Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי 2 שאלות

1. אני רוצה לדעת איזה אוטו מבין אלה שאני הולך לירשום הולך להימכר לי יותר מהר ואיזה אוטו ישאר לי בחנייה ויעלה אבק, הרכבים הם (כולם הולכים להיות יד שנייה):

א.יונדאי אקסנט דגם אסטים 2001 יהייה לה משהו כמו 70K ק"מ

ב.אימפרזה שנת 2001 70K ק"מ תבע ירוק מטאלי.

ג.פונטו 2003 משהו כמו 46K ק"מ דגם FUN

ד. פונטו דגם CLUB יהיה לו משהו כמו 40K ק"מ

השאלה השנייה היא האם יש הבדל (ברור שיש) בין בפונטו CLUB או הפונטו FUN מה ההבדלים?

פורסם
לפי מה שאני הבנתי הוא רוצה עצה לדעת איזה רכב לקנות כדי שיהיה לו{שוק} קל למכור מתי שיירצה והקילומטרז' שהוא נתן זה בערך יהיה מתי שהוא יירצה למכור....

ביי

עידן!

אני בספק, הוא ממש תיסבך אותי.....

haters will hate

פורסם

עידן צודק..

יש לי אפשרות לקנות את אחד מהרכבים שרשמתי....ואני פשוט רוצה למכור את האוטו שאני אקנה בעוד כחצי שנה (כן אני יודע שזה טיפשי אבל זה מה יש) בתוספת של מקסימום מקסימום 5000 ק"מ רציתי לדעת מי מהם יימכר לי הכי טוב..

ומה בקשר להבדלים בין הפונטויים?

פורסם

בפונטו ספייס הכל משנת 03' יש 3 גרסאות CLUB FUN ו-YOUNG כאשר FUN היא האמצעית, בעלת מנוע 1.25 סמ"ק 8 שס' שמפיק 60 כ"ס. ודגם ה-CLUB בעל מנוע 1.25 סמ"ק 16 שס' 80 כ"ס, מגיע עם תיבה ידנית או אוט' רציפה, בעל ביצועים טובים למדי, קיים גם הבדל בריפוד המושבים, תאי אחסון ועוד זוטות קטנות..

פורסם
שלום,

יש לי 2 שאלות

1. אני רוצה לדעת איזה אוטו מבין אלה שאני הולך לירשום הולך להימכר לי יותר מהר ואיזה אוטו ישאר לי בחנייה ויעלה אבק, הרכבים הם (כולם הולכים להיות יד שנייה):

תתקשר ללוי יצחק ותשאל אותו, הוא היחידי שתהיה לו תשובה מוסמכת עבורך.

בנוגע לשאלה השניה, ענו לך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...