Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל תלוי באיך אתה נוהג.

כל רכב בעל הנעה כפולה שמתעללים בו בפתיחות חזקות וזריקות של הקלאצ' בסל"ד גבוה בסופו של דבר יאכל את הקלאצ' של עצמו במקרה הטוב או את הגיר במקרה הרע... ברכבי הנעה כפולה יש גרר מכאני גבוה והעומס על הקלאצ' בזינוקים הוא גדול מאוד בגלל יכולת המשיכה העדיפה של ארבעת הגלגלים.

הכלל פשוט - תתעלל---> תשלם.

מוטי

פורסם

אני מתעניין ב-GT ולא WRX

מה זה הכתבה המעפנה הזאתי חחח

כל מקום שקראתי האימפרזה לא רואה ממטר את מי שהתחרה וגם יש לי כתבה של עיתון אוטו עם הליאון איזה שטויות

מחר אני הולך לנסוע על גולף V6 וליאון טורבו.

GT אני כבר מכיר :twisted:

פורסם
לא נראה לי הגיוני

סובארו אמור להיות יותר זול מפולקסוגן

נו באמת... מה זה המשפט הדבילי הזה? הרי ברור לך שזה לא חד משמעי ושיש מקרים כאלו ואחרים. אולי אימפרזה 1.6 תהיה זולה יותר לאחזקה מגולף 1.6, אבל כשמדובר במשהו מאוד ספורטיבי כמו ה-GT, אל תצפה לעלויות זולות בשום מצב. צריכת הדלק נוראית, צמיגים, קלאץ' וכולי מאוד יקרים, ואם משתוללים איתה היא תעניש אותך גם כספית. מצד שני, היא בפירוש הבחירה הספורטיבית העדיפה כאן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

**אין צורך לצטט את כל ההודעה שמעליך, זה סתם מכביד על השרשור**

תודה.

אבל אתה יכול לפרט במה בדיוק היא יותר טובה מהליאון נגיד?

אם אתה מכיר את שתי המכונניות או הגולף נניח?

פורסם

טוב, נתחיל מזה שאתה לא נשמע אחד שינהג כמו סבתא על האוטו, ז"א תהיה מוכן להחלפת קלאץ בשנה הראשונה שלך עליו.

דבר שני, מניסיון על ליאון 4X4 ו-2X4 וגולף GTI+צ'יפ (אומנם לא בדיוק V6 אבל הספק דומה):

הליאון עדיפה בבירור (למה שאתה מחפש, נראה לי).

לאוטו יש דחף מעולה.

ב-4X4 האחיזה מרשימה (אותה מערכת כמו ב-V6), אל תטעה, אולי ה-GT אוחזת יותר, אבל השתיים האלו לא פראייריות בכלל. יביישו הרבה רכבים.

אם אתה מתלהב מגולף 2.0 (לפי החתימה שלך), אז כל אחת מהשלוש תהפוך לך את הלב בתאוצות ואחיזות.

דבר נוסף, GT או לא GT, האוטו ישן יחסית, מתוכנן מתחילת שנות התשעים (אני מדבר על עיצוב/פנים, לא מנוע) ז"א שהוא נראה כמו פח זבל מבתוכו, במיוחד לעומת הליאון והגולף.

אין מה לעשות החל משנת 97' העולם של המשפחתיות קפץ מדרגה בעיצוב (מאז יציאת הגולף).

אתה תשים לב לזה מיד.

עוד משהו, מבחינת מכלולי מנוע והנעה, הליאון אמינה כמעט אבסולוטית, המנוע 1.8T של הקונצרן זאת יצירת אומנות מבחינת אמינות /תפוקה/אחזקה.

גם ה-V6 אמין, אבל עליו אין לי הרבה ניסיון/שמועות.

דבר אחרון.

אתה מחפש GT? אתה צריך עצבים מברזל, מזל משמיים וכיס עמוק.

זה אוטו לפחות בן 5-6, ז"א שעברו עליו במקרה הטוב 3-4 ידיים.

אף אחד לא נוהג באוטו הזה רגוע. אף אחד, גם לא סבתא שלי.

כולן כמעט משופרות, מה שאומר במקרה הזה עוד יותר בלאי.

אל תתפלא אם לרכב שנת 99' הוחלפו 4 קלאצ'ים ושני גירים, בתקווה שהמנוע לא שבק והוחלף.

אחרי כ-6 שנות התעללות, תהיה מוכן לקבל כמה טיפולים מסיביים שיפלו עלייך (גיר, דיפ' למיניהם, מנוע?).

פרט לזה (ולצריכת דלק הפאתטית) הרכב מושלם.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

**אין צורך לצטט את כל ההודעה שמעליך, זה סתם מכביד על השרשור**

מחר בבוקר אני נוהג על ליאון ואחכ גולף ובסוף GT

נספר לכם מה הוחלט

פורסם

שלום.

כל מה שנאמר כאן נכון.

אבל בכל זאת הייתי ממליץ לקחת WRX מאשר GT. גם יותר אמינה, גם יותר חזקה, וגם יותר נוחה.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

כל מי שבא לקנות אימפרה טורבו שיסתכל טוב טוב בכיס ויראה עם יש לו מספיק כסף

הדעה הרווחת: אהה זה סובארו לא אחזקה יקרה. רכב כזה שנוסעים איתו כמו שהוא נועד צריך להחליף לו קלאץ כמעט כל שנה ולטפל בו טוב אחרת יהרס, הקלאץ מאד יקר, כמובן לחלקים אחרים יש בלאי יותר גדול, הטיפולים עצמם יותר יקרים וצריכת הדלק זוועתית. לספורטיביות יש מחיר.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...