Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 XS אחרי בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום במכון בדיקה קומפיוטסט בת"א,עם פיג'ו 206 XS מנוע 1600 מודל 2000 90 כ"ס.

הרכב הוא יד 1 עם 106K,ובעל הרכב הודיע שהרכב הנ"ל ללא תאונות חוץ ממכסה מנווע שהוחלף עקב רוכב אופניים שפגע בו.

בסיום הבדיקה ישבנו עם הבודק ואלה התוצאות:

1:מנוע לא תקין 65% רעש מערכת שסתומים נקישות ייתר,להחליף תושבות מנוע,נזילות שמן.

2:מערכת הנעה:לא תקין 66% לכוון או להחליף מצמד,נזילות שמן.

3:מערכת קרור לא תקין קורוזיה בחיבורים.

4:מערכת דלק ופליטה תקינות.

5:מרכב 93% הם טוענים שיש קצה שילדה קדימה ואחורה בפינות הימניות,הוחלף מכסה מנוע.

6:יש צורך באיזון גלגלים.

7:מערכת חשמל ותאורה תקינים.

כמו כן הבדיקה הראתה שהרכב הנ"ל מספק 84 כ"ס 12.4 קג"מ במקום 90כ"ס ב13.5 קג"מ

אני יודע שיש פה הרבה כיסוי תחת אבל רציתי לדעת אם האוטו שווה לקנייה ובכמה מחיר להציע לקנות אותו.רציתי לומר גם שהרכב מופיע במחירון 52000 ש"ח ויש להוסיף 5% על הסאן רוף.מצפה לתשובה במהירות הבזק תודה ואחלה של יום gizmo3

פורסם

תבדוק ביסודיות את העניין ה"קצה שילדה" - שם בד"כ הם לא מכסת"חים.

כל השאר (ברוב הבדיקות), כסת"ח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נושא רגיש בפיזו הוא הקורוזיה במערכת הקירור, בדוק האם ברדיאטור ישנם מים רגילים או מים ירוקים.

מים רגילים, משמע נזק לראש מנוע אשר יבוא לידי ביטוי מתישהוא.

קח בחשבון ובדוק היטב.

פורסם

לתשומת לבך - מכוני בדיקה בודקים רק אם הגג עובד או לא. מנסיוני - פתח וסגור אותו מס' פעמים ובדוק שהוא עובד "חלק" ונסגר הרמטית. כמו כן עשה זאת במקום שקט, ותקשיב לרעש - אם יש חריקות או "תיקתוקים" אתה עלול לבקר בקרוב במוסך להחלפת כבלים וכו', עניין של 1500-2000 ש"ח...

מעבר לזה - הרכב נראה סביר לגילו (אחרי הכל, 6 שנים במכונית קטנה זה לא מעט), וניתן לתקן את כל הליקויים. דווקא ההספקים טובים - ירידה של 6 אחוז היא יותר מסבירה. את עניין קצה השלדה הייתי בודק אצל פחח מומחה שאתה סומך עליו, מכיוון שגם בענייני תאונות נתקלתי בדיעות שונות בין מכוני בדיקה שונים. לעיתים מה שהמכון מגדיר "קצה שלדה" הוא לא ממש כך, אבל בכל מקרה לגבי האקזמפלר הספציפי (ואם אתה רוצה אותו) הייתי מוריד מהמחירון 5-10 אחוז לכל הפחות. שים לב שה-206 XS מבוקשת מאוד כמשומשת, כך שהמחירון די משקף את מחירי השוק.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מכה של קצה שילדה לפי דעתי צריך להוריד בין 30-35 אחוז, למרות שזו בדרך כלל פגיעה זניחה ולא משמעותית, אך סחירות של רכב עם קצה שילדה מאוד מאוד נמוכה וקשה מאוד להיפטר ממנו

פורסם
לתשומת לבך - מכוני בדיקה בודקים רק אם הגג עובד או לא. מנסיוני - פתח וסגור אותו מס' פעמים ובדוק שהוא עובד "חלק" ונסגר הרמטית. כמו כן עשה זאת במקום שקט, ותקשיב לרעש - אם יש חריקות או "תיקתוקים" אתה עלול לבקר בקרוב במוסך להחלפת כבלים וכו', עניין של 1500-2000 ש"ח...

מעבר לזה - הרכב נראה סביר לגילו (אחרי הכל, 6 שנים במכונית קטנה זה לא מעט), וניתן לתקן את כל הליקויים. דווקא ההספקים טובים - ירידה של 6 אחוז היא יותר מסבירה. את עניין קצה השלדה הייתי בודק אצל פחח מומחה שאתה סומך עליו, מכיוון שגם בענייני תאונות נתקלתי בדיעות שונות בין מכוני בדיקה שונים. לעיתים מה שהמכון מגדיר "קצה שלדה" הוא לא ממש כך, אבל בכל מקרה לגבי האקזמפלר הספציפי (ואם אתה רוצה אותו) הייתי מוריד מהמחירון 5-10 אחוז לכל הפחות. שים לב שה-206 XS מבוקשת מאוד כמשומשת, כך שהמחירון די משקף את מחירי השוק.

הדגם המבוקש הוא משנת 2001 ואילך עם 110 כ"ס ועוד שינויים רבים במכלולי הרכב.

מוזר לי שלא התעכבו איתך על נושא הקצה שילדה, מאיך שאתה מציג זאת זה נאמר כלאחר יד ללא התייחסות מיוחדת למרות שזה הנתון המשמעותי ביותר בדו"ח הבדיקה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...