Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! לקחתי לבדיקה רנו קליאו שנת 2001 עם 45,000 ק"מ (אוטו'), הבדיקה נערכה במכון "דינמומטר" בתל - אביב, התוצאות לפניכם:

1. מנוע, מע' קירור, מע' דלק, מע' הצתה: רעש מערכת תזמון ושסתומים, תושבות מנוע, נזילות שמן, לתקן ולנקות מערכת קירור, תפקוד מערכת דלק והצתה לקוי.

2. מע' פליטה: מערכת פליטה פגומה, רקבונות במערכת פליטה.

3. סרן קדמי ומערכת היגוי: חופש הגה ותושבות , חופשים במתלים, הגה מושך בנסיעה, תיקון וכיוון ציר קדמי ואחורי.

4. קפיצים : תקין.

5. שלדת מרכב:

משמעות נמוכה - פגיעה מאחור ומעיכת פחים, מעיכות פנל ובגג הרכב, צבע פגום, פגושים פגומים.

משמעות שולית - מנגנוני שמשות אינם תקינים והוחלפו שמשות.

6. צמיגים : צמיגים שונים.

7. מערכת תאורה: מצבר משנת 2003, פנסים קדמיים ראשיים פגומים, פנס אחורי סדוק.

8. העברת כח: שמן כהה, דיסקיות בגיר, שילוב והחלפת הילוכים לקוי -> השהיה ונקישות, רעש תיבת הילוכים, חופש ציריות.

9. מחוונים - תקין.

10. מערכת בלמים: בדיקה בפרוק לפרק גלגלים לבדוק, רפידות בלם שחוקות.

11. הערות כלליות : לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה.

כמה הערות שלי: הבוחן אמר: שהאוטו לא עבר תאונות, (יש מכה בפגוש הקדמי), 2 הצמיגים הקדמיים זהים ו 2 הצמיגים האחוריים זהים, הפלסטיק של הפנסים הראשיים דהוי / משופשף, אין לי מושג איך הוא בדק שמן גיר או דיסקיות בגיר.

הדבר שמטריד אותי הוא הגיר, כי שמעתי שבקליאו יכולות להיווצר בעיות בו. אז לקחתי את הטופס למכון גירים ושאלתי במה הדבר, הגיריונר המליץ לי לחבר מערכת קירור שמן גיר ב 1600 ש"ח כדי להאריך את חייו של הגיר כי שיפוץ גיר של קליאו עולה 5K - 6K ש"ח.

זהו, אשמח להערות והמלצות.

עומר

פורסם

האוטו נשמע במצב סביר, יש אולי לבצע כיון פרונט בשורה התחתונה, ולשים בצד כסף לגיר, כי זה רנו.

תסתדר עם הבנאדם על המחיר, ותתחדש :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רוב הסעיפים הם בעיקר כיסוי תחת של הבוחן,הם לא לוקחים סיכון שיתבעו אותם.

אני השבוע בדקתי רנו קליאו 2003 ולבסוף קניתי אותה,גם אצלי הבוחן כתב:"שמן גיר כהה ,יש להחליף שמן גיר ומסנן שמן גיר"

הכל כיסוי תחת של הבוחן ,הלכתי למוסך של חבר כדי לבדוק את מצב שמן הגיר ואין מדיד לשמן ואין פילטר לשמן.וכמובן שהבוחן לא פתח את פקק המילוי של הגיר כי זה מפתח לא סטנדרטי,כך שלא הייתה לו שום דרך לראות את מצב השמן...

לגבי תקינות החלפת ההילוכים,אתה יכול להרגיש זאת בעצמך במהלך נסיעה,אם יש אמת בדבר ממליץ לך לוותר על הרכב ולחפש אחד אחר במצב טוב יותר.

אתה לא רוצה להתחיל להשקיע בגיר ברכב שעכשיו קנית...

• תוכן חדש...