר:

http://www.km77.com/marcas/ford/fiesta_02/0primera/gra/cac.jpg

יש לה רמת גימור ממש יפהה לעומת המתחרות, אולי היא לא ספורטיבית אבל היא נותנת תמורה למחיר שלה לפי דעתי

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

אני חושב שפיאסטה כזאת תראה בארץ רק דרך האינטרנט

תבדוק אסקורט כי אני מניח שהוא יעמוד בסטנדרטים שלך, כמו שאמרתי לא ממש בעיה למצוא אחד שמור.

כמו כן תחשוב גם על פיאט בראבה שדובר עליה רבות בפורום (בראבה זה לא בדיוק בראבו אבל דומה מאוד) היא נמצאת בערך באותו טווח מחירים אבל התנהגות הכביש שלה טובה יותר (אמינות תלוי יותר בבעל הרכב ברכבים ישנים יחסית) והיא מרווחת גם כן, יש לה מנוע 1600 ו 1400 לא רעה.

כמו כן לא מומלץ - לא באתם לריב.

Bartzy" , אתה חתיכת אידיוט!!!!! אני רוצה רכב חסכוני בדלק ואמין, ספורטיבי הוא העדיפות שניה שלי!"

אם התנהגות כביש יותר חשובה לך אז אני חושב שהבראבה מהנה יותר לנהיגה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=340&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=

אטרקציות לאירועים

פורסם

דבר ראשון, אני לא חושב שאני אידיוט.

דבר שני, אני גם לא חושב שאני "זקנה יילד בן 12 שמשחק בסוני פלייסטיישן" אבל תודה על המחמאות החמות.

דבר שלישי, חסכוני ואמין לא יושב טוב עם ספורטיבי באותו משפט.

למרות שנראה לך שהסיריון ספורטיבי כי הוא מאיץ מ0 ל100 ב10 ומשהו שניות, הוא לא. הוא פשוט זריז, וזה הכל.

לגבי התמונה שלך - זאת פיאסטה מ2002 - והתקציב שלך לא מאפשר...

ובחייך - אתה באמת עומד לקנות רכב ?

פורסם

אוקי הגעתי לסופיות תחליטו מה כדי לי קלחת:

פיאט בראבו

סיאט איביזה

פיאט פונטו

רנו קליאו B

פורד פיאסטה

סאאב לגוף לנפש לנשמה

• תוכן חדש...