Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים, בשעה טובה

אח שלי רכש* (קנה כבר!!!) פיאט בראבו 98' 1.6 16V דגם SX

אני רוצה שתגידו לי אם מישהו יודע ממה להזהר באוטו איזה מחלות יש לו, אם למישהו יש ניסיון איתו ולקחים, או טיפים, תודה רבה (לא טיפים לבן אדם שקונה אוטו ראשון)

ובנוסף אני יודה למי שיוכל לעזור לי בנוגע לדגם הזה,

כמה כ"ס יש לו (90 או 105?) משקלו וההצאה למאה???

תודה רבה!!!!!!!!

עמרי.

פורסם
שלום אנשים, בשעה טובה

אח שלי רכש* (קנה כבר!!!) פיאט בראבו 98' 1.6 16V דגם SX

אני רוצה שתגידו לי אם מישהו יודע ממה להזהר באוטו איזה מחלות יש לו, אם למישהו יש ניסיון איתו ולקחים, או טיפים, תודה רבה (לא טיפים לבן אדם שקונה אוטו ראשון)

ובנוסף אני יודה למי שיוכל לעזור לי בנוגע לדגם הזה,

כמה כ"ס יש לו (90 או 105?) משקלו וההצאה למאה???

תודה רבה!!!!!!!!

עמרי.

עד כמה שזכור לי 103 כ"ס.

רכב נהדר ביחס למחירו. שנת 98 1.6 הגיעה רק אוטומטית למיטב זכרוני. רכבו אוטמטי, נכון?

כמה ק"מ?

ככלל - כל ההמלצות הסטנדרטיות שנותנים לרוכש רכב חדש חלות גם בעיניינך.

וודא טיימינג ובצע לפי הוראות היצרן. בצעו יישור קו טוב ווודאו מוכנות הרכב לחורף.

איזה יד הרכב? ככלל - ישנם רכבים שהם מחלה אחת גדולה וישנם רכבים נהדרים שמפגינים

אמינות נהדרת. יד גבוהה מעידה, אולי, כי כל בעל רכב ניסה להתפטר מהרכב מהר ככול שיכל.

המלצה על אופי הנהיגה: אני לא יודע מה גילו של אחיך ואם אתה תנהג ומה גילך אך הרכב רחוק

מלהיות ספורטיבי. כל הקשר בינו לספורטיביות קיים, אולי, במראה.

אל תשתוללו איתו - אם כן - מהר מאוד תמצאו עצמכם על עץ משחקים חיבוקי.

מזל טוב ותהנו אך חשוב מכול: סעו בזהירות.

פורסם

רכב זול מהסיבה שאין לו שוק, חוסר אמינות, והיצרן לא מייצר כאלו.

גיר אוט' שנוטה לשבוק חיים לקראת ה 150K, תיקונו יקר.

מחשב רכב ובכלל אלקטרוניקה מאוד עדינים , ולא אמינים זה עוד מילה עדינה לידם.

פלסטיקים שמתפוררים\ דוהים.

פורסם

שוק זה הדבר הראשון שאי אפשר להגיד שאין לאוטו.

היה לי כזה והוא נחטף ממני עוד בלי שהתכוונתי למכור, ובקלות הם נמכרים מעל מחירון (אקזמפלר במצב טוב).

האוטו שלי היה יד שניה, (שנת 97 ידני), ולא עשה בעיות בכלל (חוץ מקלאץ' שהיה צריך להחליף אחרי 150K ק"מ).

סה"כ אוטו נחמד מאוד לנהיגה, הצורה ה"ספורטיבית" שלו זה החלק ה"ספורטיבי" היחיד שיש באוטו (שלא תטעה).

די זריז יחסית למשפחתיות 1.6 אחרות.

איכות הפלסטיקה לא בשמים אבל לא רועדת ומקרקשת יותר מדי.

טיימינג תבדוק, החלפת טיימינג תעשה רק במוסך מורשה כי בדגם הזה יש איזה משהו מיוחד שרק מוסך מורשה יידע לעשות כמו שצריך.

צריכת דלק סבירה של 1:10 בממוצע (נסיעה רגילה וקצת יותר אגרסיבית, בעיר).

סה"כ - אוטו נחמד מאוד, אני די הצטערתי כשמכרתי (אבל בסוף התקדמתי וקניתי משהו יותר מודרני), תהנה מהאוטו ותשמור עליו כי לא נשארו הרבה במצב טוב . (ואני מצטער להגיד אבל עד כמה שאני מבין, האוטו שאני מכרתי, שהיה במצב מצוין, עבר תאונה וירד מהכביש :( )

פורסם
עד כמה שזכור לי 103 כ"ס.

רכב נהדר ביחס למחירו. שנת 98 1.6 הגיעה רק אוטומטית למיטב זכרוני. רכבו אוטמטי, נכון?

כמה ק"מ?הגיע גם כידני

.

רכב מעולה לי יש שנת 01 אוטומט אני יד ראשונה הצטערתי שלא קניתי גיר רגיל

אבל בכלליות רכב פיגוז

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...