Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אחרי מחשבות ארוכות, הגעתי למסקנה (והפעם סופית!:wink:) שאני מעוניין בדייהטסו שרייד שנת 2000 ידנית.

אני כל הזמן משנה את דעתי, אם לבחור ב1.3 או ב1.5 ולכן אני מבקש להתייעץ עמכם (אחרי חיפוש שלא הניב אף תוצאה מספקת).

היתרון שמושך אותי ל-1.5 הוא שהיא גדולה - תמיד מכוניות גדולות השרו בי ביטחון, למרות שאנ י מודע ששתי המכוניות הנ"ל ובטיחות הם שני דברים שונים, אבל עדיין ההרגשה לסוע במכונית עם בגא'ז (לא כזו קטנטנה וגם לא הייתי מחשיב אותה כגדולה) מהווה קצת יותר ביטחון עצמי.

הבנתי ש1.3 היא 83 כ"ס ו-1.5 היא 90/95 (מה נכון?) ויש לי כמה שאלות.

1. ה-1.3 היא מכונית מאוד חסכונית, האם גם ה-1.5 היא חסכונית (להזכירכם: ידני) ?

2. האם המנוע 1.5 קטן על המכונית, או שהיא מכונית קלה והוא מנוע מספיק בשבילה, כדי שהיא תסחוב בצורה טובה ?

3. האם יש יתרונות לקלאסיק על ה"רגילה" , חוץ מהבגאז' (שגם כך אין לי צורך בו) ?

אין לי בעיה להוסיף כמה אלפים או לרדת לשנתון 99, אם זה שווה את זה.

נ.ב

אם מישהו יכול לרשום לי את שמות הדגמים שמשתמשים בהם בחו"ל, אני מאוד אשמח (אני לא מצליח למצוא שום נתונים)

תודה לכולם !

פורסם

יכול מאוד להיות שה 1.5 יותר חסכונית מה 1.3 , ל 1.5 יותר קל בנסיעה ולכן לוחצים פחות על הגז מאשר ב 1.3 ולכן היא סביר מאוד להניח תהיה או אותו דבר כמו ה 1.3 או יותר חסכונית במעט.

היתרון של ה 1.5 הוא בכוח מנוע,בגאג,ויופי לפי דעתי.

אני הייתי הולך על ה 1.5 בלי לחשוב יותר מידיי.

בכל אופן מדובר במכונית מעולה ומומלצת ביותר.

עכשיו נראה אותך מוצא אחת כזאת (וחס וחלילה לא מהשכרה\ליסינג\מגרשים), רק פרטית, (מניסיון....קשה מאוד מאוד למצא אם בכלל ).

פורסם

4 דלתות דגם סדאן מכוער מאוד לטעמי הייתי מוותר על תוספת הכוח וקונה את 5 הדלתותודרך אגב 1.3 יותר חיסכונית לא שזה משמעותי כל כך.

פורסם

אם אין לך צורך בבגאז' אז אל תקנה את דגם הסאדן. לעומת זאת אתה אמרת ששני הרכבים האלה יחסית נדירים ולא כל כך למצוא אחד, אז חפש את שניהם ושתמצא אחת במצב הטוב ביותר תרכוש, בין עם זה סדאן ובין אם זה גרסת החמש דלתות.

פורסם

דגש קטן!לא ידוע לי על דגם הסדאן עם תיבת הילוכים ידנית.לי היתה בעבר שרייד97' ידנית,והרכב מעולה.קל זריז וזול בטיפולים וחסכוני בדלק.רק נוחת הנסיעה ובעיקר הכסאות טעונים שיפור.שוק מעולה אך רובם מהשכרה וכדומה.בהצלחה:-)

פורסם

אני דווקא מצאתי בקלות (התמזל מזלי כנראה...:wink: ).

אני לא חושב ש-1.5 יותר חסכונית מ-1.3. ההבדל הוא ב-12 כ"ס בערך.

תאמין לי מניסיון, נהגתי עם עוד 4 אנשים ובגאז מלא (הבגאג' קטן מאוד) לאילת ובחזרה בלי שום בעיה. אף פעם לא הרגשתי בחוסר כוח משמעותי. לפי דעתי הסדאן גם מכוערת (לפי דעתי). וכמו שכתבת, אם אין לך צורך בבגאג' אין טעם לקנות סדאן. תחפש 1.3 5 דלתות, בסוף תמצא...

Veni Vidi Vici

פורסם

כבעלים של שרייד 99 5 דלתות לשעבר...

רכב מצויין (נקנה מליסינג עם קילומטרז של 80K ק"מ).

חרשתי איתו שדות, כבישי עפר, כבישים מהירים, טיולי שטח בקיצור התעללות רצינית!

אחרי שנתיים וחצי של התעללות קשה (הטיפולים תמיד היו בזמן ולא חסכתי בהם) לצערי הורדתי את הרכב מהכביש כשהוא עבר כבר 190K ק"מ ללא קלקול אחד בכל התקופה הזאת!

ממליץ עליו בחום.

ומנסיון עם שני הדגמים מבחינת כוח וצריכת דלק אין הבדלים כמעט.

• תוכן חדש...