Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך להתייאש, המחירים שלהם ברצפה יש המון זולות ובמצב טוב, מאיזה איזור אתה בארץ אולי אוכל לעזור לך בזה, הייתה כאן בבת-ים קופה למכירה שנת 85 ידנית ב6000 ש"ח... יש אופציות טובות, אשמח לדעת מה התקציב שעומד לרשותך זה יכול לעזור מאוד.

haters will hate

פורסם

אתה לא יכול להגיד כזה דבר "שאני לא אצטרך לשים כסף על תיקונים" כי עם כל הכבוד לבית הטוב של המכונית, זאת מכונית בת 17 שנה שרחוקה מלהיות מושלמת..

לפי התקציב שלך תבחר בשנתון שישאיר לך גם כסף לישור קו ותיקונים.

פורסם
לקחנו אותו למכון לבדיקה והוא הראה בסך הכל 65 כח סוס!

הבודק אמר שהוא ממש לא מרוצה וזה הספק נמוך.

אמר משהו שהסיבובים לא רציפים או לא יציבים.

בטח יש שם ים בעיות אוףף חבל

סיכוי שביר שהבעיה בדיינו.

מנסיון של מספר 316I שעלו על דיינואים שונים, כולן קבלו ציון שנע בין 62-65 כ"ס למרות הבדלי מנוע ניכרים במכוניות עצמן.

האם בעליית המכונית טענו לדיינו את הגדרות הכיול הרלוונטיות למכונית?

האם הקפדת לשים לב לקוד המנוע וקוד הדגם לפיו מכוייל הדיינו? [משפטים כמו "זה אותו אוטו ו-"אני יודע מה אני עושה" לא מתקבלים בברכה.]

בקיצור - נשמע בעייתי. דבר נכון יותר יהיה לקחת את האוטו למוסך שמתמחה בב.מ.וו שייתן לך חוו"ד.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...